Evangelist Svein Magne Pedersen fortsetter å advare mot Covid-vaksinen

Evangelist Svein Magne Pedersen utsettes igjen for angrep i avisen Dagens spalter for sitt synspunkt om den omstridte Corona-vaksinen

“Guds beskyttende kraft mot korona:”Den høyestes kraft skal overskygge deg.” “Herren skal bevare deg fra alt ondt.”Ta imot Kraften!,” skriver evangelist Svein Magne Pedersen på Facebook tirsdag. Motstanden fra media og andre har ikke stoppet folk fra å ringe til oss. I går hadde vi 193 telefoner til vårt senter!,” skriver evangelist Pedersen videre. I de siste ukene har Svein Magne Pedersen blitt utsatt for omfattende og tildels stygge angrep fra en pastor i pinsebevegelsen, en religiøs avisredaktør. en forfatter og blogger, fra ateister og hetsegrupper på Facebook -og det seneste angrepet kommer fra Jan H. Heitmann, som i dag tilhører frafallskirken. I følge Heimann har Pedersens advarsler mot vaksinen plaget denne forpinte sjel i dagevis: ” Både dag og natt tenker jeg på hans vanvittige budskap og det ansvaret han påtar seg for andre menneskers liv og lidelser,” skriver Heitmann som selvfølgelig får god promotering for sitt religiøst og politisk korrekte budskap i avisa Dagen

“Hans formidling og forkynnelse er basert på spekulasjoner og konspirasjonsteorier. Han formidler sin advarsel mot «sprøyta» fristilt fra enhver medisinsk innsikt og kompetanse. Og han er dessverre ikke alene om å distribuere slike budskap,” mener Heitmann som tydeligvis ikke har fortstått at Pedersen og andre advarer utelukkende mot Corona-vaksinene fordi disse er eksperimentelle medikament vi ikke aner vil komme til å påføre kroppene våre. Daglig rapporteres det om bivirkninger og plutselige dødsfall som ser ut til å være knyttet opp mot Pfizer, Moderna og Johnson&Johnsons Covid-19 vaksine. Skal vi tro det Heitmann formidler er alt dette bare eventyr og konspirasjonsteorier, og når friske og raske 16 åringer eller 22 åringer dør kort tid etter vaksinen, er det naturlige dødsfall. Pedersens budskap er mot dette eksperimentelle medikamentet og ikke mot godt utprøvde og godt kjente vaksiner som har blitt brukt i alle år. Pedersen og vi andre advarer mot Corona-vaksinen fordi denne er utviklet i “waarp speed”, fordi den ikke er en typrisk tradisjonell vaksine og fordi den er en eksperimentell “vaksine” der du og jeg skal være prøvekanin. Samtidig kan vi jo også konstatere at dette som sprøytes inn i millioner på millioner av mennesker verken beskytter mot smitte, hindrer Covid-19 sykdom eller bremser utviklingen av smitten i samfunnet. “Fullbeskyttede” borgere går ut i samfunnet med svelg og nese full av Covid-19 smitte. Talldata fra Israel taler sitt tydelige språk. Å ta to doser med vaksine beskytter ikke mot Corona og hvor lenge en tredje dose vil ha effekt, aner vi ikke. Israel var det første landet som skulle rose seg med å ha oppnådd “gruppeimmunitet”, men landet er nå innhentet av virkeligheten og ser stadig høyere smittetall og dødstall. Deltaviruset skiller ikke mellom dem som er vaksinert og dem som ikke er det når det smitter folk. I videoen under som er delt av evangelist Pedersen advarer Dr Ryan Cole mot at vaksinen svekker det naturlige immunitetssystemet.

Dr Ryan Cole MD – Immunology and Virology Expert Scientist explains how the CV Vax is weakening the immune system

15 tanker om “Evangelist Svein Magne Pedersen fortsetter å advare mot Covid-vaksinen

 1. Det virker som om kristne mennesker også blir smittet og dør av covid 19?
  Hvorfor det?

  4
  2
 2. Hva mener sokelys.no?

  Burde covid-viruset bare få spre seg fritt mens samfunnet går sin vante gang?

  Da vil det finne sted millioner smitteoverføringer kontinuelig og sannsynligheten for nye varianter ville bli veldig stor. Kanskje ville det bli behov for enda flere vaksiner?

  Burde man la samfunnet gå inn i en total locdown på ubestemt tid?

  Dette er jo ikke noe vanlig virus så det kan ta veldig lang tid å utvikle en tradisjonell vaksine.

