Mer enn 26 drept og 24 skadd i skyting mot kirke i Texas

Et større antall mennesker skal være skutt og drept i en masseskyting i en baptist kirke i Texas. En tjenestemann opplyser  at over 20 mennesker skal være drept og 20 andre såret ,mens BBC melder at en politibetjent på stedet bekreftet at minst 27 personer er drept.Tallene er foreløpig ikke offisielt bekreftet  men lokalt politi sier nå i kveld at mer enn tjue mennesker skal være drept. Det er den lokale menigheten “First Baptist Church i Sutherland Springs i  Texas.

Blant de døde er den 14 år gamle datteren til pastoren for kirken. Dette er en tragisk sak som ryster nasjonen, og i en uttalelse på Twitter skriver president Donald Trump dette: “Må Gud være med befolkningen i Sutherland Springs” og jeg følger situasjonen her fra Japan,” skriver presidenten som for øyeblikket er på besøk i Japan. Følg situasjonen fra Texas fra Right Side Broadcasting Network

En som i kveld har kommentert den siste skytingen er Paul Begley som omtaler det hele som siste nytt og slett ikke noen gode nyheter. Sjekk ut hva pastor Begley sier om den siste skyte-episoden som også inkluderer døde barn. “Dette er grusomt” slår pastor Begley fast. La oss i kveld huske på de skadde og pårørende i bønn!

9 tanker om “Mer enn 26 drept og 24 skadd i skyting mot kirke i Texas

 1. Trist med dessverre ikke uventet at slike ting skjer. Den ultraliberale og mildt sagt naive våpenlovgivningen i Amerika, vil helt naturlig få slike tragiske konsekvenser, med ujevne mellomrom.

 2. Søkelys, bønn hjelper ikke. Du ønsker jo ikke store endringer i våpenlovgivning i USA, så for din del må det jo være greit at slike drap skjer. Eller har du endret mening fra forrige store skyteepisode i Las Vegas?

 3. Tror ikke det er alene våpentilgangen som dreper, men menneskers onde hjerte. For å uføre en slik handling på uskyldige kvinner og barn i en kristen kirke, er det mannens onde handling som er årsaken. Selv med langt strengere våpenlovgivning, får den som vil, tak i slike våpen viss de virkelig har tenkt å drepe. Mennesker ondskap kjenner enkelte ganger ingen grenser.

  • «Ondskap» er et religiøst begrep, en religiøs forklaringsmodell og virkelighetsforståelse for å forklare menneskets følelsesstyrte, psykiatrisk eller psykologisk motiverte handlinger.

   Likevel har jeg sansen for denne tankegangen: «gode mennesker gjør gode handlinger, onde mennesker gjør onde, men for at et godt menneske skal gjøre onde handlinger, kreves religion eller ideologi.»

 4. Nitrist at den religiøse dumskapen, hellige uvitenheten og pengegriske mannemakten tviholder på meningsløst liberal våpenlovgivning som beviselig fører til flere skyteskader, drap og selvmord.

  Samtidig er det latterlig at noen ber om lindring, gjenopprettelse eller hva enn de måtte håpe på og ønsketenke, når de retter bønnene til en angivelig allmektig, allvitende og kjærlig Gud som i utgangspunktet tillot dette skje eller i alle fall ikke forhindret det.

  At opplyste voksne virkelig fortsetter å tro på religiøse meningsløsheter og selvmotsigelser skyldes utelukkende følelser og andre psykologiske mekanismer.

  • Jo da, bønn hjelper. Sørgende trenger trøst. Kristendommen har den nødvendige kulturelle tyngden og gjennomgripende samfunnsposisjonen til at mennesker lar seg overbevise på tross av ulogisk teologi og bibelsk ufornuft. Dermed virker bønnen for dem som ber.

Det er stengt for kommentarer.