CORONA-DØDE:Snakket med en kvinne fra Toronto i dag. Jeg spurte om tilstanden der.”Fem venner døde like etter at de tok sprøyten.

Vaksinedødsfall er tema for evangelist Svein Magne Pedersens siste oppdatering: “CORONA-DØDE:Snakket med en kvinne fra Toronto i dag. Jeg spurte om tilstanden der.”Fem venner døde like etter at de tok sprøyten,” heter det i den siste posten broder Svein Magne har postet: “Stakkers unge som nå blir kjørt i busslaster til skolene for å bli injiseret med giftsprøyta. Foreldrene gir sine barns liv i hendene på en livsfarlig helsepolitikk. Stakkars unge kvinner som kanskje ikke kan bli mor. Stakkers unge menn som kanskje ikke kan bli far,” skriver evangelisten som har markert seg som en tydelig motstander av giftsprøyten de nå kaller vaksine.

Mange mennesker har dødd etter å ha tatt den kontroversielle giften legemiddelindustrien, fake news pressen og myndighetene kaller “vaksine”: Myndighetene og endel villfarne troende jobber innbitt for at folk skal ta denne giften som tar liv verden over. Mens død fisk følger strømmen har broder Svein Magne Pedersen tatt et klart og tydelig valg og går i mot denne giften som blir pumpet inn i både voksne og barn.

I en tid som denne passer det å sitere et Guds ord og evangelist Svein Magne Pedersen som har et omfattende nettverk får stadig inn rapporter om den virkelighet mange nå opplever. Ordsp 24,11 Frels dem som hentes til døden, og hold tilbake dem som føres skjelvende bort til retterstedet!” -For litt for mange mennesker er sprøyta blitt en injeksjon til døden og ennå flere har opplevd at sprøyta er blitt en injeksjon til tildels alvorlig og langvarig sykdom og lidelse. “Så grusomt,,de vet ikke helt hva de gjør,,følger strømmen,” skriver Laila Haugland mens Trude Frøyland følger opp med “Be for barn å barna at de forstår alvoret,”.  Monica Sol reagerer med “What, Gud hjelpe oss,” mens pastor Henning Valentin Lunde skriver dette; “Fikk inn forbønn her selv om ei jente som blødde etter hun tok vaksinen og mistet forsteret i magen sin. Spontanabort. -Flere som vi kjenner til har blitt alvorlig syke eller dødd. Men når vi advarer mot vaksinen så er vi konspirasjon teoretiker . Vi som advarer redder faktisk liv,” skriver pastoren som i likhet med Svein Magne advarer sterkt mot dennen giften enkelte kristenledere krever at folk skal ta. “ja det er forferdelig, samtidig står lederne og skremmer om covid smitte nå og mer vaksinering, ingenting om skadde og døde etter vaksineringen😥,” slår Mirjam Nordby fast.

Facebook Comments

8 tanker om “CORONA-DØDE:Snakket med en kvinne fra Toronto i dag. Jeg spurte om tilstanden der.”Fem venner døde like etter at de tok sprøyten.

 1. Jeg leste et sted at han ledet utviklingen av pfizervaksinen var sønn av et jødisk par som mirakuløst unslapp holocaust. Han prioriterte Israel når vaksinen kom i produksjon.

 2. Svært Mange Pedersen har mistet forstanden fullstendig! Løgn og spinnville konspirasjonsteorier.
  Ti denne stakkars mannen ihjel🤦

  2
  2
 3. Jeg må bare si takk til Svein Magne Pedersen og Søkelys som står på og advarer mot giften. Jeg har selv fått erfare hva vaksinen gjorde med min mann. Han fikk feber og hodepine etter første sprøyte. Da han tok nummer to gikk det litt over en uke før han ble dårlig. Han skalv, fikk ukontrollerte anfall av skjelvinger. Motoriske problemer i armene. Har mistet all matlyst og vært sykemeldt siden dette begynte.
  Vaksinen har også gjort noe med hans måte å være på. Tidligere var han nesten alltid i godt humør. Nå har jeg en sur, halvgammel gretten gubbe.
  Han har mistet interessen for det åndelige fullstendig. Før vaksinen leste han minst fem kapitteler i Bibelen hver kveld. Nå vil han ikke.
  Den gamle frelsesfryden han hadde er borte. Det er som om vaksinen tok bort den trygghet han hadde i Herren.
  Vi ber for ham i familien. At han skal få tilbake helsen og frelsesfryden i Jesus.
  Vi ber om at han skal få tilbake full helse i Jesu navn.
  Han vil ikke ha flere doser. Vi får bare be og håpe at Jesu blod kan rense vekk giften i kroppen hans og at Guds nærvær kommer tilbake i livet hans igjen.
  For Gud er alt mulig. Det er frelse og helbredelse å få i Jesu blod og sår,
  Amen! Hvis noen vil være med å be så heter han Karl Petter

  4
  1
  • Hvorfor håner du? Er det en god følelse å fryde seg over andres elendighet og nød? Har du ikke en heis i nærheten, det kan du trykke på så mange opp og ned knapper du vil.

  • Leser ikke det du skriver som ironi, (men hadde vært fint om dette med din mann ikke var tilfelle)

   Dr. Judy Mikovitz, mangeårig amerikansk forsker har påpekt ett tiltak for å reparere ødelagte celler (som f.eks etter en kvakksine) SURAMIN, stoffet finnes i furunåler, kok te på dette. Linken er også publisert på nrk.

   https://www.nrk.no/mat/furunalste-1.11551954

   Ellers blir jeg med og ber for din mann🙏🏻.

 4. TALLENES TALE😲
  ISRAEL 31 august 2020- FØR vaksineringer-
  Ca 1200 smittetilfeller. 14 døde
  ISRAEL 31 august 2021- ETTER vaksineringen-
  Ca 10 000 smittetilfeller. 54 døde.
  Økt smitte og dødsfall synes å øke med v@ksineringen❗
  Er det suksess🤔
  Folk som har tatt 2 doser regnes ikke lenger som fullvaksinert før de har tatt 3 dose.
  Tror du det stopper der🤔
  Han viser til kilder i video der dette fremkommer-….
  Video i kommentarfeltet
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=553317075995373&id=100044541335084

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *