Etterforsker fjerning av “Pride-flagg” som hatkriminalitet -ordfører i Melhus reagerer på at noen har fjernet regnbueflagget

En ordfører fra Senterpartiet reagerer sterkt på at Pride flagget utenfor rådhuset i Melhus er blitt borte, melder den religiøse avisen Dagen. Ordfører Jorid Jagtøyen (Sp) mener at det er skikkelig dårlig gjort at noen har fjernet det som ser ut til å være det nye norske nasjonalsymbolet. Gay-pride og den seks-fargede falske regnbuen hylles nå at politikere fra hele det politiske spekter i Norge. Selv religiøse organisasjoner som Blå Kors ser nå ut til å ta ikle seg fargende for seksuelt mangfold og frihet -selv om den Gud og den Bibel de hevder seg å tro på, i sterke ordlag fordømmer alle former for utenomekteskaplige seksuelle relasjoner. Selv barn blir brukt for å promotere den homoseksuelle agenda og kristne som ikke applauderer denne kursen mot Sodoma blir nå omtalt som hatere.

Det å fjerne et “gay-pride flagg” blir av politiet i Oslo etterforsket som “hat-kriminalitet”, skriver Dagen videre. Homobevegelsens agenda og tesen om seksuellt mangfold og frihet til å leve ut sine lyster splitter det norske folk, og som vanlig er det media og våre politiske ledere -kontrollert av en høylytt mindre gruppe LGBTQ aktivister som har fått langt mer innflytelse i samfunnet en samlet kristen kirke. Kristne som ennå holder fast på det kristne synet på ekteskap og seksualitet vil neppe rive ned pride-flagg eller ty til vold mot menneske som velger et liv i synd og opprør mot Gud. Imidlertid lærer Bibelen oss at vi som kristne skal advare våre myndigheter og syndere om at kursen de nå går på leder til fortapelse. Å holde fast på det kristne synet i forhold til homofili og kristen seksualmoral vil komme til å bli stadig vanskeligere -og motstand mot denne kurs mot Sodoma, vil fremover bli ansett som “hatefulle ytringer og hat-kriminalitet. Det står en mektig åndsfyrste bak LGBTQ bevegelsen og i takt med at den vestlige verden avkristnes vil denne pride-pandemien bre om seg. Nå i den postkristne kulturen skammer mennesker seg ikke lenger over synd og urett, men hyller stolt sine urene lyster på tv og i aviser -som gladelig ofrer spalteplass for å hylle personer som komme ut -som mennesker som er blitt overgitt til et sinn som ikke duger og som tilslutt vil føre mennesker inn under Guds dom. I følge Paulus fortjener disse døden, og Guds ord kan ikke gjøres ugyldig: “… slike som godt kjenner Guds dom at de som gjør sådant, fortjener døden, og dog ikke bare gjør det, men endog holder med dem som gjør det.”  Den kvinnelige senterpartiordføreren er som alle norske poltiske ledere, et gjenstridig og hardnakket folk som i tross mot den øverste autoritet hardnakket holder fast på sin synd. “Jeg kommer til å kjøpe inn flere Pride-flagg slik at vi har mange om noen forsøker å ta ned flagget, sier Jagtøyen til avisen. Dermed ser vi nok en politiker med hånden på rattet på sin kurs mot Sodoma. Mange kristne i dette land ser ut til å slå følge med våre politikere på kursen mot Sodoma -og ligner på Lot som lot seg styre av det hans øyne så. Mens Abram (som er et forbilde på de siste dagers kristne) ble boende i Kanaans land -flyttet Lot sine telt så langt som til Sodoma -som fikk denne beskrivelsen av Jehovah Gud: “Men mennene i Sodoma var onde og syndet storlig mot יהוה (Jehovah -jeg er)‎  (1 Mos 13,13)  Det store spørsmålet vi som troende kristne nå må stille er om vi vil være med på kursen mot Sodoma -eller gjøre som Abram, forbli i Kaanans land -selv om det kan syntes tørt og ørkenaktig.

18 tanker om “Etterforsker fjerning av “Pride-flagg” som hatkriminalitet -ordfører i Melhus reagerer på at noen har fjernet regnbueflagget

 1. For sanne kristne er saken grei. Vi hygger oss ikke i andres bærsj og avføring. Men vi mobber heller ikke de som gjør det. “Døm ikke verden, for verden skal Gud dømme”. Men vi holder selvsagt frem GUDS DOMMER, som sier at “menn som ligger med menn skal IKKE arve Guds rike”.

