Evangelist Svein Magne Pedersen: “Hvis du ønsker å leve, hold deg langt unna sprøyta. Ikke la dine barn bli hjerte-, hjerne- og lungeskadet med giften!”

Vennesla-evangelisten Svein Magne Pedersen i Misjonen Jesus leger fortsetter å advare mennesker mot sprøyta som skal gjøre deg “beskyttet” fra Covid-19 og Corona-virus. I sin siste oppdatering mandag morgen åpner Svein Magne uken med denne advarselen: “Hvis du ønsker å leve, hold deg langt unna sprøyta. Ikke la dine barn bli hjerte-, hjerne- og lungeskadet med giften. I sitt innlegg under den rystende advarselen skriver Svein Magne dette: “Lytt til hva den canadiske legen, dr. Charles Hoffe, sier om denne farlige blodpropp-sprøyta på YouTube. Resultatet er for tøft for meg å nevne på Facebook. Finn ut selv. Har du tatt sprøyta, kan du få hjelp fra Gud. Han kan reversere skadene og stoppe den ødeleggende effekten. “Ingen ting er for vanskelig for deg.” (Jer 32:17)”

Skjermfoto fra Times Of Israel mandag morgen

Pedersens kampanje mot vaksinen ser ut til å glede noen, men erge andre. Med andre ord splitter vaksinen mennesker i to leirer. Har man som en kristen tatt vaksinen kan Gud hjelpe med å reversere skadene og den ødeleggende effekten sprøyta gir. Det er rapportert om tildels svært alvorlige bivirkninger av kvaksinen og etter at vaksinen er blitt rullet ut i flere land, har tallene på smittede og døde økt. Mens myndighetene vil peke på Delta og gi den skylden, er det andre som peker på vaksinen og mener at vaksinen faktisk bidrar til å spre viruset. I Israel har tallet på aktive Covid tilfeller akkurat passert 50 000 bare to måneder etter at de stod på rundt 200. Vaksine-suksessen i landet er avløst av en bølge av smitte, sykdommer og død -og det gjør at mistanken til vaksinene vokser. Israel var tidlig ute med å erklære flokk-immunitet og kort tid etter eksploderer smittetallene. En periode i mai og juni var det mellom 0 og 2 som døde daglig av Covid-19 relatert sykdom, mens tallene de siste ukene har vært mellom 10 og 46 dødsfall som ble registrert søndag.  I klippet under møter vi dr Charles Hoffe som Svein Magne Pedersen anbefaler folk å søke seg opp på YouTube. Imidlertid er YouTube en svært sensurert plattform så det kan være mer fornuftig å søke opp denne legen på Rumble

7 tanker om “Evangelist Svein Magne Pedersen: “Hvis du ønsker å leve, hold deg langt unna sprøyta. Ikke la dine barn bli hjerte-, hjerne- og lungeskadet med giften!”

 1. “I Israel har tallet på aktive Covid tilfeller akkurat passert 50 000 bare to måneder etter at de stod på rundt 200.”

  Det er jo tragisk. Ingen tvil om det.
  Det Søkelys glemmer å nevne er at artikkelen samtidig nevner at for de over 60 er det er 7,5 ganger flere som blir alvorlig syke av de uvaksinerte (151 pr 100 000 mot 19 pr 100 000).
  At det er trist og urovekkende både for vaksinerte og uvaksinerte sier seg selv.

  https://www.timesofisrael.com/active-cases-pass-50000-just-2-months-after-they-stood-at-around-200/

  “Mens myndighetene vil peke på Delta og gi den skylden, er det andre som peker på vaksinen og mener at vaksinen faktisk bidrar til å spre viruset.”
  Hvem disse andre er kan være mye rart. Noen kan ha peiling, andre er helt på bærtur. Pluss alle oss i mellom.
  Jeg opplever at myndighetene er åpne om risiki, bivirkninger, dødsfall og usikkerheter. De var også åpne om AstaZenica-vaksinen og blodpropp-tragediene. Jeg har til nå ikke sett troverdige rapporter eller personer som sier at det vaksinen er med på å spre smitte. Dersom noen kan vise til slike kunne det vært spennende lesing.

  6
  2
  • Ja , Qanon du opplever myndighetene og msm som åpne og ærlige fordi du må være bortimot så hjernevasket det er mulig å bil.

   Det var sånne som deg Qanon som gjorde det mulig for Hitler å starte jøde utryddelse.

   Dessverre Qanon er det mange som deg og nå er dere så hjernevasket at dere har startet på vegen som fører til utryddelse av dere selv.

   3
   5
 2. Til Rune:

  Du er nok ikke alene om å mene at jeg ikke er helt god. Det tar jeg med fatning.
  Og jeg kan gjerne endre oppfatning dersom noen kan gi meg informasjon som motbeviser det jeg det jeg fram til nå har oppfattet som mest troverdig.
  Har du noen linker til (troverdig) informasjon om at vaksinen sprer smitte? Eller at vaksinerte er mer smittsomme enn uvaksinerte?

  6
  2
  • Hva med at vaksinen har ingen kjente alvorlige bivirkninger på lang sikt , hvorfor ? fordi det ikke har vart mulig å teste den på lang sikt , fordi den er hurtig utviklet , det i seg selv er mer en god nok grunn for normalt oppegående og friske personer å sky vaksinen som pesten .
   En annen ting Qanon , stå frem med din identitet , for nå kan du være en hvem som helst , du kan faktisk være en representant WEF ( World Economic Forum )
   Når det gjelder dokumentasjon , så er de lagt frem masse her på Søkelys, men du godtar kun løynen som kommer fra myndigheten og MSM du mener også at det ikke er aktiv sensur av alle seriøse forskere ol. som ikke sier det myndighetene og WEF tillater .
   Hvorfor skal jeg gi deg mer dokumentasjon Qanon en det som alt finnes her inne på Søkelys , uansett så tror du det ikke , men vrir på det , ditt mål og hensikt med å debattere her på søkelys er ikke å søke og bli opplyst , men søke å villede folk til å ta gift sprøyten og bli Hitler følger.

   3
   2
  • Jeg har tidligere stort sett bare visst til alternativ informasjon til det jeg har ment har vært tendensiøs eller feil. Det ble flere gretne for.
   Så tenkte jeg at jeg heller skulle påpeke det jeg ikke forsto eller mente var feil, og be om å få mer informasjon og dokumentasjon som kunne forklare hva de som er uenige med meg mente. Da blir også folk gretne.
   Informasjonen på Søkelys er så vidt sprikende fra seriøst til fullstendig useriøs løgn at det sliter jeg med å forholde meg til.

   3
   1
  • Seriøs og useriøst , kan vel si de samme om informasjonen hos myndighetene , først sier de at mest mulig må ta vaksinen for å oppnå flok immunitet, så syner det seg at vaksinen slett ikke gir noe immunitet og at viruset spres like fort blant vaksinerte , og hva sier de da jo vi må ta enda mer vaksiner for å booste immunforsvaret , dette er bare en av mange ting som syner at vi blir holdt fullstendig for narr og at formålet med både covid og vaksinen er å få innført ett nytt verdens system eller en New World Order om du vil , for her passer både covid og vaksinen som hånd i hanske , til å få innført dyrets kontroll system uten å ha ett inn tatovert helse sertifikat på høgre hånden eller pannen for å kunne kjøpe og selge …
   Alt nå kan jeg ikke reise utenlands fordi jeg ikke får vaksine sertifikat , alt nå kunne jeg ikke være med på festen i Sirevåg havn som ble arrangert da statsråd Lemkul kom til havn, alt nå mister mange jobben, får ikke gå på restaurant , ta tog og mye mye mer rundt om i verden .
   Mange tror dette er over i løpet av høsten og vinteren , men det er det ikke , det kommer til å fortsette i større eller mindre grad , helt til dyrets merke er implementert , Guds dom er over denne verden , Rytteren på den hvite hest rir denne verden med seier og seirer og neste er rytteren på den røde hest er neste ut .

   Til deg Qanon og alle andre søk Jesus og hans nåde , mens det enda er tid , det er de eneste som kan frelse dere fra dommen som er over denne verden og en evig fortapelse .

   2
   3
  • Til Rune:
   “kan vel si de samme om informasjonen hos myndighetene”
   Jeg har aldri hørt at vaksinen skal gi immunitet, kun beskyttelse. Det har hele tiden blitt hevdet at vaksinene bare er fra 70-95% effektive. Men den vil lette sykdomsforløpet så mye at vi ikke overbelaster sykehusene. At viruset muterer skaper selvfølgelig nye utfordringer.

   “Alt nå kan jeg ikke reise utenlands fordi jeg ikke får vaksine sertifikat ”
   Det er trist, men det stemmer ikke helt. Og legg merke til at det ikke nødvendigvis er norske myndigheter som legger begrensningene. Andre land ønsker heller ikke å få potensielle sykehuspasienter inn i landet.
   “Noen land krever at du har fått en dose av vaksinen, andre at du er fullvaksinert, eller hatt covid-19-sykdom. Noen land krever at du er testet de siste 24, 48 eller 72 timene før du kommer til landet.” https://www.helsenorge.no/koronavirus/reise/#hva-gjelder-for-deg

   At du ikke kunne være med på festen rund Statsråd Lemkuhl, ta tog eller gå på restaurant handler like mye om at virksomhetene er redde for å bli et sted der noen blir smittet og alvorlig syke. Litt tabloid sagt er det et forsøk på å beskytte seg selv og unngå å ta livet av deg.

   Nå savner jeg fremdeles rimelig dokumenterte motargumenter på det jeg hevder er misforståelser og feil (ikke nødvendigvis bare fra deg Rune). Når jeg kommer med dokumentasjon får jeg synsing og kjeft i retur. Dersom jeg ikke påpeker feil, men sier at jeg ønsker å vite mer om det jeg ikke forstår får jeg også synsing og kjeft i retur.

   Når jeg hevder noe du eller andre mener er feil, hadde jeg satt pris på å bli korrigert. Men jeg aksepterer ikke å bli korrigert av “noe-noen-har-sagt” eller fra en “konspirasjonsprofitør på rumble eller youtube”. Det må være litt mer hold i det enn det. Det nærmeste jeg har fått av noe konstruktivt til nå er vel en link til Micheal Yeaden, men rundt han er der et eller annet som skurrer kraftig.

   Mitt mål er ikke å skape tvil for den som er trygg på hvor han eller hun står. Men dersom noen har bygget sannheten sin rundt rykter, påstander fra merkelige kilder på og utenfor nettet, udokumenterte halvsannheter eller ønsketenkning håper jeg å spore dem til å undersøke selv og selv finne ut om det de tror stemmer (jeg tenker ikke på teologi).

   Det blir ikke så ulikt kristenlivet. Tvil rammer oss alle fra tid til annen. Da er det bønn og bibelstudier som er med å sette oss tilbake på trygg grunn.

   “søk Jesus og hans nåde , mens det enda er tid”
   Takk for det Rune. Jeg kan nok ikke gjøre noe selv, og hviler allerede trygt i Jesu nåde. Som en eller annen refererte tidligere: “Jeg vet intet om i morgen, kanskje best for meg det er. Men jeg kjenner han som vet det. Det er han som har meg kjær”

Det er stengt for kommentarer.