FBI gjenåpner etterforskningen av Hillary Clintons uansvarlige epost håndtering

hillary-clinton-fbiKan ødelegge for Hillary Clinton  FBI har bestemt seg for å gjenåpne etterforskningen i forbindelse med Hillary Clintons uansvarlige epost håndtering. Etterforskningen kan føre til betydelig vansker for den amerikanske presidentkandidaten som lenge har ledet på meningsmålingene.  Nå som FBI har bestemt seg for å gjenåpne etterforskningen, er dette den reneste gavepakken til Donald Trump som helt sikkert kommer til å bruke dette for alt det er verd

Nyheten slo i kveld ned som en bombe og Clinton har så langt ikke kommentert den dramatiske utviklingen i saken. Da Donald Trump offentliggjorde nyheten under et valgmøte, brøt titusener av mennesker ut i sin samstemte “Lock Her Up” hymne. Også på Twitter er nyheten blitt delt flittig og en stor skare journalister venter nå på hva Hillary Clinton vil si under et ellers tynt besøkt valgmøte.

17 tanker om “FBI gjenåpner etterforskningen av Hillary Clintons uansvarlige epost håndtering

 1. Det er selvsagt slarvete dersom hun som utenriksminister har brukt en privat server til å sende klassifisert info.
  Men, hvorfor roper Trump ut ord som “korrupsjon”? Og sammenligne det med Watergate??? Store ord som vanlig, fra en på alle måter liten mann…
  I verste fall har hun gjort en feil, og lært av det! Det er uansett ikke noe hun har hatt personlig vinning av!

  • Vi vet jo ennå ikke hva dette er, men en ting er sikkert Godtfred. Det er direkte krise for Hillary å vite at FBI sitter å gransker om hun har gjort noe straffbart, ellers hadde de neppe åpnet opp igjen saken. Skal si det ble oktoberoverraskelser for begge parter i dette valget.
   Jo lengre denne saken varer, desto mer kan det skade Hillary som ikke har en forhistorie som veldig troverdig. Jeg tror ikke dette blir avklart innen valget, og det vil helt sikkert styrke Trumps sjanser.
   Om hun har gjort en feil??? Her kan vi snakke om straffbare forhold som kan sende henne i fengsel. Og til sist: Ingen i Clinton familien løfter en finger uten å ha personlig vinning av det….

  • Jo. Det er nettopp på grunn av personlig vinning hun bruker privat e- postkonto. Hun brukte sin private e- post for ikke å bli avslørt for korrupsjon. Flere land, organisasjoner og privatpersoner betaler inn til The Clinton Foundation (TCF) for å få fordeler i retur. Det være seg eksport/importløyve, tilskudd, justering av regel- og lovverk osv. Clinton tar som kjent ut millioner av dollar i honorar fra TCF
   Se bl.a URIX fra 22.9 på nrk.no. Ett eksempel: Algerie søkte amerikansk UD om å kjøpe avansert amerikansk våpenteknologi mens Clinton var utenriksminister. De fikk blankt avslag. Så betalte de inn 500.000 dollar inn til TCF, søkte på nytt, og voila! de fikk kjøpstillatelse! Dette gjalt ikke bare Algerie. Denne metoden brukte også “et tjuetalls tvilsomme regimer” i følge URIX. Videre viste URIX til e- poster og telefoner der organisasjoner og privatpersoner purrer på “varen” de betalte for via TCF. Så at Clinton ved et uhell, eller på grunn av dårlig dømmekraft brukte privat e- postkonto, er tull. Det var bevisst for å skjule korrupsjon.

 2. Wow! Now we’re talking!
  Ny spennende utvikling i det ekstremt spennende og bizzarre presidentvalget. Siste vers er enda ikke skrevet.

 3. Hillary er korrupt, lyver så det, renner. Ja til abort, ja til bruk av organer fra aborterte barn. Alt kristent vil hun jevne med jorden. Trump er fullstendig uberegnelig. Hvem i all verden kan man stemme på?
  Tror jeg vil gi Trump en sjans, okke som.

  • Men du har vel ingen stemmerett, Herr Collargol?

   For min del så syns jeg Torsteins profeti om at George Bush jr skal komme inn igjen for en tredje periode, virker svært forlokkende.

   Faktisk ville det også vært ok med Bush sr, for den saks skyld, når alternativet er hva det er.
   Begge de to VP-kandidatene er også å foretrekke…, spesielt Pence!

  • Vel, SÅ nærme i slekt er de vel ikke?
   Selv er jeg 16. mening med Kong Harald, Dronning Margrethe og Prins Charles. Men, føler ikke akkurat at det blåe blodet bruser gjennom årene.

  • Jeg har drevet litt med slektsgranskning, de siste 15 årene
   Tenkte jeg skulle ta for meg Anders H Myhren. Det må jo være et mareritt, dersom man får avdekket at han ikke var 100 % av den rene og suverene ariske rasen? Tenk om han har både noen dråper jødisk blod og negerblod i seg?=-O

 4. I Norsk media …..endelig, men det hoppes lettvint over at Huma Abedin gift med Antony Weiner er nær knyttet til og jobber for Muslim Brotherhood.

  “Dette er paret som kan ødelegge Clintons valgkampinnspurt ”

  “Har den siste utviklingen i e-postsaken skadet kampanjen til Hillary Clinton i tilstrekkelig grad, kan Huma Abadin ende opp uten en jobb i Det hvite hus. ”

  http://www.msn.com/nb-no/nyheter/verden/dette-er-paret-som-kan-%C3%B8delegge-clintons-valgkampinnspurt/ar-AAjzTuS?li=AAb27D5&ocid=spartanntp

  “BREAKING: Joe Biden Just Ruined Hillary! Watch Him Crumble In Interview! ”

  Antony Weiner…….

  https://www.youtube.com/watch?v=kmsg8g8xpSo

  “Hillary’s #1 aide Huma Abedin: Undeniable ties to terrorists & 9/11 funders (Watch before voting!) ”

  https://www.youtube.com/watch?v=nKt2zaOrxD8

Det er stengt for kommentarer.