Levi Fragell reagerer sterkt på at KrF politiker ble truet med rettssak av helbredels-predikant

“Jeg stiller gjerne i retten,” skriver Levi Fragell på Facebook lørdag. I likhet med mange andre reagerer Fragell sterkt på at trusler om rettssak og anmeldelser er virkemidlet som blir tatt i  bruk av ekstreme kristne ledere som vil bringe kritikere til taushet. I et innlegg på egen Facebook side kommenterer Fragell det faktum at den omdiskuterte helbredelses-evangelisten Svein Magne Pedersen gikk til det skrittet å true KrF politiker Erik Lunde med politianmeldelse og rettssak etter at KrF politikeren på egen Facebook side slo fast at Pedersens virksomhet var religiøs svindel. I likhet med andre reagerer Fragell nå på at enkelte kristne nå ser ut til å ty til trusler for å bringe kritiske røster til taushet

Levi Fragell har som mange andre fulgt debatten som er oppstått i kjølvannet av nyheten om at Svein Magne Pedersen i stiftelsen “Jesus leger” nylig framsatte trusler mot Erik Lunde som er politiker for KrF. På Facebook publisert Levi Fragell dette lørdag: “En KrF-politiker er blitt truet med politianmeldelse for sitt verbale angrep på predikanten Svein Magne Pedersen, som nå også helbreder mobiltelefoner. Norge Idag-sjefen Finn Jarle Sæle vil bringe NRKs Brennpunkt for retten etter programmet om Jan Hanvold. Sæles medarbeider har på blogg og Facebook gang etter gang prøvd å skremme et par av sine kritikere til taushet med tilsvarende skremsler. Flere er slettet, men her er en av dem. Som vanlig er tallene endel oppblåst, men mannen i fokus kjenner seg igjen fra repetisjonene:
«En viss Oslo-basert «livssyns-debattant» har prestert i samme tidsrom langt, langt mer enn 1000 personangrep på meg.
En sindig kritikk 1-2 ganger av min praksis og min teologi er ikke mobbing, men når det blir langt mer enn 1000 ganger, da bør domstolene snart få en jobb å gjøre.»
Det er virkelig å håpe på et offentlig og mediadekket oppgjør i retten. Overgrepskarismatikken må stoppes,” skriver Levi Fragell som viser til et oppslag i dagens utgave av Vårt Land. En artikkel som også stod å lese i papirutgaven av lørdagsavisen.

Bør kristne ledere kunne bruke rettsvesenet til å stilne kritiske røster?

Etter at vi nå snart kan legge bak oss den mye omtalte “Christensen saken” der en pastor politianmeldte blogger Jan Kåre Christensen for sjikane og trakassering -ser det ut til at terskelen blant mange kristne er blitt betraktelig lavere før man tyr til trusler om anmeldelse, rettssak eller klager til Pressens Faglige Utvalg. Enkelte mener at dommen mot blogger Christensen som er opprettholdt av høyesterett gir en viss presedens for å ty til politianmeldelse straks man føler seg støtt av noe, og Søkelys ønsker å spørre: Er det blitt for lett å true noen med politianmeldelse etter dommen mot Christensen? Si gjerne din mening og forsøk å diskutere sak fremfor person!

19 tanker om “Levi Fragell reagerer sterkt på at KrF politiker ble truet med rettssak av helbredels-predikant

  • Feil; den SKAL ikke avgjøres i Strasbourg. Høyst sannsynlig vil den ikke bli behandlet der.
   Den er opp og avgjort. Du kan like godt innfinne deg med resultatet, og begynne å slikke dine sår(det er forresten også et uttrykk, jeg sier IKKE at du fysisk skal slikke sårene dine, dersom du har noen sår på leggene eller noe).
   Kanskje du kunne tatt deg et Asperger-kurs? Jeg kjenner en person som har Asperger, og hun går nå på kurs, der man sammen med andre lærer det sosiale spillet, språk osv. Det tror jeg du kunne hatt stor nytte av:-)

  • Hvilke bevis har du for å skrive dette ? For hver gang du blir spurt om hvilke bevis du har for at de to personene har gjort noe, blir du alltid svar skyldig.

 1. Men dersom saken din avvises eller du taper der, hva er det da igjen for deg å si?

  • Da kjenner du ikke den juridisk/politiske kjøttvekta i systemet. Implementeringen av FN’s globalistiske menneskerettigheter foran de nasjonale grunnlovene i europeiske land har nå konvertert selv tidligere sunn kritikk om til ”hatprat”.

   Elitene – hvori opptatt de juridiske koryfeene – leser tidsånden med lupe av frykt for at ”hatet” snart skal ramme deres egne posisjoner. Vi ser derfor at domstolene nå slår mye hardere ned på ”drittprat” enn før.

   Frykten blant de snakkende klasser er at folket skal vende seg mot dem etter at islam krever stadig større plass i det offentlige rom og massene etter hvert blir oppmerksomme på hvem som står bak importen.

   Derfor har juristene konstruert ord som ”hatprat” og de politiske ”legene” ordet ”islamofobi”. Sistnevnte ord innebærer altså at man er alvorlig mentalt syk – ja psykopatisk – om man gir uttrykk for misbilligelse overfor invaderende kulturer som praktiserer kjønnslemlestelse, æresdrap, tvangsgifte, håndsavhugging, barneekteskap, pisking, steining, syrekasting etc.

   Og midt oppe i denne tidsånden der skillene mellom jus og politikk snart er ikke-eksisterende serverer du en smule drittprat overfor dine religiøse opponnenter. Det er så umusikalsk og fjernt fra tidens melodi som det lar seg gjøre å komme. Du er den globalistiske elitens drømmefiende. Voksen, kristen, hvit mann som slår andre i hodet med kristendom blandet med skjellsord er det mest elskede hat-objektet i vår tid.

   Det må være julaften og nyttårsaften på en gang for dagens feministiske, ateistiske dommere å klaske deg ned. Sorry, men du er så på feil sted til feil tid som det er mulig å komme. Det vet selvsagt også advokaten din innerst inne. Men han taper aldri en sak. Det er det bare du som gjør. Jeg synes egentlig synd på deg. For du skjønner trolig ikke hvor i dette råtne samfunnsspillet du befinner deg – som den gode fiende.

 2. Den avsluttede Christensen saken har tydeligvis gitt enkelte endel urealistiske håp om å straffe sine meningsmotstandere i retten.
  Den avsluttede Christensen saken har ikke satt presedens for de andre disputtene da disse dreier seg om saklig kritikk. I Christensen saken dreier det seg om terror og brudd på privatlivets fred.
  Så nei, det er nok noen slosshaner som bruser veldig med fjærene her. Men noe mer enn brusing med fjærene blir det ikke.

 3. Hele nettet koker av bevis, tusenvis med mailer til min private mail, konas mail, hennes jobbmail og drøssevis med annet.
  Alt dette er overbragt politiet men de snur seg bort.
  Men en dag kanskje politiet våkner?
  I hvert fall, da ligger dere dårlig an regner jeg med?
  Jeg orker ikke bruke mer krefter på dette, men jeg håper at en dag skal de våkne opp fra sin “Tornerose” søvn!

  • Jeg gjentar: Har du beviser for at Torodd og Ansgar står bak disse ?
   Eller er det bare dine løgner ? For du kommer med ganske kraftige beskyldninger mot en av disse to mennene på din blogg. Beskyldninger du, hvis du var en lovlydig anstendig mann, må underbygge med bevis.
   Hvis ikke bare beviser det at du bare farer med løgn. Så her er din sjanse. Bevis at du ikke bare farer med løgn.

  • Jeg har registrert til min store begeistring at når jeg legger inn “Jan Kåre Christensen” på google, så kommer ikke lenger helvetesbloggen frem:-)
   Smyrna Oslos hjemmeside kommer opp, og Jan Kåres private “Smyrna-side” kommer opp…

   Det er tydelig at Pastoren som anmeldte sakens
   bestrebelser på å få stenge den straffedømte internetterroristen ute fra nettet, er i ferd med å gi frukter:-)
   PS! Jeg ser at det står nederst at noe er blitt “fjernet iht europeiske lover om databeskyttelse”.

  • Jeg venter på bevisene. Og på at du legger ut mailene der jeg har skrevet mail til din kone på hennes private mail…Og det vet vi begge at du ikke kan, for det har aldri skjedd. Dette føyer seg inn i en laaang rekke av løgner fra din side, Jan Kåre.

  • Jan Kåre. Ethvert friskt menneske vil se at ditt svar er latterlig og fullstendig galt.

   Altså….. Du legger frem som bevis noe du selv har sagt til en blogg. Og det mener du er bevis. Det er så latterlig dumt som det går…. vel, nesten så latterlig dumt som din påstand om at du er den påtenkt middagsmaten til en annen debattant.

  • Jeg satt og leste gjennom Christensens siste skriverier der han hevdet at Torodd ville spise ham etter først å ha stekt ham i Christensens eget fett.
   Hva kalles egentlig retten? Biff a la Jan Kåre eller “panert blogger i søt/sur saus? -siden det trenges en stor stekepanne?
   Hva slags tilbehør servers egentlig Christensen med?
   Stekt eller bakt potet?
   Føtegratinerte poteter eller pom frites?
   Hva slags saus brukes? Peppersaus eller Onkel Bens sweet and sour?
   Hva slags grønnsaker passer? Asparges eller er det greit nok med amerikansk blanding?
   Christensen er og blir en merkelig skrue som ikke helt forstår hva han selv skriver, ei heller ser det ut til at han fatter billedlig tale.
   Kanskje på tide Christensen nå ber endel mennesker om unnskyldning og legger dette kapittelet i livet bak seg.

 4. La det være sagt. Konstruktiv kritikk er noe alle kristne ledere må tåle. Det går grenser og det finnes mennesker som ser ut til å leve og ånde utelukkende for å skrive møkk om Hanvold, Visjon Norge og andre kristne personligheter de har lagt for hat, og det går en grense for hvor mye disse skal måtte tåle

 5. Begynner å bli et latterlig sirkus, der alle skal anmelde alle. Til slutt blir det vel ris til egen bak som blir resultatet. Skal kristne drive å anmelde andre kristne fordi man er uenig i kritikk?

Det er stengt for kommentarer.