Falsk lærer Rick Warren: Er tilsynelatende for segregasjon -arrangerte event for “black only”

Den falske læreren Rick Warren fra Saddleback Church som blant annet har gjort seg styrtrik på boke et målrettet liv opererer stadig i strid med Guds vilje. Pastoren som tidligere er sett i latterfull samtale med sodomitten Elton John ser ut til å ville innføre segregasjon på basis av hudfarge i menigheten. I Guds rike er det ikke satt av et spesielt område hvor svarte skal være, et annet område for hvite og et tredje område for folk med gul eller brun hudfarge. I Guds rike stiller alle likt. Når den falske læreren nå arrangerer religiøse eventer med merkelapper som “Only Black” eller “No Whites Allow” skaper det skille i menigheten basert på hudfargen.

Colin Miller kommenterer her det hele og er langt fra så skarp i utsagnene om Rick Warren som han burde være

Facebook Comments

1 tanke om “Falsk lærer Rick Warren: Er tilsynelatende for segregasjon -arrangerte event for “black only”

  1. Verste med Rick Warren, er at hans lære har blitt vel akseptert innen mange sammenheng – og anbefalt av kjente pastorer, som Å.Å mm.

    Det var en periode jeg opplevde at jeg måtte sjekke ut fyren – og jeg fant en video hvor en eldre troende, hadde intervjuet 200 stykken, som hadde vært i menigheter hvor de innførte Warrens lære. De sa det rett ut – når Warrens lære kom inn, gikk evangeliet ut. Jeg har skrevet noe om det her:

    https://www.korsfestet.com/446075923

    Vi må være forsiktig, med hva vi låner øret til – og høre hva Ånden sier til menigheten – ikke pastoren, lederne, evangelistene og lærerne – selv ikke folk som sier de er profeter og apostler – kun når de er i linje med Guds vilje, og taler i Ånden, så skal vi høre. Fordi da handler det ikke lengre om dem – men hva Herren sier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *