200 Corona-døde i Norge -Israel har dobbelt så mange smittede men bare 193 døde

Tallet på Corona-døde i Norge nærmer seg nå 200. I følge de siste tall publisert av VG har 199 mennesker så langt dødd av viruset i Norge, mens 7444 er smittet. I Israel som har mer enn dobbelt så mange påvist smittede er dødstallet nå 193. På verdensbasis er snart 200 000 døde av viruset som har ført til en global nedstengning av offentlig og privat virksomhet -som igjen har sendt millioner av mennesker ut i arbeidsledighet og fattigdom. I følge anslag vil den økonomiske depresjonen som vi nå er på vei inn i føre til langt flere dødsfall og lidelser enn selve viruset og stadig flere stiller nå kritiske spørsmål med hvorvidt det var riktig å stenge ned samfunnet når konsekvensene vil bli så enormt store.

I norske mediehus som “Fake News” VG brukes sensur aktivt for å fortrenge røster som er kritiske til de oppleste og vedtatte “sannheter” om Corona. Corona-viruset blir i følge stadig flere alternative røster “brukt” som middel for å skape et kontroll-samfunn hvor “Storebror ser deg” og som tilsist vil ende i et samfunn tilrettelagt for dyrets merke og de antikristelige trengsler som skal komme over kristenheten. Søkelys sjekket ut hvorvidt det sosialpornografiske VG tålte alternative røster og fant kjapt ut at motforestillinger til de oppleste og vedtatte sannheter ikke er aksepter av VG. Er kommentaren under som ble sensuret av VG av en slik art at den burde bli sensurert eller bør et fritt og moderne demokrati tåle slikt? Si gjerne din mening og er  det riktig av våre myndigheter å stenge ned samfunnet som igjen vil sende millioner ut i ledighet og fattigdom og død som en følge av sult?

 

10 tanker om “200 Corona-døde i Norge -Israel har dobbelt så mange smittede men bare 193 døde

 1. Er korona pandemien rytteren og den hvite hesten som står beskrevet i Johanes åpenbaring ? I såfall står 3 verdens krig for døren .
  Vet det er bibel granskere som mener at korona er som ovennevnt, jeg synes selv det høres rimelig ut , for etter rytteren på den hvite hesten , kommer rytteren på den røde hesten , som har makt til og ta freden bort fra jorden , noe som snart kommer til og skje ifølge Valdres profetien som sammen med Vilna Gaon profetien varsler Jesus gjenkomst i den tiden .
  Hva kan jeg si, jeg tror rytterne er sendt ut for å plage folk for at de skal omvende seg og er det Guds vilje at så skal skje , så har vi kun en ting å gjøre , det er og omvende oss og bøye våres knær i bønn om at vi må få slippe unna disse plagene .

 2. Den første rytteren på den hvite hesten er vel antikrist? Den siste rytteren på den hvite hesten er vel Jesus. Jeg tror at Coronapandemien er en del av veene. Veene har nok pågått en stund. De skal jo bli sterkere og tettere. Dette kjenner jo vi kvinner som har født barn godt til. Men vi må omvende oss, søke Gud og be om en ny utgytelse av Den Hellige ånd på Blodets grunn i denne tid. Vi trenger Den Hellige Ånd og ild nå midt i denne frafallstiden med fremmede åndsmakter.

  • Den første rytteren på den hvite hest har blitt tolket i flere retninger.
   Noen har pekt på at det er snakk om evangeliets seiersgang.
   Andre har pekt på at den hvite hest kan symbolisere falsk religion og falske profeter.
   Andre igjen Antikrist.
   Jeg tror ikke at Corona-krisen er endel av fødselsveene som er omtalt i evangeliene.
   Mest sannsynlig er det endel av seglene i åpenbaringsboken.
   Det er vanskelig å være skråsikker om dette spørsmålet. Man kan overtolke en situasjon også.
   På 1980 tallet trodde endel kristne at Ronald Reagan var Antikrist. Dette av to grunner
   1. Hans navn: Ronald Wilson Reagan
   6 6 6 Alle hans tre navn var på seks bokstaver
   2. Som kjent ble Reagan skutt og alvorlig skadd og mange tolket dette som “dødssåret som ble leget”
   Nå har Reagan vært død i mange år -og han var åpenbart ikke antikrist.
   Så var det noen som hevder at George W Bush var/er antikrist… Neppe
   Så ble Obama lansert som antikrist av enkelte retninger. Westboro baptist kirke var tidlig ute med det, en annen som tror og formidler at Obama er Antikrist er den falske profeten Renee Moses at Obama er antikrist som skal komme tilbake igjen for en tredje periode.
   En annen teori er at den britiske kronprinsen (prins William) er Antikrist og at hun som holder igjen er den nåværende dronninga.
   Vi skal være forsiktige med å skråsikkert overtolke nåværende begivenheter inn i de bibelske tekster.
   Likevel, skal vi være våkne, følge med på situasjonen og være bedende inn for det som skjer.

 3. Ps. å sensurere en mening framsatt på den måten den er gjort i VG sitt kommentarfelt, vitner om hvilket farlig samfunn vi beveger oss mot, der det etterhvert vil bli livs farlig å være fri i tanke og ord.

  • Jeg les en artikkel der dagen der det ble skrevet at til nå hadde ca 180000 på verdens basis død av korona , mens følge konsekvensen av korona tiltakene vil sannsynlig føre til en hunger nød som gjør at att 180000 x 1000 vil dø av sult dvs 180 millioner mennesker, men dette blir ikke engang nevnt i politisk korrekte medier. En trenger ikke være professor i noe som helst for og se att medisinen er mye mer dødelig en sykdommen.

   Men dette passer jo Bill Gates perfekt ikke bare oppnår han reduksjon i folke massen , som han snakker varmt om, han oppnår i tillegg ett verdens kontroll system som legger til rette for innføringen av dyrets merke .
   Mange begynner nå og omtale Bill Gates som den ondeste personen i verden, etter å ha lest hans visjoner, så må jeg si meg enig i den omtalen av Bill Gates.

  • Jeg er skremt over hvor effektiv den politisk korrekte presse er til å sensurere ytringer som stiller spørsmål med rådende teorier.
   Gammelmedia skal åpenbart være ekkokamre for politisk korrekthet.

 4. De statsstøttede medier blir mer og mer som kirken. Færre og færre går i den og gjennomsnittsalderen de som går blir høyere og høyere. Sånn går det med alt som slutter å være relevant.
  Av og til kan man få mistanke om at det er de saklige, men politisk ukorrekte innleggene som blir fjernet, og oppgulpet får stå, som i neste omgang brukes som argument for å fjerne hele “skiten”. Bare rekk opp hånda alle som har fått en saklig, politisk ukorrekt meningsytring fjernet.

  • En ting har jeg funnet ut med VG og andre fake news media. Man kan skrive mye dritt om Donald Trump og kalle ham både det ene eller det andre, og man blir ikke sensurert. Men med en gang man poster noe som ikke er i tråd med VGs og de politisk korrektes agenda, blir man slettet.
   Avisene i Norge minner meg mer og mer om Rodong Sinmun som er Nord-Koreas svar på VG
   http://rodong.rep.kp/en/
   I Norge er det kun lov å målbære de synspunkter gammelmedia har, ellers er det frem med sensuren.

 5. Angående Israel og lave dødstall; Helt normalt dette, Israel er annerledes-landet, ikke en tullete flokk med sauer som ikke tenker selv. De gjør noe på sykehuset som ingen andre gjør. På tide at verden spør dem om hjelp kanskje… Og, kanskje gir de ikke de eldre influensavaksiner?

  Angående kommentaren i VG; selvsagt burde den ha fått stått i fred, men i denne tiden nå forventer jeg det ikke lenger. Man leser sin Bibel og det går vel bare etter oppskriften. Stakkars VG som ikke selv forstår…

  • Tenker at dette trenger ikke bety noe, men litt spesielt er det.
   Corona : C (3) O (15) R (18) O (15) N (14) A (1) =
   66 + Corona (6 bokstaver) = 666

Det er stengt for kommentarer.