Et budskap til de som ennå ikke har tatt “vaksinen”

De fleste mennesker ser ut til å ville ta vaksinen. En vaksine som mange kristne roper ut et varsko mot. Hvorfor er det slik at noen kristne velger å gå i mot strømmen? Hvorfor er det slik at noen kristne lenge har kjent på en indre uro overfor Coronavaksinen som blir presset på oss? Og hvorfor er det så mange som gjør hva massemedia, sekulære myndigheter og den ugudelige hop av folk krever at de skal gjøre? Hvorfor blir et uprøvd medikament pushet på oss og hva er den åndelige virkeligheten bak det som skjer? Pastor Elijah i Elijah’s Project Prophecy fremfører her en analyse av situasjonen vi er inne i.

Vi lever i en tid hvor det er “de få” mot “de mange”. Hvor det er den lille hjord kontra “de fleste”. En del troende og vi blir stadig flere og flere, sier nei til dette de holder på å innføre. Pastor Elijah fremfører i videoen under et budskap som bør få flere til å stoppe opp, tenke gjennom spørsmålet med om de vil la seg pushe til å la dem fylle sine blodårer med et høyt tvilsomt medikament og gå inn i et system som vil kreve stadige påfyll eller “boostere” av en sprøyte med et høyst tvilsomt innhold.

 

 

Facebook Comments

2 tanker om “Et budskap til de som ennå ikke har tatt “vaksinen”

 1. “Den lille hjord mot den store ugudelige hop”?

  Den “lille hjord” burde vel være de som ikke tar skade av hverken gift eller slangebitt. De som i følge denne bloggen har en åndelig beskyttelse mot farlig sykdom eller kanskje som Daniel og de to vennene som ble kastet i ovnen uten å ta skade. Hva har de å frykte?

  Hva er de troendes viktigste oppgave i følge Guds Ord? Det er meningsløst å advare mot straffen fra Gud når knapt noen forstår hvorfor man blir straffet. De kristnes oppgave er å være et lys i verden som åpenbarer at Jesus er veien, sannheten og livet. Vitner om at Jesus har sonet straffen for verdens synd på korset. Og de skal være gode eksempler til etterfølgelse for alle som vil leve for Jesus.

  Til alle tider har dette preget kristendom i vekst. I tider med tilbakegang har religiøse meninger og ideer erstattet den levende troen på Jesus. Lovgjerninger fortrenger kjærligheten og troen blir menneskeliggjort. Menneskenaturen tar over og strev for å overbevise seg blir viktig. Da vil ingen vil snakke om synden som er årsak til alle problemene. “Det blir for farlig”. I stedet vil man kjempe mot konsekvensene av synd slik som israelittene i det gamle testamentet.

  Dette ligger dypt i den menneskelige naturen.

  Kanskje kan det si noe om hvordan antikrist kommer til å erstatte Kristus? Bli ikke ført vill sa Jesus gjenntatte ganger når han fortalte om endetiden. Jeg tror mange vil bli ført vill. Og jeg føler meg ikke slettes ikke trygg. For det kan kanskje bli ensomt å være en troende i tiden som kommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *