Evangelist: “SI NEI TIL SPRØYTE NR. 1,2,3,4,5 etc. “MIN KROPP, MITT VALG!” NEKT DEM Å GJØRE DEG TIL SLAVE UNDER ET KORRUPT STYRESETT.”

“Se hva folk i Canada nå gjør!! Store demonstrasjoner med mange tusen mennesker i blant annet Vancouver, Abbotsford, Kelowna og Toronto. Folk står opp mot regjeringens umenneskelige krav: koronapass, sprøytepress (hvor mange har mistet arbeidsplasser fordi de sa nei til giftsprøyta) og en rekke andre ting som mynighetene prøver å tre ned over hodet på dem. Som er grunnlovstridig. Canada er i ferd med å bli et kommunistisk, totalitært land hvis vi skal bedømme etter utviklingen,” skriver evangelist Svein Magne Pedersen på Facebook torsdag. Pedersen og mange andre har sett hva som skjer i Canada der myndighetene har tatt i bruk politi og fengsel motmennesker som ikke ønsker å oppgi de grunnleggende friheter. Canada har gått så langt i sin undertrykkelse av kristne at pastorer er blitt arrestert og satt i fengsel fordi de følger Guds ord.

-Norge ligger ikke langt etter. Under en av demonstrasjonene i Canada ble det sagt: “We are the next Australia!” Men nå sier tusener på tusener i Canada: Nok er nok! Dette blir spennende å følge med på. Håper denne folkeopinionen sprer seg til mange andre land. Australia har nå blitt en politistat. Håper bevegelsen kommer dit også. Fri oss fra globalistenes forsøk på verdensherredømme!! (Se Druthers News & Information.) Her er det penger og makt som er drivkraften. De som ikke ser det, er totalt blind,” skriver Vennesla evangelisten som nå markerer seg som en av de tydeligste profetiske varslere i Norge.

Evangelist Pedersen er på ingen måte redd for å tale Roma i mot og møter nå sinne og spott fra de politisk og religiøst korrekte. Det er en dyp splittelse i kristenheten over vaksinen og kristne vaksinemotstandere blir hånet, spottet og utsatt for press også fra kristne vaksinetilhengere. “Helt enig med Svein-Magne Pedersen, dette er En kamp om våre demokratier😎 vi må stå opp for det våre fedre kjempet for og våre mødre gråt for. Frihet er aldri for de feige, vi må kjempe for vår frihet😉,” skriver Egon Davidsen i en kommentar på Pedersens post. Roy Larsen, studieleder hos Frp mener at Pedersen sprer konspirasjoner og skuffer millioner av nordmenn. “les nå vaksine statistikk, ikke oppfør deg som en konspirerende mann som går i utakt med flertallet i Norge,” skriver Larsen og får følgende kontante svar av Pedersen: “Jeg går i utakt med deg, ikke Norge. Dessuten er ikke sannheten det som flertallet måtte mene til enhver tid. Det gjorde de falske profetene i Det gamle testamentet. Slutt å bruke herskerteknikker.”  Roy Larsen på sin side mener at det er 7 047 918 nordmenn som er uenig med Pedersen. Dette på tross av at det bare er 5,328 000 innbyggere i Norge.

Det vi kan si er at dersom man går i utakt med flertallet i Norge, kan man være 100 prosent sikker på å være på rett vei. Skriften sier “bred er den vei som fører til fortapelsen og mange er de som går inn gjennom den.”  Det å følge flertallet er ikke alltid det klokeste. Guds folk er annerledes folk, vi tar andre valg enn flertallet. “Igjen: Tusen takk for at du står stødig i denne kampen. Tenk på Gideon: 32.000 mann hadde sagt seg villig til å være med. Da Gud ba ham sende hjem de som var redde, forsvant 22.000 mann. Men 10.000 var fortsatt for mange i Guds øyne, og Gideon endte opp med 300 mann. Under 1% av det opprinnelige antallet. Vi ser nå at den ene kristenlederen etter den andre faller for sprøytefristelsen og drar følgerne sine med seg. Jeg er redd vi ender opp med den ene prosenten som fortsatt står. Akkurat som den lille resten som Herren hadde spart, som ikke hadde bøyd kne for Ba-Al.
Ja, dette er sterke og sikkert krenkende ord, men jeg er redd det er sannheten. Håper jeg tar feil,” skriver Roy Halvorsen. Som en etterfølger av Jesus Kristus er vi et mindretall, en rest som Guds ord omtaler som “du lille hjord” og det bildet Guds ord tegner av tiden er at de fleste vil gå i utakt med Ham. “Hvis du har livet kjært, hold deg langt unna den livsfarlige giftsprøyta. Ikke gjør ditt blod urent med en masse farlige partikler som kan gi deg alvorlige skader, ja, til og med ta livet av deg. 99 % dør ikke av Covid-19. Jeg snakker med tusener av mennesker på teleonen i løpet av året. Du skulle bare ha visst hvor mange som sier: “Jeg angrer på at jeg tok den sprøyta!” Men nå er det for sent, menneskelig sett. Det eneste håpet for de som er blitt vaksineskadd er at Gud kan restarte legemet deres og rense dem fra effekten av sprøyta,” skriver evangelisten til en kvinne som forteller at hun skal ta sprøyta i morgen.

