Fire Hamas gisler i Gaza befridd av de israelske forsvarsstyrkene

Fire gisler, Noa Argamani, Almog Meir Jan, Andrey Kozlov, og Shlomi Ziv skal være blitt befridd fra Hamas fangenskap av israelske styrker. Etter åtte måneder i fangenskap kan de fire nå se frem til å bli gjenforent med familie og venner. Israel skal ha iverksatt en spetakulær operasjon for å få fri gislene.  De fire gislene som nå er fri ble tatt av Hamas under musikkfestivalen. Vi får håpe Israel får hentet ut resten og at disse fremdeles er i live.

3 tanker om “Fire Hamas gisler i Gaza befridd av de israelske forsvarsstyrkene

 1. Fantastisk å høre!
  Håper og ber om at de skal klare å gå videre.
  Måtte de få hjem alle snart🙏

  • Enig, Simone. Måtte alle få det godt og trygt.

   Menneskedyret er et fantastisk vesen, men tragisk hva egoisme, politisk dumskap og overtro har ført til. Enkeltinivider kan gjøre stor forskjell. Tenk på hva den jødiske oldtidsprofeten, den mislykkede kunstmaleren fra Østerrike eller den svenske skoleeleven som skulket, har fått i stand. Vi som fortsatt lever og har mulighet til å påvirke omgivelsene, må bruke fornuften og velge det beste (eller minst ille) for vår neste.

   Verden er uendelig komplisert, og tilværelsen grunnleggende urettferdig, men felles innsats og kløkt har vist at vi også kan forandre ting til det mye bedre.

   😘😘😘

Det er stengt for kommentarer.