Fædrelandsvennen kaster inn håndkleet og stenger for kommentarer

Slutt på kommentarer i Kristiansands monopol-avis. Nå skal Fædrelandsvennens versjon av sannheten få stå uimotsagt

Fædrelandsvennen som figurerer som den reneste “Pravda” med monopol på hva som skal formidles til leserne, har nå bestemt seg for å være sitt eget ekkokammer og stenger deres nett-avis for kommentarer. Dermed slipper avisens abonnenter å få servert motforestillinger mot Fædrelandsvennens versjon av virkeligheten som er svært farget av avisens liberale og ofte antikristelige verdier. I tillegg til å være et talerør for makt-eliten i Kristiansand har avisen opparbeidet seg et frynsete rykte som et fake-news medium. Etter at avisen nå stenger for kommentarer ønsker avisen åpenbart å være et ekkokammer hvor maktelitens synspunkter er enerådende. I de senere årene har avisen markert seg som et direkte kristendomsfiendtlig medium, og jeg kan ennå ikke forstå at kristne kristiansandere er så avhengig av å følge med på dødsannonsene at de sponser avisen med tusener av kroner i året. Nå som den siste rest av ytringsfrihet er lagt død i avisen, bør folks respons være å si opp abonnementet og heller bruke pengene på noe mer meningsfylt. Sørlandsnyhetene har i dag kommentert det faktum at den tidligere Naziavisen nå har stengt for meningsytringer

Farvel, kommentarfeltet i FVN!
FVN har nå stengt ned alle muligheter for ytring fra betalende abonenter som mener noe annet enn det de selv skriver.
Mener du noe mer nå, så still deg i kø og vent på svar om redigering og absurde bortforklaringer om hvorfor du ikke er meningsberettiget i monopolavisen – eller for den saks skyld et verdig medlem av Gutteklubben Grei.
FVN gjorde det samme under 2. Verdenskrig Avisen stilte seg til disposisjon for okkupasjonsmakten, mens alle andre aviser i byen la ned i solidaritet med folket og mot propaganda-diktaturet.
Den siste tid har ikke FVN hatt noen som helst kontroll over all den løgn og konstruerte nyheter som de har publisert. Særlig ikke når disse blir imøtegått med fakta i kommentarfeltet .
Derfor har FVN i flere uker både slettet og moderert kommentarer etter forgodtbefinnende når det påpekes mangelfull journalistikk og konstruksjon av nyheter.
Derfor har de forandret på antallet likes og rekkefølger av hvilket innlegg som skal være det meningsbærende.
Derfor struper de nå en hver mulighet for ytring.
Det er litt for ressurskrevende for FVN å bli tatt i løgn og falske nyheter dag etter dag. Særlig gjelder dette Blågestads innlegg og den plass de avsetter til lobbyister for klønete ansettelser, hets, mobbing og vedvarende kameraderi mot alle som ser hvilket lureri FVN presenterer.
Vi lyser fred over kommentarfeltets minne, og dottene i redaksjonen som ikke mestret dets opplysende og livgivende kraft.
Gravøl serveres i minnestund på SKMU etter jordfestelsen har funnet sted.

4 tanker om “Fædrelandsvennen kaster inn håndkleet og stenger for kommentarer

 1. Helt enig i å kutte abonnementet.
  Merkelig at du skriver det i dag.
  Jeg hørte en forkynner på nettet si
  i går at vi går fra demokrati til en dikturstat.
  Det er jo det vi opplever skjer.

  • Alle kristne jeg kjenner som holder Fædrelandsvennen er enig i at avisen er fiendtlig innstilte til kristne, likevel holder de avisen for de må lese dødsannonsene sier de.
   Eller følge med på religiøse møter. Jeg tror ikke en annonse i avisen er spesielt effektivt for å trekke nye mennesker til møter.
   Sine egne medlemmer kan varsles om møter enten via nettet, sms, eller om nødvendig informasjonsskriv.
   Alle hundretusener av kroner kristenfolket forer Fødrelandsvennen med kunne gått til langt mer matnyttige ting, som misjon, nødhjelp osv osv. Jeg selv har vært utsatt for fædrelandsvennes fakenews flere ganger -og sett hvor mye løgn avisen klarer å trykke.
   Det er lenge siden jeg sa opp avisen jeg selv gikk bud for som tenåring.

Det er stengt for kommentarer.