Video: Dette er den fremtiden “World Economic Forum” har i tankene for oss

World Economic Forum som er en av drivkraftene som står bak plandemien og dette forsøket på å bringe jordens innbyggere til lydighet under “The New World Order” ønsker å gi oss den nye normalen. Livet slik det vil bli dersom disse kreftene ikke møter motstand.

24 tanker om “Evangelist: “SI NEI TIL SPRØYTE NR. 1,2,3,4,5 etc. “MIN KROPP, MITT VALG!” NEKT DEM Å GJØRE DEG TIL SLAVE UNDER ET KORRUPT STYRESETT.”

 1. Fra Søkelys til Vaksinemørke. Religiøses trang til å “oppdage” endetidstegn i en velstandsverden vi aldri har opplevd maken til virker nå mer og mer desperat. Dette har for lengst passert grensen til psykiatri.

  Den minste uregelmessige fis slås opp som Jesu andre komme. Eller var det tredje eller fjerde? Og jeg som lærte på søndagsskolen at ingen kjenner dagen og timen. Hjelpe seg mann hvilke blindveier menneskesinnet gir rom for.

  Når forlanger mikrobene sin del av vaksineoverskuddet til produsenter og motstandere?

 2. Dette passer IKKE inn i Søkelys og dets pudlers konspirasjonstioretiske teologi.

  FAKTA OM COVID-19 VACCINE!

  Måske spærrer du øjnene op og tænker: “Ved han det?”
  Ja, en helt almindelig lille øbo kender nogle fakta, som eksperter tilsyneladende ikke kender – eller ikke tør fortælle os.

  VACCINERET: DU DØR!
  Du, der anser vaccinen som en slags “Frelser”, bliver skuffet. FOR DU DØR!

  IKKE VACCINERET: DU DØR!
  Du, der anser dig selv som ekstra smart ved ikke at blive vaccineret, DU DØR OGSÅ!

  DET ER FAKTA OM VACCINEN – OG MENNESKETS TILSTAND.

  Hebræerne 9:26-28 kan ikke misforstås:
  ”HAN, JESUS, er trådt frem én gang for alle ved tidernes ende for at udslette synden ved sit offer.
  Og ligesom det er menneskenes lod AT DØ EEN GANG, og derefter dømmes, sådan er Kristus ofret EEN GANG
  for at bære manges synder og vil ANDEN GANG komme til syne, ikke for syndens skyld, men for at
  FRELSE DEM, SOM VENTER PÅ HAM.”

  Der debatteres kraftigt, om mennesker skal tilbydes 2 stik eller 3 stik – eller måske et fjerde, fordi virkningen af de første 2 eller 3 stik aftager.

  HER KOMMER DEN VIGTIGSTE INFORMATION OG DE BEDSTE NYHEDER, VERDEN NOGEN SINDE HAR MODTAGET:

  DU SKAL MED GLÆDE OG TAK TAGE IMOD DE TRE STIK, DER I FORM AF TRE RUSTNE NAGLER BLEV STUKKET I JESU HÆNDER OG FØDDER.

  Læs den profetiske salme 22 skrevet 1000 år før Jesus blev korsfæstet. Korsfæstelse var ikke brugt endnu, men romerne indførte den.

  Salme 22:17-19 skrevet af David to tusind år før Jesu død:
  “Hunde har omringet mig, en flok af ugerningsmænd har slået kreds omkring mig, de har GENNEMBORET MINE HÆNDER OG MINE FØDDER.
  Jeg kan tælle alle mine knogler, de ser på mig med skadefryd.
  De deler mine klæder imellem sig og kaster lod om
  min klædning!”

  Jeg er personlig lykkelig for at have taget imod de
  TRE STIK, som de grufulde TRE NAGLER på korset repræsenterer – FOR AT BÆRE MANGES SYNDER – OGSÅ MIN.
  OG VIRKNINGEN AFTAGER IKKE!

  1
  3
  • Birgir. Det er ikke tvil om at de kristne som har tatt vaksinen har fått endret personlighet. Merker det når jeg møter noen av dem på butikken. Det er som om Ånden er veket fra dem.
   Andre forteller akkurat det samme. Det er som om noe ondt har kommet over dem.

   2
   6
  • Jeg ser at du har en personlighet som stemmer fullstendig med det du sier vaksinen gjør med folk.

   1
   9
  • Ingen ekte kristne lar seg injisere. Det er hykleri. Hvordan kan man tro på Gud og samtidig tvile på at Gud har gitt oss et imunforsvar som funker?
   Rimelig teit

   1
   6
  • Siri
   Birgirs problem er at han ikke tror på Guds ord.
   Han kan sitere noen skriftssteder, men det kan både prestene i homokirken og den katolske skjøge også gjøre.
   Selv den ugudelige Joe Biden kan sitere løsrevne bibelsitater, så det at han siterer bibelvers betyr intet.

   1
   5
  • Da må jeg spørre deg Siri Haugen. Hva med de som IKKE hadde et immunforsvar som fungerte? Sier du det samme til DE?

  • Birgir. Jeg har sett at du har vært i konflikt med mange av de frelste her inne. Stadig hakker du og bruker uverdige ord.
   Det vitnesbyrd du etterlater deg er heslig og svært kjødelig.
   Det som ble skrevet er det vi ser og opplever fra de som har tatt vaksinen. De er negativt forandret. Guds ånd er tatt bort fra dem.
   Noe annet har kommet inn i dem.
   Det er en åndsmakt i vaksinen som gjør noe med folk.
   Jeg er ikke i tvil. Opplever det stadig at folk som hevder de er kristne, har mistet åndens nærvær i livet.
   Jeg er ikke i tvil om at det er slik, og på veldig mange måter bekrefter du med ditt vitnesbyrd at det er slik.
   Vaksinen har gjort at bror står mot bror og søster mot søster.
   Jeg ser at det er de kloke jomfuer som sier nei til vaksinen og de åndsmakter som er i den. Det er et skille i kristenheten.
   Jeg tror at Herren bruker vaksinen til å skille klinten fra hveten.
   Det er kanskje håp for de som har tatt vaksinen.
   Men det krever omvendelse og at man ikke tar flere vaksiner og ber om at Jesu blod renser bort både de fysiske og åndelige skadevirkningene av vaksinen.
   Mitt råd til deg er å søke Herren i omvendelse og anger og be om at Hans kraft skal løse deg.

   3
   6
  • Enda en gang viser Kikki i sin heslighet, hvem hun tilhører, med sin forvrengning av Guds Ord.

  • Skal si at du er blitt negativt forandret Birgir.
   Er det vaksinen som er årsaken?

  • Til Siri Haugen:
   “Ingen ekte kristne lar seg injisere”

   Betyr det at “ekte kristne” ikke tar noen sprøyter?
   Ikke mot meslinger, kusma, kortison, gulfeber?
   Hva med bedøvelser hos lege og tannlege?
   Hva med diabetes og insulin?

   Eller er det bare covid-vaksiner som “ekte kristne” ikke kan ta?

  • Jeg mener at du Hannah, bør utdype spørsmålet dit . Eller har du gravd deg ned i samme grav som Bjørn, Rune, Randi, Kikki, Fri, såkalt “pinsevenn”, Arnt mfl? som med falske forklaringer av Guds Ord, gir et falsk bilde av Gud?

 3. Jeg kjenner veldig mange som har blitt vaksinert og vet ikke om noen som har tatt skade. Men jeg har hørt om en del som har blitt alvorlig syke av covid-19. Jeg spør folk for å få ett inntrykk av hva som skjer. Jeg har også snakket med en overlege jeg kjenner som diskuterer dette med kollegar på sykehuset men diskusjonene handler etter hva jeg forstår om teori. Absolutt alle medikamenter har bivirkninger i større eller mindre grad. Og disse må veies opp mot de sannsynlige fordelene. Slik har det alltid vært.

  Så hvordan skal jeg forstå det som skrives på denne bloggen? Hvordan veie det opp mot legevitenskap og offentlig informasjon fra land over hele verden?

  For min egen del blir jeg veldig spørrende når et budskap fremstilles som “dette er fra gud” og “dette er fra antikrist”. Kanskje asossieres dette litt med tungetale i visse menighetsmiljøer hvor man uten betenkeligheter tyder den med “så sier herren”. Tviler ikke på at dette noen ganger kan være riktig men i ettertid er det lett å se at veldig mye bare var relligiøst snakk.

  Jeg har også stusset mye over diskusjoner blandt norske kristne om kjendispredikanter som Benny Hinn og mange andre. Lenge viste jeg for lite om slike til å ha noen bestemt mening. Men i dag vet jeg at noen av de som folk trodde på var både tvilsomme og noen ganger rene svindlere. Likevel påviket de norske menigheter slik at man skulle falle i gulvet og gjorde mye annet rart. For “det er fra gud”.

  Nå spør jeg meg om hvordan påstander om at forløperen til dyrets merke skal gis til de som tar giftige vaksiner skal forstås også. Det samme gjelder om at folk blir magnetiske, uåndelige eller dør i stort anntall. Det meste av informasjon består jo bare av synsing, antagelser og udokumenterbare utsagn fra folk med en åpenbar agenda. Det dør hundretusner av mennesker hver eneste dag. Blir det troverdig å bevise omfattende vaksinedødsfall ved å søke etter dette over hele verden da? Spesiellt hvis man googler selektivt etter antivaksineinformasjon?

  Noe annet jeg har sett er at når folk påstår “at dette er fra gud” så skal det mye til for at de tar det tilbake. De setter heller absolutt alt inn på å “bevise” at de har rett. Tror mange dogmer har oppstått på denne måten. Kan dette være årsaken til mangel på nyanser i denne diskusjonen også tro? Er den ikke veldig ensidig?

  Og til slutt, en ting er viruset, vaksinen og all usikkerheten rundt dette. Noe annet er myndighetenes håndtering av politikken rundt dette.

  • Det er allment kjent at mennesker blir forandret av vaksinen rent psykisk. Jeg ser det skrives dette fra folk som opplever det:
   “Godt det er flere som opplever det, men det er vanskelig med så sterke fronter mot hverandre, og når kristne blir dine fiender, er det andre krefter bak denne vaksinen!”
   Svar fra en annen: “enig med du .. noen kristne er ikke til å kjenne igjen ..det er skremmede og forteller at det fins krefter her som ikke er bra”…
   ja det er sikkert og visst. Leser at morderna vaksinen inneholder Luciferin, og har nr 66.6

   Hver og en som lar seg stikke med denne giften, risikere å bli alvorlig syke og ikke minst få endret sitt DNA og bli en del av Lucifers folk

  • Til Geir

   Du kunne i det minste søkt på nettet: luciferin har ingenting med Lucifer å gjøre.

   “Luciferin er en organisk forbindelse som finnes i, og kan isoleres fra, visse marine organismer. Det oksideres av et enzym, luciferase, og utsender da lys i det synlige bølgelengdeområdet.” https://snl.no/luciferin

  • Til observatør:

   Takk for saklig og godt innlegg! Jeg er helt enig med deg i alt du skriver.
   Jeg befinner meg på sidelinjen, ønsker å finne mer informasjon om vaksinen, samtidig som at jeg ikke har noen planer om å ta den selv.
   Hva jeg ser er at her inne på søkelys slipper det meste igjennom så lenge det er imot vaksinen, det er ikke grenser for hvor spinnville teorier en kan komme med. Hva VG sier til fordel for vaksinen er bare peanuts til hva søkelys sier imot, det blir så ekstremt at det bikker over til å bli latterlig. Skulle ønske det var mer balansert og saklig her inne.

   Jeg selv vet om mange som er blitt vaksinert, og ikke en eneste har forandret seg, så derfor blir det bare påstand mot påstand.
   I utgangspunktet vil jeg være imot vaksinen, men har landet på å være nøytral. Jeg vil så gjerne også si at coronaen er harmløs, akkurat som andre typer influensa, men har dessverre vært vitne til det motsatte.
   Jeg vet om en ung familiefar som mistet livet av coronaen, han var helt frisk og ikke noe som skulle tilsi at han skulle dø av den. Han var i tillegg kristen om det skulle være av interesse.

   Jeg vet om flere forholdsvis unge personer som har blitt svært syk av coronaen, syk i over ett år. Så da klarer jeg ikke å si at denne “influensaen” er harmløs, uansett om det var faktisk det jeg påsto i begynnelsen.
   Men vi ser også at vaksinen dessverre tar liv, jeg betviler ikke de sakene her inne på søkelys hvor liv har gått tapt i dette vaksine-prosjektet.

   Jeg er og blir skeptisk til vaksinen, men jeg vet også at fordommene jeg en gang hadde til den skyldes likhetene til dyrets merke -som jeg har fred over nå.
   Det viser seg også at dyktige bibel-lærere ikke ser på vaksinen som noe big deal, f.eks John Macarthur sier han ville tatt den om det var nødvendig.

  • Qanon. Det er en åndelig side du ikke ser med dette.
   Du er blind for det som hører Gud til, så det er egentlig bare tull å krangle med deg.

  • Til Geir
   Jeg snakket ikke om vaksinen, men om luciferin. Det stoffet som fagfolk kaker luciferin er det stoff som kan lage lys (finnes f.eks i ildfluer https://no.m.wikipedia.org/wiki/Lysbiller)
   Luciferin ble brukt i utviklingen av Moderna-vaksinen, men brukes ikke i noen godkjente vaksiner.

   Så dersom det er en side jeg ikke ser, kan du oppklare for meg?

   “Luc” er latin for lys.
   Ser f.eks her https://animals.howstuffworks.com/animal-facts/bioluminescence3.htm

   Et sidespor: Alicante i Spania ble av romerne kalt Lucentum – byen av lys.

 4. Fikk dette i email:
  Noens strålende hjemmearbeid !!!!!
  “Jeg laget en liste over alle vaksineingredienser og kontaktet Poison Control. Etter introer og slikt, og bedt om å få snakke med noen som var fast og kunnskapsrik, er dette essensen i samtalen.
  Meg: Mitt spørsmål til deg er hvordan disse ingrediensene er kategorisert? Som godartet eller giftig? (Jeg nevnte noen få ingredienser, formaldehyd, Tween 80, kvikksølv, aluminium, fenoksyetanol, kaliumfosfat, natriumfosfat, sorbitol, etc.)
  Han: Vel, det er litt av en en liste … men jeg må si at de alle er giftige for mennesker … Brukes i gjødsel, plantevernmidler … For å stoppe hjertet … For å bevare en død kropp … De er registrert hos oss i forskjellige kategorier, men ganske mye gift. Hvorfor?
  Meg: Hvis jeg bevisst skulle mate eller injisere barnet mitt med disse ingrediensene ofte, som en tidsplan, ville jeg åpenbart sette datteren min i fare … Men hva ville lovlig skje med meg?
  Han: Merkelig spørsmål … men du vil sannsynligvis bli siktet for kriminell uaktsomhet … kanskje med forsett på å drepe … og selvfølgelig barnemishandling … Barnet ditt vil bli tatt fra deg … Vet du av noen som gjør dette mot barnet sitt? Dette er kriminelt …
  Meg: En medisin industri … dette er ingrediensene som brukes i vaksiner mot Corona … med bindemidler for å sikre at kroppen ikke skyller dem ut … for å holde antistoffnivået oppe på ubestemt tid …
  Han: HVA ?!
  Konklusjonen din?
  Mannen gikk nesten ut av seg selv. Han spurte om jeg ville sende ham all denne informasjonen på e -post. Han ønsket å dele det med sine voksne barn som er foreldre. Han var forferdet og følte seg forferdelig at han ikke visste … barna hans er vaksinert og de har helseproblemer … ”
  ~ Av Iris Figueroa 🍃 ♥ ️🍃
  ✅INGREDIENSER I VAKSINER –
  Her er bare NOEN vaksineingredienser.
  Disse blir injisert i barna dine;
  ◾️Formaldehyd/Formalin – Meget giftig systematisk gift og kreftfremkallend

  1
  3
  • Til Ennufrisk,
   Dersom du tror på dette bør du kanskje endre kallenavn til Varfrisk.

   En amatør(?) har laget en ingrediensliste (av hva), ringt til Poison Control (et sted) og snakket med noen. De sier at flere ingredienser er farlige!!!

   Dette var jammen ikke mye konkret eller dokumentert i den fortellingen.

 5. Jeg har vært en ivrig tilhenger av Jan Hanvold på TV Visjon. Han har oppfordret alle til å ta vaksinen. Han har uttrykt at “om han tar gift skal det ikke skade ham”, fordi han er beskyttet av Jesu blod. Han ville ta vaksine bl.a fordi han ønsker å reise til Israel og Moldova. Jeg har likevel ikke følt fred for å ta vaksinen. Da jeg leste Svein M Pedersens meninger om den, fikk jeg bekreftet min motstand. Men det blir tøft å være i mindretall…Hva gjør jeg om min arbeidsgiver forlanger at jeg må vaksinere meg? Må legge til at Hanvold har sluppet til vaksinemotstandere på skjermen, bare så det er sagt.

Det er stengt for kommentarer.