  12
  1
  • Helt riktig. Som kristne skal vi ikke mobbe eller trakassere noen.
   Vi tar avstand fra all vold og mobbing.
   Vi har våre meninger og vår forkynnelse av hva Bibelen lærer, men vold, mobbing og trakassering må være langt unna oss.

   11
  • Bibelens budkap er klart: Gud er og blir den samme fra evighet til evighet. Utroskap er verre enn mord. Reker og blandede tekstiler er vederstyggelig. Israelsfolket er Guds utvalgte og står over alle andre folk som har blitt drept på Guds direkte befaling. Slaveri er tillatt så lenge det ikke dreier seg om jøder. Troende som forfekter annerledes, bekrefter bare Bibelens mange og åpenbare selvmotsigelser 😉

   3
   7
  • Jeg innser selvsagt at mange “velger” å tro på tradisjoner som er overlevert gjennom kulturen og indoktrinert i barn gjennom strenge voksne og fascinerende eventyr, enten det gjelder religiøse retninger eller andre fantasifulle påfunn. Men skal man bake brød, få mobiltelefoner til å virke eller få et samfunn til å fungere bedre, må man foholde seg til virkeligheten og prøve å forstå den 😉

   3
   9
  • “For deg en duft fra død til død, for oss en duft fra liv til liv”

   Når Jehovah Gud og Kristus ikke drar deg til seg ut av verdens kakofoni er det ikke mulig for deg å forstå det. Du ser ut til å være forkastet, noe du vil forstå når enden kommer.

   Men heldigvis skriver du her. For Bibelen sier at om vi har sannheten om skaperverket i Bibelen så vil slike som deg håne og spotte og kverulere. Så takk til deg, Hans Henrik, Roy Post,Nick m.fl. for at dere oppfyller profetiene.

   Mitt råd er at du koser deg i sommersolen skikkelig mens du bruker opp resten av livet ditt. Lykke til i Harmageddon! Og atter takk!

   PS. At du gidder å skrive her viser voksne erfarne mennesker at du nok ikke er så sikker i din sak likevel.

   7
   4
 2. Det har du helt rett i. Sanne kristne ønsker å advare og se at folk vender om. Men vi slår ikke noen, tyr ikke til vold men vi slår fast hva Gud gjennom sitt ord sier.
  Vi holder frem ordet fra Guds munn, men lar Gud være den som dømmer.
  Vår oppgave er å forkynne omvendelsens evangelium å peke på Jesus som den som frelser og forsoner.
  Vi har jo sett eksempler på mennesker som har vendt seg bort fra den urene veien og blitt frelst
  https://www.youtube.com/watch?v=KOUTi4-RIrw

  10
  3
 3. Man skal selvsagt ikke ødelegge andres eiendom. Men likevel sier dette noe om det totalitære som nå vokser frem, da myndigheter og politi etterforsker det at noen har tatt ned et flagg som hatkriminalitet. Det høres ut som om viss noen blir tatt og dømt, vanker det fengsel i årevis. Når noen da står opp og forkynner at praktiserende homofil er synd og brudd med Guds lover for mennesket, vil vedkommende bli dømt for hatkriminalitet og fengsles. Her skal alle med og viss noen avviker blir det forfølgelse, hån, spott og fengsel.

  • “En skal ikke ødelegge andres eiendom ”
   Helt rett Z , hommo bevegelsen går aktivt inn for å ødelegge barns psyke og før bort folk fra Gud !!

   Fjern disse flaggene som er et satans verk.

   3
   1
  • “Døm ikke verden, for verden skal Gud dømme”.

   Rune Lye ser ut til å ville rette på en skakk verde. Det er i strid med Jehovah Guds ord og profetiene. Forsøker vi det kjemper vi i realiteten mot Gud selv og Hans ord.

   3
   1
  • Vox du forstår ikke hva jeg skriver, du lever etter læren du får fra rikets sal ( Jehovas vitner) dette er vrang lære og du bør vende om fra det .

   Det er kun en som kan frelse oss og det er Jesus , vi er alle som røverne på korset .

   Mye påtatt fromhet er ikke annet en påtatt feighet , dette gjelder mange kristen også meg , der en finner unnskyldninger for å la vere , snart blir alle tvunget til å ta dyrets merke ..

   1
   2
 4. Vi må følge myndighetene ut fra Romerbrevet 13 selv om de tar en retning vi personlige ikke liker. Ut fra Guds ord skal vi be for myndighetene og velsigne dem og ikke si eller uttrykke noe negativt om dem.
  Om myndighetene fører befolkningen til Sodoma er vi PLIKTIGE i å støtte dem, velsigne dem og ikke trosse dem.

  1
  5
  • IKKE i ALLE ting dersom det strider mot Guds lover og prinsipper. Men vi må strekke oss langt etter å være lydige borgere.

   “Du skal lyde Gud mer enn mennesker”.

  • Himmel og hav. Nå står ikke verden til påske. Selveste jeg, Birgir Hermansen, er enig med VOX. Bra hun har forstått det. Det finnes faktisk mange som kommenterer på Søkelys, som IKKE er enig med VOX i den kommentaren.

 5. Jeg har sett at Søkelys langsomt har blitt kapret av Jehovas Vitner.
  VOX er en av dem. Men det er andre her.

  Jehovas Vitner er ikke en retning av den kristne tro. Jehovas Vitner er en satanistisk sekt som slangen selv sniker seg inn i en kristen sammenheng for så å bite og dermed drepe all form for kristendom.

  Søkelys burde sette inn sine ressurser på å bekjempe denne satanistiske sekten som har gjort så mye for å spre uhygge og sorg i Norge. Hvis man bryter ut av Jehovas Vitner for å bli en kristen, blir man støtt ut av sin familie. Noe som igjen er satanisme. Medlemmer av Jehovas Vitner bruker sine egne barn til å tilfredstille sine egne behov. Denne satanistiske skitne sekten sprer løgn og terrroriserer sine omgivelser.

  Når man møter Jehovas Vitner i døren og i forumer må man vitne for dem og vise dem at de er satanister og å vitne slik at de kan ta i mot den sanne Gud og forlate deres gud, Satan selv (eller Jehova som de kaller Satan).

  Kjemp mot Jehovas Vitner på dørstokken, i forumer, på gater og overalt hvor de er. Ikke vis barmhjertighet mot en sekt som er den personifiserte satanisme og ondskap.

  Omvend dem til den sanne kristne tro hvis mulig. Men hvis ikke mulig, gi dem samme behanding vi gir en annen form for satanisme, deres brødre og søstre i islam og fundamental islam. Det er ingen forskjell mellom Jehovas Vitner og islamitter. De er begge satanistiske religioner.

  5
  3
  • Ytringsfrihet betyr også at JVer og andre religiøse outsidere kan kommentere. Til og med du gjør deg jo nytte av frihet til å mene og utrykke din meninger.
   Dersom en kristen er redd for et Jehovas Vitne eller individer med lignende tro, ja da bør de kaste hele sin kristentro på søppelhaugen for da er den verdiløs.
   Har merket med at mange “kirkelige” er for feige til å diskutere med et Jehovas Vitne. Derfor lukker de døren for dem, nekter å åpne opp når de banker på døra eller går langt unna dersom de ser en JV stand på byen. Innad på sine møter later de som om de er overlegne et Jehovas Vitne og skryter av sin overlegne tro, men når et JV banker på døra deres skjelver de, er redde og feige.
   VOX er mer oppadgående åndelig enn mange feige og redde kristne er, og jeg tror det kommer av at mange av dere “nominelle” Jesus troende tar svært lettvint på deres religon.
   Dere er overfladiske mennesker, mangler dybde i deres tro og kommer glatt og enkelt til å la dere overtale til å bytte side når Bibelens profetier om trengselstiden oppfylles.

   1
   1
  • Hr, Steffen måtte le litt av ditt innlegg her, du har jo faktisk rett. Jeg også lukker døren for dem, ikke fordi jeg er redd dem. Men fordi det ikke nytter å snakke fornuft til dem.

   En gang tok jeg for meg et JV vitne som var ansatt i samme firma som meg. Når han begynte på sin teori om deres meninger om Jehova. Så avbrøt jeg ham og vitnet om min tro, og hva Jesus har gjort for meg, jeg vitnet om praktisk tro, ting som har skjedd, og ikke som dem om teori.

   Da han hørte mitt vitnesbyrd, så sa han at her kan jeg ingen ting gjøre. Så gikk han.

   Mvh RJ

 6. Forøvrig er Pride, Covid og islam den nye norske statsreligionen som har erstattet kristendommen. i Norge
  Erna og klovneregjeringen har sauset sammen en gudsdyrkelse hvor islam og gay-pride ser ut til å trumfe absolutt alt annet. Den kristne treenigheten er erstattet av Covid-19, Gay Pride og Islam.
  Alt dette har skjedd med Erna, Høyre, Venstre og UKrf i regjering.
  Absurd, men heldigvis får denne regjeringen avløsning til høsten.

Det er stengt for kommentarer.