Evangelist Gjermund Kvamme om Russlands utvidelse: «En gledens dag for befolkningen i Øst Ukraina!»

«En gledens dag for befolkningen i Øst Ukraina. Håpet er at 9 år med terror, drap og bombing av sivile mål nå skal ta en slutt. 🥳❤🥳 For konflikten gjør dette at krigen tar en dramatisk vendepunkt. Områdene i Øst som er under Russisk kontroll anses ikke lengre som nøytral eller Ukrainsk grunn.  Derfor vil angrep mot dem anses som direkte angrep på Russisk territorier. Noe som vil gjøre at President Putin har frie tøyler i hva han bruker til forsvar,» skriver evangelist Gjermund Kvamme på Facebook fredag kveld. Den kristne forkynneren håper som mange andre at den nye status for områdene vil gjøre til at folket vil få den fred og beskyttelse de ønsker.

Og evangelisten fortsetter: «Frem til nå har Russiske styrker tatt mest mulig og stor hensyn til sivilbefolkningen også i resten av Ukrainia. Angrep på de gjenforente Russiske områder vil nå kunne gjengjeldes hvor som helst i Ukrainia.
Håper de som krever fred nå får gjennomslag! 🙏,» skriver Kvamme videre. Gjermund Kvamme har markert seg som motstander av vaksinepålegg og er ett av hatobjektene til Hanvoldkanalen. Også enkelte religiøse «netttroll» spyr ut sin vrede mot dem som tar til orde for fred i stedet for krig. «Har sjeldent sett et så hjernedødt innlegg.Totalt fraværende virkelighetsforståelse. Skremmende. Personen må være mindre begavet eller syk,» skriver Odd Pheiff som blir møtt med en skarp irettesettelse av evangelist Kvamme: «Skam deg din Nazist som forsvarer drap og terror av sivile. Denne kommentaren er rett og slett motbydelig. Farvell fra mitt facebok hjem. Skjønner nå at din venneforespørsel var uren og uhyggelig.» Samtidig som kristne er dypt splittet over det som skjer Øst, feirer befolkningen i Donetsk nå at de er russere og landområdene er en del av russisk territorium.

Facebook Comments

15 tanker om “Evangelist Gjermund Kvamme om Russlands utvidelse: «En gledens dag for befolkningen i Øst Ukraina!»

 1. Om Putin vil ha en rask slutt på krigen og komme vinnene ut, da må han ta ut USA med atom våpen , det finnes ikke noe annet alternativ.

  4
  2
  • Gjermund Kvamme er en god kar. Det er ikke så mange forkynnere igjen i Norge som er verd å låne øret til.
   Kvamme er en av dem som går mot strømmen. Han vet hva som står på spill nå. Derfor bidrar han ikke til det hatet som spres av mange religiøse som Birgir, Oslofjord, Langesæter med flere.

   Disse tre forkvaklede sjeler gjør ikke noe annet enn å oppildne til hat og representerer på hver sitt vis dypstatsskjøgen med all sin ondskap og styggedom.
   Dette er personer som lar onde krigsånder sitte på skuldrene til dem å rope løgn inn i ørene på dem.

   Kvamme skriver dette: Grunnen til min tåre emoji er at slikt sammen med de siste 9 år med provokasjoner fra Nato øker faren for verdenskrig.
   Hvis noen syns det er greit er dem dumme som noen brød. Verdenskrig er ingen trivelig sak. Ingen krig er trivelig.
   Kun En ting gjør at vi enda ikke er i full verdenskrig og det er bakeholdenhet, og tollmodighet fra Russlands President Vlademir Putin.

   Hadde rollene vært snudd hadde vi allerede vært i full verdenskrig.
   Det kan være Putin også avventer i håp om at Donald Trump skal komme tilbake. Hvis ikke det skjer er nok tredje verdenskrig det neste. Men slik Dypstat puppeten «Bidens» regime går frem ville ett angrep på USA fra Russland vært både forståelig og fult legitimt!
   Dette sier jeg som en sterk venn av Amerika og sågar med Amerikansk slekt.
   Donald Trump startet ingen krig og det var mer fred og avspenning en på flere generasjoner. Under Biden har han gjort så Terror regimet Taliban igjen har fått makten i Afghanistan. Nato er i krig mot Russland i Ukrainia, kriger er startet mot flere andre land og vi står på randen av en verdenskrig mellom Nato og Russland/Hviterussland/Kina m.fl.
   Så den som synes dette er bra vil få seg en brå og utrivelig oppvåkning(eller død) den dagen Russlands tollmodighet ovenfor Nato angrep tar slutt.
   Grunnen til at jeg ikke frykter noe av dette er at mitt rike ikke er av denne verden og at jeg vet at alt dette bidrar til at Endetidens Babylon Skjøgens verdensherredømme nærmer seg slutten og vil få sin dom.
   Men så lenge vi lever her nede gjelder det å preppe både Hjerte og Sjel å forberede oss også praktisk på de nødstider dette vil bære med seg.
   Fremst av alt ha sitt navn skrevet i Livets bok som vi får og har i troen på Jesus Kristus som vår personlige frelser og Herre!
   Dernest er det livsavgjørende at vi bevarer vårt hjerte varmt så det ikke lar seg rive med av de løgner og hat som den krigsproppaganda vi blir utsatt for bærer med seg. Det samme som både Covid løgnen og løgnene mot President Donald Trump var bærere av. For det er de samme åndskrefter som står bak og de samme globale herskere som utøver.
   Du kan berge din sjel selv om du har latt deg lure til å tro at uvaksinerte er farlige smittebærere. Du kan berge din sjel selv om du har latt deg lure til å tro at vi hadde en ny covid pandemi i 2020. Du kan berge din sjel selv om du har latt deg lure til å tro at den skadelige covid vaksinen er bra. Du kan berge din sjel selv om du har latt deg lure til å tro at agenda 2030 og global verdens orden er en god ting.
   Du kan berge din sjel selv om du har latt deg lure til å tro at Putin og Russland står bak krigen i Ukrainia. Du kan til og berge din sjel selv om du har latt deg lure til å tro at det er Russiske tropper som angriper sivile og ikke de Nazistiske militser tilhørende Kiev regimet i Ukrainia.
   Men kun hvis du bevarer ditt hjerte varmt så du ikke lar deg rive med av det hat og den hets som dem forsøker å spre mot enkelt mennesker og grupper med disse løgner.
   Lar du disse løgner gjøre at du fylles med hat og hets mot Donald Trump, Trump velgere, Trump supportere, Konservative kristne, frie mennesker, de som ikke bøyde seg for Covid diktatur tilltakene, de uvaksinerte, Russere og Putin som de krefter forsøker å hjernevaske hat mot inn i folket. Velg kjærlighet og vis respekt for alle så bevarer du ditt hjerte og din sjel! ❤
   Salomos Ordspråk 4:23: Bevar ditt hjerte fremfor alt du bevarer, for livet utgår fra det.

   7
   6
  • Det, som usa har frygtet i flere år er et EMP angreb, hvor fx Kina affyrer en atombombe 100-150 km over usa. Så slukker AL elektronik og mobiltelefoni! Forestil jer et kaos, og atomaffald og stråling ned over befolkningen?!
   USA og Nato kan ikke stille noget op imod de våben, som Kina og Rusland har.
   Det er sygt, hvordan ledere i vesten tror på alt, hvad den ækle type i Ukraine siger, og jeg tror overhovedet ikke på den med, at russerne skulle have torteret børn! Vi har ikke hørt om det her i Danmark, men jeg ved, at folk i Norge har set noget om det.
   Vi styres af galninge, som har homo bestialitet og pædofili og transkønnethed på hjernen, nå ja, og barnemord på hjernen. Lige nu ville jeg egentlig ønske, at jeg havde været bondekone i 1750. . . Denne tid, vi lever i, har aldrig bekommet mig godt.