  2
  4
  • Jo mer Norge vąksineres, jo mer øker positive cóvidtester og innleggelser. Vi står vel overfor det at vaksinen og smitten er en og samme sak. Den første Corona-smitten var ikke effektiv nok med å smitte folk, og derfor har de nå begynt å gi injeksjoner av Delta virus gjennom sprøyta med fosterceller, svineblod, celler fra nyrene til apekatter. At det er en sammenheng mellom vaksinene og antallet nye smittede er helt åpenbart. I fjor på denne tid var det knapt smitte i det hele tatt og når den økte i september gikk Erna&co i panikk.og lockdown modus. Det vi er vitne til er en gigantisk svindel.
   En svindel for å gi deg og meg en vaksine som vil drepe millioner av mennesker innen de neste to år.

   3
   2
  • TIl Rune:
   “…å gi injeksjoner av Delta virus gjennom sprøyta med fosterceller, svineblod, celler fra nyrene til apekatter”

   Ja, når man lager sin egen versjon av sannheten, og nekter å innse at man tar feil, blir alt annet en løgn. Men jeg prøver likevel:

   – Man sprøyter ikke inn virus.
   – Vaksinen inneholder ikke menneskeceller, men en cellestreng opprinnelig fra nyrene til et foster er brukt i utvikling og testing
   – Svineblod er ikke inne i bilde i det hele tatt
   – En type vaksine har benyttet en del av en virus fra et virus man finner hos aper – ikke celler fra aper.

   4
   2
 3. Til Gjest , om du ikke har klart å få med deg hva Søkelys mener enda , etter alle disse artiklene på Søkelys , da stiller du i samme klasse som Qanon med flere , dere er faktisk ikke interessert i sannheten kun narrativet som blir presentert av myndigheter , msm og her på Søkelys kvervulere og manipulere dere som bortskjemte tenåringer som ikke får viljen sin.

  3
  2
  • Fortell meg gjerne hva som er sannheten (sett med dine øyne) og hvor jeg tar feil.

   5
   3
 4. 24/08/2021, kl. 21:00 sa Rune Lye:

  Til Gjest , om du ikke har klart å få med deg hva Søkelys mener enda , etter alle disse artiklene på Søkelys , da stiller du i samme klasse som Qanon med flere , dere er faktisk ikke interessert i sannheten kun narrativet som blir presentert av myndigheter , msm og her på Søkelys kvervulere og manipulere dere som bortskjemte tenåringer som ikke får viljen sin.

  Svar:
  Jeg har fått med meg ganske mye men innser at det er vanskelig å trekke sikre konklusjoner. En video av en som snakker om biologiske prosesser som knapt noen forstår kan være like mye eventyr som det politikerne forkynner. Og hvis nesten alle verdens politikere, nesten alle vitenskapsfolk og nesten alle medier promoterer en vaksine som skal utrydde store deler av verdens befolkning så må man jo lure litt? Uendelig mange mennesker er involvert i utviklingen av rna-vaksinen. Hitler blir jo i tilfelle en amatør i forhold til de som eventuellt leder dette. Millioner av helsepersonell jobber jo med dette på grasrotnivå også. Til og med han som fant opp rna-vaksinen har uttalt seg. Vanskelig å forstå hvordan så mange kan være så enige om et gigantisk folkemord.

  Men at det kan ligge noe bak er selvsagt ikke umulig. En paralell kan f. eks være det globale politiske prosjektet som bygger på at Co2 skaper klimakrise. Den påståtte krisen er bare et skremsel for å få folk til å godta et globale avgifter på energi. Men dette har de jobbet med i flere tiår og absolutt alt om dette er avslørt.

  Utviklingen i verden peker tydelig i rettning av et kommende sammenbrudd. Folketallet eksploderer og verdens resursser forbrukes med rekordfart. Rovdriften på skog og dyrkbart land har tatt helt av. Diktaturer gror frem hele tiden og millitær opprustning med moderne teknologi gir utrolige muligheter selv for fattige land. Mange mener åpenbart at bare et globalt marxistisk politisk system kan redde verden. Og som alltid tidligere er det antagelig noen som tenker at dette kan gi dem selv virkelig mye makt.

  Og de som gir marxistene denne makten er helt vanlige, ganske likegyldige “allvitende” mennesker som tenker mest på seg selv. Helt uavhengig av hva man mener om vaksinen. Som noen skrev, ingen kan klage på at Bill Gates har for mye makt hvis de bruker Windows. Eller at store deler av verden bedras hvis de bruker google og facebook osv. Ingen bør klage på råttne filmer fra hollywood hvis de selv ser på filmer hvor synd og umoral er viktige ingredienser. Det virkelige problemet i verden ligger på dette nivået. Flere enn vi kanskje aner er antagelig en del av det antikristsystemet som skal ta over uten at de vet det selv. Slik jeg forstår Bibelen så er det akkurat dette som skal skje. LItt som den kjente allegorien med froskene som ble kokt levende fordi temperaturen ble økt kontrollert og gradevis.

  2
  1
  • Jeg kan ikke frelse verden , jeg kan ikke engang frelse meg selv, derfor tar jeg min tilflukt til Jesus.

   Når det gjelder vaksinen, så syner det seg alt nå at den har meget farlige bivirkninger, som blir under rapporterte og ingen vet med sikkerhet hvilke livsfarlige bivirkninger den kan ha på langsikt, men når lærde står frem og klart advarer, da bør en ta dette på alvor .

   Når det gjelder Corona, så viser statistiker fra det offentlige at det er blir manipulert med tall , for å få viruset til å fremstå mer alvorlig en det er , det kan en også tydelig se i media reportasjer fra msm .

   Her er Søkelys en klar og viktig mot stemne , som kommer med en mye mer balansert og kritisk tilnærming , en den en veis kjøringen vi ellers hører om fra myndigheter og msm.

   IKKE TA VAKSINEN !

   3
   3
  • Til Rune Lye:
   “..så viser statistiker fra det offentlige at det er blir manipulert med tall , for å få viruset til å fremstå mer alvorlig en det er , det kan en også tydelig se i media reportasjer fra msm”

   Jeg skal ikke motsi deg, men jeg innrømmer åpent og ærlig at jeg ikke klarer å se det samme som deg. Det hadde vært opplysende og veldig interessant dersom du kunne vise til hvilke statistikker som er manipulert, og hvordan man tydelig kan se det.

   3
   1
  • Søkelys har en artikkel fra en publikasjon fra et amerikansk universitet, der en forsker eller student gikk inn i amerikanske dødstaestestikker før Corona og under Corona.

   De synte at det ikke var generelt ikke større dødelighet i befolkningen ved Corona pandemien , noe som i seg selv fremstår som underlig , i tillegg synte det underdødelighet på andre sykdommer med omtrent tilsvarende tall som det hadde død av Corona, dette vitner om stor rapportering av døds årsak.

   I Norge i 2020 var det underdødelighet i forhold til normal år .

   1
   2
  • Til Rune Lye:
   jeg er enig i at det kan se rart ut.
   Og i Norge har det ikke dødd flere i 2020 enn det som var forventet. Kanskje heller motsatt (som du sier). https://www.ssb.no/befolkning/artikler-og-publikasjoner/ingen-overdodelighet-i-2020
   I en del andre land har det faktisk vært en overdødlighet (https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps)

   I følge FHI og SSB er det også færre som døde av hjerte-/karsykdommer, lungesykdommmer etc i deler av 2020 enn vanlig (jeg har ikke sett statistikk på hele 2020)

   Men at det rapporteres om en under- eller overdødlighet er jo ikke i seg selv et bevis på manipulering. Det kan jo til og med være riktig.
   og selv om jeg studerer rapportene over dødlighet klarer jeg fremdeles ikke å finne indikasjoner på at det er jukset med tallene. For meg er det rett og slett tørre tall og kjedelige fakta.

   Jeg er enig med deg i at man kan få et inntrykk av at ting hauses opp den ene veien eller avdramatiseres andre veien, men når jeg studerer tallene finner jeg ikke hold for å dramatisere dødelighetstallene. For meg ser det normalt ut.

   3
   2
 5. Her var det mange forførte og enfoldige sjeler. Uten vaksinen ville minst 50 mill vært døde nå. Og nei, det er ikke så mange som er døde av vaksinen.
  Slutt å lese konspirasjonsteorier og gjør din samfunnsplikt; ta vaksinen! Gjør du det ikke gjør du deg potensielt skyldig i drap.

  3
  3
  • Så du mener at jeg som passasjer ombord på planeten Tellus i rasende fart rundt om i et solsystem skylder å forholde meg til deg og ditt fordi du har slått deg sammen med en gjeng som har grepet makten på steinklumpen? Sorry pal. Jeg har null, nix, nada med dine venners ønsker om å fylle kroppene deres med fiendtlige virus. Er du nazist, islamist eller kommunist, så hold deg til dem. Fyll dere med så mange sykdomsvirus dere vil, men hold dere unna min flokk. Dere har ingen diktatoriske tvangsfullmakter over oss.

   3
   1
 6. Ser på TV Visjon Norge i kveld onsdag 25.08. kl 2000 der Jan Hanvold anbefaler kristne til å la seg vaksinere mot corona. Samtidig opplyser han følgende : 40 personer i hans stab er corona-syke og seks av disse er innlagt på sykehus. En av disse seks er lagt i kunstig koma.

  • Det opplyses i kveld også at Hanvolds kone og hans barn er syke av corona-viruset. Videre skulle Visjon Norge åpne nytt lokale sentralt i Oslo ( Møllergata 28 ) den 1. september – men dette blir utsatt. Dette lokalet har plass til 350 gjester og leies av kanalen. Grunnen til Oslo-etableringen oppgis å være : Lettere å samle folk fra regjeringen til sendingene fra VN. Jeg undres over det som nå skjer med denne kristne TV-kanalen.

Det er stengt for kommentarer.