Hopp i amerikansk arbeidsledighet, 4,,4 millioner nye ledige siste uke

Hele 4,4 millioner amerikanere har mistet jobben og satt fram krav om førstegangs ledighetstrygd den siste uken. De nye førstegangskravene på ledighetstrygd kommer på toppen av de 22 millioner amerikanere som har mistet jobben de siste fire ukene. Dermed har nærmere 27 millioner amerikanere mistet jobben siden USA gikk nedstening for en måned siden. Samtidig som tallet på nye ledige var ca som forventet, fortsetter tallet på dem søker fornyet ledighetstrygd og øke. Nærmere 16 millioner amerikanere søkte om forlengelse av ledighetstrygden den siste uken. Tallene indikerer stadig forverring for arbeidsmarkedet i USA og dersom ikke nedstengningen av nasjonen avsluttes raskt, vil ledigheten fortsette å vokse i ukene som kommer.

Én tanke om “Hopp i amerikansk arbeidsledighet, 4,,4 millioner nye ledige siste uke

  1. Sannheten om coronaen kommer ikke frem. (Jeg kjenner fortsatt ingen som har det -kjenner heller ikke noen som kjenner noen som har det.) Og det kommer nok flere Corona-lignende greier fremover, men Salme 91 stopper ikke å virke for det. Selv om jeg forstår veldig godt at eldre og utsatte grupper har valgt å ta influensavaksinen er jeg allikevel skeptisk til hele vaksinen. Jeg mener at når man vandrer med Gud så er det naturlig å stole på Gud. Det kunne vært meg selv som var spesielt utsatt og da vet jeg at dette hadde blitt vanskeligere. Så jeg skjønner dem godt. Kanskje er det de eldre som allerede har tatt influensavaksiner som tåler coronaen minst? Hvem vet hva som er i vaksinene? Jeg skal ikke ha den. Jeg er vasket i Jesu’ dyrekjøpte blod. Skal heller ikke ha noen coronavaksine.

    Coronaen blir hauset opp og brukt til å føre angst over folk slik at de til slutt skal bønnfalle en verdensleder om å komme på plass. Når han er der blir han hjertelig ønsket velkommen. Og lurer alle trill rundt. Dette har vært planlagt lenge. Bill Gates har sagt mye rart, man fatter nesten ikke at det er mulig 🙂 Men først og fremst har vi Guds Ord, og der står det som kommer til å skje

    Hvis noen forskere eller andre skulle finne på å si noe annet enn det som noen herrer har bestemt at skal komme frem i media, så blir de upopulære. Se gjerne The Truth About God – Barry Stagner, fra 12 min. Fin kanal.

    https://www.youtube.com/watch?v=S8pTxFwbWIs

Det er stengt for kommentarer.