  • Broder Gjermund Kvamme er en mann som i motsetning til de fleste ønsker fred og velsignelse over både Russland og Ukraina.
   Guds ord sier at «freden skal bli tatt bort fra jorden.» Nå er i hvert fall freden blitt tatt bort fra mange av de kjødelige «kristne» som pøser ut sitt indre mørke og forbannelse mot Guds folk.
   Forfølgelsen av Jesu sanne brud, vil komme fra religiøs «kristne».
   De er det flest av i Norge. Religiøse mennesker som skjuler sin ondskap og sitt mørke bak kristennavnet.

 2. Jeg er enig! Min tanke er dog, at det nok bliver Kina, som kommer til at gøre det. Har dere set, at John Mcarthur har talt om governor Newsom i Californien, hvordan dette uhyggelige mennesket, som både har lovliggjort, at kvinder har lov til at fortryde, at de har fået en baby, og de kan uden straf dræbe barnet op til to uger efter fødslen, men nu har Newsom hængt op plakater i hele usa, hvor han citerer bibelvers om næstekærlighed og siger, at abort er en god måde ifølge Bibelen at vise næstekærlighed på!! 😱😱 USA er the Great Whore, som gjorde verdens købmænd drukne med sin vin, er jeg sikker på. Et frygteligt ondt land.

  6
  3
 3. Og evangelisten fortsetter: “Frem til nå har Russiske styrker tatt mest mulig og stor hensyn til sivilbefolkningen også i resten av Ukrainia.
  ——————
  Denne påstanden er skikkeleg frekk.
  Ugjerningane til dei russiske soldatane er av verste sort.

  «Rystende rapport om russiske soldater i Ukraina: Voldtar alt fra småbarn til 82-åringer»
  «Ukrainske kvinner kalles «naziprostituerte» og voldtas systematisk av russiske soldater»
  https://www.nrk.no/urix/_anna_-ble-voldtatt-av-russisk-soldat-1.15931362

  «Russiske soldater har torturert og voldtatt barn helt ned til fire år. Det kommer fram i en ny rapport fra FNs Ukraina-granskning.»

  https://www.dagbladet.no/nyheter/voldtar-og-torturerer-barn/77260017
  Det finst ikkje ord for ondskapen til dei russiske styrkane.
  ——————
  Russland er ikkje tilfreds med å ha rana til seg desse 4 statane i folkeavstemninga.

  Putin vil ha meir. Som Hitler er han umetteleg.

  7
  1
  • Som vanlig er Torsteins kilder de samme mediene som løy om Israel, som løy om Donald Trump, som nå lyver om Russland samtidig som de hyller homoagendaen. Jeg regner ikke gay-pride propaganda som saklig objektiv dekning av krigen i Russland.
   Det er propaganda-media for the new world order, world economic forum, the great reset og antikrist-agendaen.

   3
   4
 4. Det er trist at enkelte kristne ledere er mer opptatt av å stole på politikere enn å stole på Gud. Diskusjon her i Søkelys dreier seg mest om man er for eller mot Putin, Biden, Trump, osv. Enkelte ser nesten ut til å hylle Putin, og lukker øyne og ører for nyheter og informasjon fra mainstream, eller hva det er de nå kaller det. Tror Norge har mange gode journalister og reportere.
  Eivind Fagerheim

 5. Frankenstein.
  Er Gjermund Kvamme evangelist? Niks og nei. Ingen vil ha noe med han å gjøre.
  Nei han er Putin tilhenger på sin hals.

  5
  1
 6. Det er fint at kristne deltar aktivt i samfunnet. Og at de diskuterer politikk og ideologi på Søkelys med pålitelige kilder og med sunn skepsis til konspiratorisk sprøyt og tullete overtro. Samfunnet organiseres best uten lovgivende guddommrer og tullete profetier.

  Gud er uansett fuløstendig skjult. Ja, hen er like usynlig som hen er taus og på alle måter umerkelig. Jo da, vi blir både redde og glade og sorgtunge og kåte av egne fantasier. Også religiøse forestillinger kan skape fortvilelse og ekstase i åpenbaringer og møtesuggesjon. Men hjernens kreative krumspring og omgivelsenes uransakelige veier betyr ikke at det er belegg og bevis verken for Jehova eller Jupiter. Heldigvis får vi vel si .

  Aldri har religionskriger ført noe godt med seg. Sekulære, ideologiske kamper har også sine mørke sider, men handler tross alt om ideer som menneskene selv kan forbedre og tilpasse. Ikke slik med de guddommelige dogmer. Bibelens bokstaver er i seg selv like døde som steintavler og kirkehårdsmurer. Jehova tåler verken kritikk eller kreativitet. Jehovas sadistiske plan er lagt i skapelsen og hen knuser alle kjettere som vil forbedre fryktelige tradisjoner. Eller? Nei, den angivelig uforanderlige guddommen og bibelens angivelige eige lære er selvsagt i stadig endring! Selv om fundamentalistenes er mer konservative enn granitt. Forandringer skjer blant kristne som hos alle andre. Den fraværende guddommen godtar taus alt dom skjer. Hen griper aldri inn. Tross svovelpredikantenes ramaskrik om straffedom og ildsjøer og penger på konto og helbredelser i en vond skulder.

  Ser for meg at troende russere og ukrainere i hver sine skyttergraver ber til den samme guden. Like hellig overbevist om at deres egen tro beskytter og gir mer mening enn fiendens. Gudstroens vernermakt virker omtrent som mormonernes hellige underbukser. Alle ber om eksklusiv hjelp til seg og sitt i kamp mot «de andre». På samme vis som Runer og Torsteiner trygler og tror i hver sine leir,e. Og Perer og Påler og Putinister og Trumpister på hver sin tue ber om egne fordeler i sine personlige religionskonflikter og teologiske anfektelser.

  Men seier og tap, privilegier og plager kommer og går like tilfeldig som om det ikke fantes noen Allstyrendes, verken i det høyeste høye eller dypeste dype. Vi er alle prisgitt naturens luner, de tilfeldig fordelte fordelene ved å være født med gode gener og gode granner i gode samfunn, eller ulempen ved å være syk og svak og dårlig bak i vanskelige tider og fattige riker…

  Måtte vrange viljer visne og varme venner vinne!

 7. Aril.
  «Jehovas sadistiske plan er lagt i skapelsen og hen knuser alle kjettere som vil forbedre fryktelige tradisjoner.»
  ———————
  https://www.youtube.com/watch?v=TfUGUs1A_jI

  Syndefloda kom1656 år etter Adam og Eva. Og det skjedde 2317 år før Kristus.
  Gud vil ikkje lenger krangla med menneska . Dei har fått 6000 år eller 120 jubileum.
  http://www.annomundi.com/history/travels_of_noah.htm

  «When the waters of the flood subsided, the Ark rested on a high hill called Gordicus in Armenia. Noah and his family, eight people altogether, came out of the ship, 833 years before the foundation of Troy and 2317 years before the birth of Christ.»

  No kan me gleda til 1000-årsriket. Det kjem like sikkert som at Gud har skapt oss.
  https://www.youtube.com/watch?v=gYZem1_Is2Y

  1
  1
 8. https://www.youtube.com/watch?v=gYZem1_Is2Y
  Yom Kippur startar tirsdag kveld ved solnedgang og ender eit døgn seinare.
  Yom Kippur er dommens dag. I Guds 7 høgtider er Yom Kippur – den store forsoningsdagen.
  https://www.youtube.com/watch?v=W1CiXO6sZRM&t=1223s
  Gud har i desse 7 høgtidene vist frelsesplanen.
  Dei 4 fyrste høgtidene vart oppfyllt om våren ved Jesu død.
  Det er påskehøgtidene og pinsefestens dag.
  Dei tre siste høgtidene oppfyllest om hausten.
  Yom Teruah-basundagen
  Yom Kippur – soningsdagen
  Lauvhyttefesten.

  Ved avslutninga av historien etter 6000 år oppfyllest dei siste tre høgtidene.
  nøyaktig slik Gud innstifta dei.
  No er det berre 6 år igjen før høgtidene vert oppfyllt i realiteten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *