Fake news medias meltdown over Trumps raske utskrivning fra sykehuset. -Og vi fikk alle se hvorfor CNN ikke kan kalles en seriøs nyhetsaktør

CNNs Chris “Fredo” Cuomo fikk et mentalt meltdown under direktesendingen om Trumps hjemkomst fra sykehus. De venstrevridde aktivistene som nå kontrollerer CNN har gjort kanalen om til en parodi av en nyhetskanal

CNN liker å omtale seg selv som “the most trusted name in news” og selv om CNN gjentatte ganger har blitt avslørt som Fake News, fortsetter norske mediehus og klippe sitt nyhetsbilde ut fra det CNN presenterer. Når president Trump mandag ble utskrevet av sykehus og holdt sin historiske tale der han understreket at folk ikke må la seg dominere av Covid-19 -fikk programlederne og nyhetsankrene i CNN og andre fake news kanaler et totalt meltdown eller mer et mentalt sammenbrudd. Mens normale individer ville være glade over at presidenten er blitt bedre, var skuffelsen, frustrasjonen og forakten fake news media viser overfor presidenten svært synlig. Det som serveres av disse venstrevridde mediehus som CNN, MSNBC og ditto her hjemme, kan knapt kalles nyheter, men heller en form for venstrevridd aktivisme.

Journalistene og rapportere i CNN og MSNBC og tilsvarende kanaler er ikke noe annet enn nikkedukker og propagandister for Demokratene. CNN var engang en seriøs nyhetskanal, men president Trump har fullstendig avkledd disse som klovner og aktivister med en bestemt politisk agenda. I videoen under viser Mark Dice oss hvordan CNN og andre Fake News medier ettertrykkelig avslører at de både er rammet av TDS og i tillegg er politiske aktivister og propagandister for det demokratiske partiet. Den lille rest av troverdighet CNN har hatt, forsvant ut når Larry King og Lou Dobbs ble borte fra kanalen. Erstatterne er politiske aktivister som har gitt opp enhver form for objektivitet.

 

6 tanker om “Fake news medias meltdown over Trumps raske utskrivning fra sykehuset. -Og vi fikk alle se hvorfor CNN ikke kan kalles en seriøs nyhetsaktør

 1. dette er det mest lavmålte artikkel fra søkelys på lenge!
  det er MÅTEN klovnen trump håndterer dette på som folk reagerer på. idioten er ikke interessert i å høre på fagfolk, det er nettopp disse som er medisinske eksperter trump tror han overgår i kunnskap!
  han tar ikke hensyn til andre, kun seg selv! det dør daglig flere personer i usa enn i resten av verden og enda sier trump at dette er ikke noe å bry seg med! det er ikke mange i usa som har den tilgangen på leger, helsepersonell som selveste presidenten. mange har ikke råd til sykeforsikring engang. det er en kjensgjerning at republikanerne ønsker at flest mulig skal tjene på helsetjenester og medisiner, derfor koster medisiner mange ganger mer i usa enn i f. eks kanada.
  ta også våpenpolitikken: alle skjønner at jo flere våpen jo flere skudd blir avfyrt og fare for at folk blir drept! Ingen der borte har våpen og sluttstykker adskilt, der er våpnene ferdig ladd og klare, har selv vært der og sett dette.
  nei, søkelys, litt mer objektiv journalistikk hadde vært på sin plass!!!

  3
  2
  • Trump følte seg bedre enn han var da han var 54 år. Presidenten er åpenbart høy og hyper på stereoider og medisin. Han forakter svakhet, syke mennesker, tapere, menstruerende og stygge kvinner, soldater som tas til fange, latinamerikanere og sorte som sier i fra om diskriminering. Han er vår tids Kristus! Gud styrer og bestemmer alt. Gud har innsatt Trump og satt Satan som hersker over de politisk korrekte mediene. Slik vil Gud Og Trump som hans stedfortreder på jord frelse sine egne! Halleluja og amen!

  • Trump vet og kan alt. Bedre enn. Venstrevridde eksperter og løgnaktige akademikere. Som en Gud på jord. Hans egen bok var bedre enn selv bibelen ifølge ham selv. Trumps innsettelsesseremoni var større enn noen sinne selv om fotografiene viste det motsatte. Trump ER Gud. Han elsker seg selv mer enn noen annen og krever som en Gud underkastelse av sine undersåtter. Trump står over demokratiske valg og vil ikke godta nederlag. Trump er det perfekte menneske med en fortreffelig legeerklæring som a vert smart genius utskrevet av ham selv. Han kan mer om korona enn noen annen fordi onkelen var lege. Og alle rykter om utroskap og uærligheten og skattejuks og dårlige forretninger er og blir BlLANK LØGN! Gud er Trump og Trump er Gud! Og Gud må få lov å klå alle damer i skrittet. Og han smitter ingen med sykdom fordi han er immun og ufeilbarlig. Og han stiler selvsagt mer på Putin og Kim Jung-un enn egne hemmelige tjenester. For Trump har en guddommelig evne til aldri noensinne å gjøre feil eller ikke vite hva som er sant og riktig. Halleluja! Amen!

  • helt riktig guran
   de som kritiserer trump for sine kommentarer og snakk angående funksjonshemmede, kvinner, annerledestenkende eller i det minste har noe og utsette på hans omgang med pornostjerner, utroskap, løgner osv må være fylt av satan, djevelen. mens de som syntes han er en kjernekar og sendt av gud til denne jord for og oppføre seg slik han gjør, må virkelige være sanne kristne.

 2. Nok et lavmål, søkelys.
  Trump har overgått seg selv i arroganse og dumskap, etter at han fikk covid19. Han har opptrådt fullstendig utroverdig og ansvarsløst.
  Nå begynner også Fox News å ta avstand fra Trumps løgnpropaganda. Trump har løyet minst 25.000 ganger siste 4 år. Hva er det egentlig han mener med “fake news”? Jo, det er nyheter som han ikke liker.
  Jeg så en serie på youtube, der mindre intelligente Trump-velgere ble spurt om forskjellige ting. Feks ble en kvinne spurt om hva hun syns om at Trump sa, at “jeg kan skyte en person på 5. Avenue, uten å miste en eneste stemme”. Hun trodde ikke på det. Selv om hun fikk se videoen der han sier det, påstår hun at det er “fake news” ?‍♂️ Dette er grunnfjellet til Trump; mindre begavede og hjernevaskede mennesker og høyreekstreme nasjonalister. Heldigvis får vi normalitet tilbake i det hvite hus 20. Januar. Trump vil bli siktet for grove skatteundragelser og vil gå konkurs, både selskapene hans og personlig. De siste årene av hans miserable liv vil han tilbringe i retten og deretter i fengsel.
  https://m.youtube.com/watch?v=sc0VgJPVnck&t=252s

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.