Erna Solberg: Vurderer å innføre vaksinepass i butikker -Ludvig Nessa: Det begynner å ligne på dyrets merke

Statsminister Erna Solberg opplyser at regjeringen har ambisjoner om å bruke coronasertifikatet til mer enn bare større arrangementer, cruisereiser og pakkereiser. Onsdag opplyste statsminister Erna Solberg at regjeringen mener at et coronasertifikat kan brukes til større arrangementer, cruisereiser og pakkereiser. Samtidig opplyste Solberg at regjeringen har bedt helsemyndighetene om å vurdere utvidet bruk. For eksempel vil regjeringen vurdere om sertifikatet kan brukes lokalt der reglene er strengere enn de nasjonale. Helse- og omsorgsdepartementet har sendt et lovforslag om bruk av coronasertifikat på høring. Av høringsnotatet går det fram at helsemyndighetene skal vurdere om man også kan bruke sertifikatet på spisesteder, butikker og kjøpesentre. Det hele begynner å ligne på Dyrets merke, skriver prest Ludvig Nessa på Facebook

DYRETS MERKE?
Det begynner å ligne. Hør hva som står i Bibelens siste bok: “Det (dyret) sørger for at alle – små og store, rike og fattige, frie menn og treller – får et merke på sin høyre hånd eller på pannen. Og ingen kan kjøpe eller selge uten å ha dette merket: dyrets navn eller det tall som svarer til navnet. Her trengs det visdom. Den som har forstand, han får regne ut dyrets tall! For det er et menneskes tall, og tallet for det er 666.” Joh.åpb. 13,16-18, skriver Ludvig Nessa på Facebook. “Det er nå formålet med “koronna” blir syneliggjort, for de som ikke skjønte det før nå. Hvordan tvinge alle til å la seg merkes? Flere muligheter sikkert, men å skape en sykdom, deretter en medisin som tvang er nok lettest. Genialt egentlig!,” skriver Stein Skogsberg som åpenbart har høyere åndsåpenbaring enn de aller fleste. “Ja, det ligner fælt! Underlig å se hvor hurtig utviklingen går! Jeg sa dette for et år siden omtrent at dette ville komme og ble kalt konspirasjonsteoretiker, så plutselig kom tilsynelatende regjeringen på at det er en ny ide dette med koronasertifikatet, som om de ikke har hatt planer om dette lenge, og nå snakker de allerede om å ikke la folk få kjøpe mat uten å bøye seg for dette vaksineeksperimentet, som de fremdeles lyver at er frivillig.
Jeg skrev for en tid tilbake om frivillighet og hva er definisjonen på det. Hva hvis noen setter en revolver mot tinningen min og sier at jeg blir skutt hvis jeg ikke gjør som de sier. Men det er jo frivillig om jeg velger å bli skutt eller ikke, kan en si, da strekker man ordet frivillig langt…. Da skjønner den som har øyne at løgnens makt har tatt over når de fremdeles bruker ordet frivillig. Jeg tror de er i stand til hva som helst fremover, da mener jeg hva som helst!” skriver Trond Pedersen Skognes. “Dette er ikke dyrets merke, men heller en advarsel, et preludium om hva som kommer i fremtiden og som vil lede nasjonen/ene inn i et globalt tyranni. Dette er et farlig eksperiment som også avslører makt-kåtheten til embetsverket, Politikerne, Big Pharma og Storselskapene. Deres visjon er å kontrollere oss, ta fra oss friheten og menneske verdet,” skriver Kaj Magnus Klein. Den ånd som driver Erna Solberg, regjeringen og det politiske lederskapet i den vestlige verden -er antikrists ånd, og antikrists ånd har som mål å opprette det fjerde riket, antikrist-riket og dyrets merke og verdensomspennende diktatur under en verdensregjering, en verdenskirke og en verdenspresident. Nemlig mister 666 personlig. -Og vi som tror på Bibelens ord -vet at det kommer og at tiden er nær.

Tekst Kjell Andersen

 

 

Facebook Comments

79 tanker om “Erna Solberg: Vurderer å innføre vaksinepass i butikker -Ludvig Nessa: Det begynner å ligne på dyrets merke

 1. Grensen går ved matbutikker : Må vi være vaksinert for å kunne kjøpe mat – får vi et problem. Men vaksinering kan ingen tvinge meg til – i så fall må de bruke makt – og mye makt for jeg har to gullmedaljer i bryting ! Ellers tar jeg det hele med knusende ro : Vi har en Allmektig Gud som hjelper oss om vi ber Ham om hjelp !

  10
  • De er i ferd med å innføre dyrets merke over hele verden. Men det er først når det skal plasseres i høyre hånd eller i pannen -at det blir tydeliggjort at dette er endetidens 666.
   Det vi ser nå er at antikrist-ånden jobber hardt gjennom sine representanter med å fortelle oss av vaksinepass har det vært tidligere og dette er konspirasjonsteorier uten rot i virkeligheten.
   Kjøp ikke deres propaganda. Jesabel ånden vil gjøre alt for å ufarliggjøre dyrets merke, og nå som vi ser hvordan tingene legger seg på plass, vil de selvfølgelig følgte oppskriften til deres far.
   Talsmenn for Jesabel vil skrike mot de troende og forsøke å frata dem kristennavnet, og denne ånden kan også gjemme seg bak bibelsitat. Men legg merke til det: De er allitid i opposisjon til det å knytte nåtidige hendelser opp mot de bibelske profetiene.
   Dette er mennesker som rett og slett er forblindet og siden de er under påvirkning av en kraftig villfarelse vil de være så forblindet at de vil være ute av stand til å tro det de ser med sine fysiske øyne.

   11
   1
  • India er hardt rammet av denne pesten – folk dør i hopetall. Det sies at denne varianten er verre enn den britiske – idet den har to ulike mutasjoner i seg. Den er oppdaget ved Universitetet i Bergen samt i Ås på Østlandet. Jo verre det blir jo bedre ; tenker jeg. Slikt forteller meg at Bibelen er sann !

  • Jeg hører fra misjonærer i området at det er spesielt i de mer fattige strøk at de dør. 50 grader ute, nedstengning og lite vann og mat kan også føre til dødsfall.
   Siden alt angivelig er overbelastet av Coronasmittede er det nok tvilsomt om helsevesenet undersøker hva de dør av.
   Dermed er det lett å tilskrive dødsfall til moteviruset Corona.

   3
   1
  • Erna Franco Solberg har store planer og får mye å svare for når den tid kommer

   5
   2
  • Ture, kanskje dør de i hopetall av andre ting i India. Ikke vet jeg.
   Sannheten kommer sjelden frem lenger på denne kloden. Kan aldri vite helt hva som skjer i Afrika og India 🙂 Men vet helt sikkert at det finnes hellige kuer og apekatter der.

   Kjell hadde en video av en arbeider ved Halifax som påstår TV-bilder fra India er fra gassulykken i 2020. Slikt har de gjort før.

   Noen mill er døde over hele kloden ja. Men i Sverige så er ikke tallene så ille som de skal ha det til.

   HEI ALLE SAMMEN; Dette leste jeg om Sverige i dag:

   “945 personer per 100.000 innbyggere døde i fjor. Det er flere enn i 2019, men omtrent samme antall som i årene tilbake til 2015, skriver Aftonbladet.”

   SAMME antall. Det går helt fint med Sverige. Men jeg tror Kungen kunne vært litt mer på kne kanskje…

   Jeg ler!!!

   Ture, vi klarer oss. Hvis jeg går tom for mat og Gunnar på Rema ikke slipper meg inn, så kommer jeg på besøk til deg og kona. Du har helt sikkert en potetkjeller med noe gamle poteter eller et gammelt stabbur vi kan røyke noe elgekjøtt i. Det lever vi lenge på. (Jeg tar med meg elgen)

   Guds Fred til deg og alle her. Love you all.

  • Ærlig talt, ingen har noen gang foreslått å kreve vaksinepass for å gå i butikken.

   En utredning er ikke et forslag, men innhenting av synspunkter, fakta og betraktninger

   Man åpner også for å f. Eks en Corona test tatt de siste 24-timene skal gjøre samme nytten i en del av tilfellene hvor vaksinepass vurderes brukt,

   Nå må dere ikke la fantasien gå helt løpsk 😅

   1
   3
  • Hannah:

   Om bildene er fra gassulykken i 2000 burdte det være ganske enkelt å bevise?

  • Det var til den 1. kommentaren din. Så ikke den andre da jeg svarte.

   Å bevise bildene?
   Ja, sikkert enkelt det. Det er mye å sjekke. Kanskje gjør jeg det en dag. Om jeg prioriterer det.

 2. Hvis dette ikke får folk til å se at dette dreier seg om makt, og ikke helsevern, er det fordi de ikke vil se det.

  10
 3. Det er rent faktisk ingen som snakker om å nekte de som ikke tar vaksinen å kjøpe mat, absolutt ikke en eneste person.

  Eller kan dere vise til en?

  3
  3
 4. Jeg synes vaksinepass er helt ok. Spesielt på flyplasser og i butikker også.
  Dette har ingenting med dyrets merke år gjøre.
  Dyrets merke kommer når tiden er inne.

  9
  9
  • Hjernevasket skjønner vi.. Bææ, bææ, etter bare ett år med hjernevask. Goebbels og nazistene var ikke like effektive i sin hjernevask. Det tok litt lengre tid før den tyske befolkning var hjernevasket.

   5
   4
  • Du har bare å passe på hva du sier, Husmor. Nåde deg hvis ikke du er enig med Kjell Andersen og hans disipler.

   1
   2
  • Fullstendig hjernevasket av MSM.
   Selv Birgir Hermansen er hjernevasket av MSM.
   Jer 2,13 For to onde ting har mitt folk gjort: Mig har de forlatt, kilden med det levende vann, og hugget sig ut brønner, sprukne brønner som ikke holder vann.
   Det er derfor informasjon fra VG er viktigere for dere enn Guds dyrbare ord.
   Myndighetene gir blaffen i de som ikke deler deres autoritære agenda. Det har de gjort i over halvt århundre.
   Nedstegningen av norge viser at det ikke finnes noen som kan kontre myndighetenes grove maktovergrep mot nasjonen Norge.
   Folk burde ha jaget regjering og Stortinget ut av maktens korridorer. Men I stedet så tigger folk om vaksine pass og alskens morbid smitteverntiltak.

  • Det finnes folk som ikke vil gjøre opprør mot styresmaktene uansett hva som hender. Ikke minst kristne. De har lært at opprør mot styresmaktene er forbudt. De forstår ikke hele Guds Ord. Så når merket skal deles ut fra myndigheter som har bestemt dette, så vil de føye seg. De vil ikke stå i mot og ofre sine liv i kampen. For de vil ikke forstå. Og det letteste er å føye seg og kalle andre som tvilsomme konspiratister. Men opprøret må komme.

 5. Andersen skrev: Hvordan tvinge alle til å la seg merkes? Flere muligheter sikkert, men å skape en sykdom, deretter en medisin som tvang er nok lettest. Genialt egentlig!,” skriver Stein Skogsberg som åpenbart har høyere åndsåpenbaring enn de aller fleste.

  Har ikke hørt om Skogberg men antar han må ha fått en åpenbaring av dyrets merke siden han kan påstå at vaksinasjonsattesten ligner og at Solberg nødvendigvis må samarbeide med antikrist? Slike løse utsagn har skapt mye fiendskap mot kristendommen.

  Mest sannsynlig ville rasjoneringskortene og passene man måtte ha under krigen ligne mye mer hvis man begrenser det Bibelen sier om dyrets merke slik artikkelen gjør? Forskjellen fra den gang å nå er jo at man faktisk kunne bli sendt til dødsleier for å reise uten gyldig reisepass. Så man trenger slettes ikke være genial for å tvinge folk til å bruke merker. Man er ikke spesiellt genial hvis man tror det. Og selv ikke under krigen tror jeg noen koblet slike papirer til “dyrets merke”?

  Jeg forbereder meg til den dagen da dyrets bilde vil tvinge meg til å ta et merke i pannen. Da vil jeg vite hva det er og da vil jeg vel kanskje dø. Men frem til da vil jeg våkte meg vel for å komme med spådommer i hytt og pine. Bibelen advarer på det sterkeste mot dette. Men ikke mange kristne kan ha lest dette.

  4
  2
 6. Jeg har lest litt om hvordan rare kristne miljøer oppstår. En som het Russel f.eks var besatt av å spå om endetiden. Han påstod at slutten kom i 1914. Restene av hans virksomhet ble til det som i dag kalles Jehovas Vitner. Det er lett å trekke paraleller mellom Russels spekulasjoner og noe av det som skrives på denne nettsiden.

  Maktmissbruk og udemokratiske styresett har eksistert til alle tider. Og det har gitt seg utslag på veldig mange slags måter. Slavene ble f.eks brennmerket og kunne aldri forlate plantasjen til sin eier. Men lite trolig at dyrets merke har hatt noe med slikt å gjøre så langt. Menneskets hykleri og ondskap derimot vil være den direkte årsaken til at dette kommer.

  Så lenge jeg har levd har det vært en tradisjon i visse miljøer og profetere maximalt om både Antikrist og dyrets merke. Men ikke like mye om tradisjonell vranglære, synd og omvendelse. Eller all den falske profeteringen med “skrikende tungetale og tydning” i mange forsammlinger. Dette er stoff som ikke “selger” like bra. Man kan man bli veldig upopulær hvis man snakker om slikt. Det erfarte Jesus.

  4
  1
  • Før han kom William Miller og en spådom om bortrykkelsen i 1884. Denne bevegelsen var så stor at denne hendelsen er kjent som «the great disappointment”/“den store skuffelsen”.

   Både Jehovas vitner og syvendedags adventistene kan skrive sin historie direkte tilbake til William Miller.

   1
   1
 7. Teinen er veldig tydelige nå , en naturlig konsekvens av en videre utvikling av ett vaksine sertifikat ville være at det blir fysisk tilknyttet kroppen på en eller annen måtte , det være seg som en implanter chip eller som eks . en in tatovert QR kode , på den måten kan en ha full kontroll på alle , sånn at enn kan få full kontroll på corona smitten og har du ikke latt deg sertifisere og merke , så kan du heller ikke delta i samfunnet som for eks gå på butikken og handle osv.
  Det er heller ikke utenkelig at det må skandaliseres hvor på kroppen dette merket må være , for at systemet skal fungere effektivt.

  Det som er morsomt å noterer seg er at når jeg snakker om dette med mine ikke kristne venner så er de faktisk helt ening med meg at mest sannsynlig er att nettopp ett sånn system kommer , men sier at det at det står noe om dette i bibelen er mer en tilfeldighet .

  Jeg sier det igjen ! Den som har øyne han ser og den som har ører han hører ! Og dere som er blinde og døve sier fred fred og ingen fare , men til og med steinene roper til dere at doms tiden over denne verden har startet .

  Rytteren på den hvite hest har ridd ut med seier for og seire , vi kan nå tydelig høre hov slagene til rytteren på den røde hest , og freden vil bli tatt bort fra jorden.

  Les Johannes åpenbaring
  Les Valdres profetien , les Vilna Gaon profetien og ikke minst sjå på fiken treet ( Israel )

  Men den som har Jesus er trygg !

  3
  2
  • Jeg er litt nysgjerrig på hvorfor du anbefaler profetien til en person som fornektet Jesus? (Vilna Gaon)

   1
   2
  • Klarer du ikke bedre Ropereid ?

   De blinde sier fred fred og ingen fare .. i der ligger svaret ….

   Se på fiken treet !

   Wilna Gaon var jøde , han er en del av fiken treet.

   1
   1
  • Har jøder noe slags unntak som gjør at man bør stole på profetier av dem som fornekter Kristus

   1
   2
 8. 07/05/2021, kl. 19:28 sa Rune Lye:

  Jeg sier det igjen ! Den som har øyne han ser og den som har ører han hører ! Og dere som er blinde og døve sier fred fred og ingen fare

  Noen er helt blinde og døve men de fleste bare ser og hører det som passer dem og tenker ikke på noe annet. De kan være sykelig opptatt av antikrist og dyrets merke men interesserer seg lite eller ingenting for årsakene til at antikrist kommer til makten, han som skal innføre dyrets merke. Nemlig samfunnets forfall. Og det har vi sett lenge. Hva er vitsen med å gjøre et stort nummer av “forløperere” til dyrets merke hvis man tier om det som er virkelig farlig?

  Da blir det bare samme type sekterisk underholdning som jehovas vitner underholder seg med. Det gir inntrykk av at det liksom er “spennende og avsløre dyret”! Og det beste av alt er jo at man kan snakke høyt om slikt uten at noen tar annstøt eller blir provosert. Det er bare kuriøst. Hadde Jesus valgt en slik strategi hadde ingen visst hvem han var idag.

  Det uhyggelige er den moralske forråttnelsen i det norske samfunnet. Konsekvensene vil bli ødeleggende i en grad få evner å forstå idag. Norge slapp lett unna i 1 VK. Ikke fullt så lett i den andre. De som har kunnskaper om sosiologi og historie kan lett se sammenhengene. Og nå er Norge helt avkristnet.

  Det meste av det som er igjen av “kristenliv” er antagelig like avsporet som mye av det vi ser på dette forumet.

  3
  1
  • Til gjest din tale er fra djevelen og djevelen er en kvervulant , som anklager og insuerer….

   Jesus er den enneste veien til frelse , de vet djevelen og han gjør seg om til lysets engel.

   Jeg kan ikke frelse noen , mine synder og mine svakheter kan ikke frelse noen , det eneste jeg kan gjøre er å klynge meg til Jesus og det er det eneste alle andre også kan gjøre for å bli frelst og det vet du gjest , så slutt og anklag , slutt og gå djevelens ærend .

   Vi er i en profetisk tid og jeg har fått kall til å gå ut og advare folk.

  • Hm.
   Sa ikke Jesus at vi skal elske hverandre? Han sa vel også at vi til og med skulle elske våre fiender.

   Nå har jeg lest Hr. gest sine uttalelser her gjennom lengere tid, så virker han som en oppegående, vel reflektert, kristen mann.

   Det å anklage en kristen mann for å være fra djevelen, er ikke helt bra.

   Bøy stoltheten, og be om tilgivelse.

   Mvh RJ

  • Det viktige er å være opptatt av Jesu død, oppstandelse og det profetiske ord. Jesus kommer utelukkende for å frelse dem som venter på ham.
   Hebr 9,28 således skal og Kristus, efter å være ofret en gang for å bortta manges synder, annen gang åpenbare sig, uten synd, til frelse for dem som venter på ham.
   Alle dere andre som er opptatt av livets trivialiteter, er opptatt av å argumentere i mot noen -kan på ingen måte sies å være blant dem som “venter på ham”.
   Det er snakk om rett fokus og en balansert tro.
   De fleste “kristne” jeg kjenner -er opptatt av å tjene penger, holde Koranen borte, reise på ferie, lese VG. nyte lørdagsunderholdningen på TV, ete, drikke og være som alle mennesker. For dem er Jesu gjenkomst og profetier en fjern tanke, og de har en liten “lommeJesus” de trekker frem når de føler seg nede.
   Deres Jesus minner meg mest om en “sutteklut” -og ikke om Han som er Herre og Mester..
   Rune Lye er opptatt av profetier, og det er noe profetigranskere har til felles. En opptatthet av løftene om de siste dager.

 9. Til Roperid og andre kvervulanter !

  Når jeg går til en dyrehage og ser en apekatt retter tunge til meg , trenger jeg å svare han ?

  Dere hverken vil se eller høre , jeg kan ikke frelse dere og hva jeg sier er kun ett forsøk på å få dere til å søke Jesus, jeg erkjenner i.forhold til dere så har jeg mislykkes, men det er dere.

  • Det å søke Jesus er noe annet enn å være opptatt av forløpere til dyrets merke eller påstå noe som godt kan være mulig men som ikke på noen måte kan dokumenteres. Dette er synd!

   I dag er det mange måter “å bli frelst på”. Det vanligste er å bli “frelst” uten å omvende seg fra synd. Det å bli “født på ny” kan ofte bare være tomme fraser.

   For å forstå at man trenger Jesus for å bli frelst må man først forstå at man er en synder som trenger å bli frelst. Ikke frelst fra påståtte forløpere til dyrets merke men fra konsekvensene av det å leve i synd. Det å forkynne en annen vei til frelse enn dette er den aller farligste synden og dypest sett mye av årsaken til at “han som holder antikrist tilbake blir tatt bort”. Det har blitt så tydelig men ingen vil se det. Jo mer man prøver å advare jo staere og mer egenrådige blir de man prøver å overbevise. Faktisk et klassisk fenomen fra mange store vekkelser. Sannheten møter ofte mest motstand blandt de etablerte “rettroende”.

   Det som gjør meg motløs, i tillegg til det jeg har nevnt over, er at jeg ikke vet om det finnes en eneste menighet igjen som kan kalles menighet i Bibelsk forstand.

  • Jeg kan ikke helt se at å stille spørsmål ved at du stoler på profetier fra en person som fornekter og spottet Jesus er å kverulere?

   Det står at ingen kommer til faderen uten ved meg (Jesus). Hvor kommer da denne profetien fra?

  • Vilna Gaon Rune?

   Er det tull og vas eller er det ikke? Jeg gidder jo ikke sjekke ham opp engang når du ikke kan svare Roperid.

   Tror man trygt kan droppe mange profetier og heller bruke tiden på Guds Ord.

  • Vilna Gaon eller Elijah ben Solomon Zalman, kjent som Vilna Gaon eller Elijah of Vilna, eller ved hans hebraiske akronym HaGra eller Elijah Ben Solomon Zalman, var en talmudist, halakhist, kabbalist og den fremste lederen for misnagdisk jødedom de siste århundrene. Hans hovedprofeti ser ut være en krig mellom Russland og Ukraina samt Tyrkia i tiden da en retning i jødedommen ser sin Messias stå frem.
   Søkelys har en gammel artikkel hvor hans profeti om en krig mellom Russland og Tyrkia er tema.
   https://www.sokelys.com/hva-som-vil-kunne-utlose-den-profeterte-krigen-mellom-russland-og-tyrkia-som-vilna-gaon-sa-ville-komme/
   I følge forventningene som den jødiske messianske retningen har omkring denne mannens profetier er Messias alt kommet og ble feiret den 4 april i år.
   https://www.youtube.com/watch?v=ZKlJOvthTXU
   Er han troverdig? Hans kunnskap er i gammel jødisk tradisjon som selvfølgelig har snev av bibelske sannheter og bibelske forventninger i seg.
   Men, han er ingen kanonisert profet slik Jesaja, Jeremias, Hoseas og de andre i GT er.
   Han er heller ikke en kristen profet i nytestamentlig forstand, og for oss kristne har han bare begrenset verdi.
   Med andre ord en profeti det er greit å vite om, men som vi ikke skal knytte bibelsk forventning til.
   Når det gjelder økende Coronasmitte på godt vaksinerte Seychellene var oppslaget Jeff Berwick refererte til dette:
   https://www.japantimes.co.jp/news/2021/05/05/world/seychelles-lockdown/
   Det bekrefter vel bare at en vaksine ikke har så veldig stor verdi.

  • Wow…
   Ja, slik gikk det altså med Seychellene. Ikke overasket egentlig. Og øvrigheten der skylder på at folk ikke har vært forsiktige nok, hehe…

   Blir spennende fremover å se om noen i det hele tatt våkner opp for hva som egentlig skjer. Tviler jeg egentlig på.

   Det som slår meg er at Søkelys informerer de kristne som vil høre, mens menigheter er stilltiende -ihvertfall etter hva jeg har fått med meg. Det er virkelig sprøtt for tiden… Noen menigheter er SVÆRT opptatt av at kristne må slutte med disse konspirasjonsteoriene.

   Jan Hanvold sier høyt og tydelig nå gå å ta vaksinen. DET reagerer jeg på. Han får si hva han vil for meg, men nå har han forandret mening på flere som følger ham, og de ender kanskje opp med å ta vaksinen. Håper ikke de dauer. Det ER mange som ikke tåler denne vaksinen.

   Inge Røysland sier at ta avgjørelsen sammen med Gud, og at selv om kanskje han tar den så skal kanskje ikke du ta den. Det er bra.

   Jeg tror det finnes mennesker som tåler den, mens noen absolutt ikke vil gjøre det. (Jeg selv tror ikke på hele vaksinen. At den er dævelskap i eller ei? Kanskje. Men uvesentlig, ser ingen grunn til å ta den uansett)

  • Egentlig overraskende med Jan Hanvold. Hans to store helter og forbilder, Rodney howard-browne og Guillerme Maldonado er begge fanatiske motstandere av vaksinen som de henholdsvis mener dreper deg, kutter forbindelsen med Gud og inneholder mikrochips myndighetene kan bruke til å kontrollere deg.

   Nyhetssendingene til Visjon Norge har også gitt mer enn tydelig utrykk for skepsis til både Corona og vaksinen, det samme gjorde Hanvold til selve Coronaen i starten.

   Kompisen hans Andre «levi» Jensen har kalt vaksinen er rottegift fra helvete. Flere andre av hans kompiser som David Auke (også med sterke bånd til howard-browne) er på samme sporet.

   Kanskje han skjønner at nedstengningene er bad for business, og ønsker at folk skal vaksinere seg for å komme raskest mulig tilbake ril normalen.

  • Søkelys:

   Vel.. 40% har fortsatt ikke tatt vaksinen på Seychellene og det er snakk om den litt mer tvilsomme kinesiske vaksinen. (Uten at jeg vet allverde om den.)

  • Sant som du sier om Visjon Norge…

   Men skal Hanvold ha folk med til Israel til løvhyttefesten så har han nå skjønt at de må vaksineres. Det var rett etter snakket om turen at han nå har begynt å si: gå å ta vaksinen. Jeg ble litt sjokka da.

   Jeg tror på ingen tur til Israel. Helt fra da de stengte ned. (jeg kan ta feil, men har HELE tiden tenkt slik vil det forsette.) Må si jeg undres over dem som har troen på det.

  • Roperid, ja, 50.000 doser av den kinesiske Sinopharm, gitt av Emiratene, men også 50.000 Astravaksiner donert fra India. I tillegg kjøpte de også 40.000 doser selv.

 10. Jesus å til Petter , vik bak meg satan , jeg har ikke anklaget noen for å være satan .
  Det jeg påpeker er kvervulanter og de som ønsker og tolke meg i verste mening og det er det djevelen som står bak

  3
  1
  • Alt det som kristne kan få sagt… At satan står bak. 🙂

   Det er nok ikke alltid slik. Vi kan gå i seg selv og kunne ofte oppført oss og ordlagt oss annerledes og med mye mer kjærlighet.

   Av de kristne jeg vet om ser jeg kun 3 kanskje 4 som har litt av Jesu’ oppførsel. Det er ingen tvil om at disse har nesen i Guds Ord og ikke alle slags rare bøker og videoer, og tar seg tid med Mesteren. Disse er mine forbilder. De er sjeldne. Jeg vet også hvordan ukristne reagerer på disse, de føler seg virkelig sett og brydd om.

   Og jeg ser også at lunkne kristne kan reagere veldig negativt på disse som har brukt tid med Gud.

   2
   1
  • Gjest prøver å fremstille alt som om det er bare dyrets merke jeg er opptatt av og prøver å plassere meg i en sekt , i praksis anklager han meg , men han gjør det på en skjult og fin måtte og mulig han ikke er klar over det selv , men han feller en dom over meg , for å få meg til å gå gjerningens veg , men en blir kun frelst ved å tro på Jesus, ingen rettferdighet kan frelse deg.

   Så er det sant det som gjest sier , Norge er ett ugudelige land og Norge som nasjon må vende om , men den tiden er forbi , målet for Norges synder er nådd , rytteren på den hvite hest er alt rid ut og hov slagene fra den røde kan høres.

   Den som har ører han hører og den som har øyne han ser.

   Den som er blind sier fred , fred og ingen fare.

   Den som har Jesus er trygg .

  • Jeg har noen ganger gjort et eksperiment med mennesker, og sakt at du er homofil eller lesbisk, eller en tjuv eller ekteskaps bryter Da ser de på meg som om jeg er fra en annen planet, og lurer på om jeg er riktig navla. ‘

   For hva skjer da inne i dem, jo de ser at det var helbom, og at det gjelder ikke dem. Men de gangene jeg treffer, da blir de såret eller sint. Hvorfor da? Jo for de ser i sitt indre at det gjelder dem, med andre ord, jeg traff.

   Så etter som du reagerer på hva gest skriver, så tenk etter, gjelder det deg? Hvis det var helbom trenger du ikke å reagere, derimot traff det så vil det svi, og du får et behov for å forsvare deg.

   Mvh RJ

  • Det gjest sier er at jeg skal se inn i meg selv og prøve og rette på meg selv for å bli rettferdig for så og søke Jesus om frelse .
   Jeg er i meg selv ett tvers igjennom syndig menneske, så det er ingen nyhet . men gjest forsøker å få meg til å se på meg selv og ikke på Jesus , fordi han ikke liker budskapet jeg kommer med om at nådde tiden for Norge er forbi og at dyrets merke er rett rundt hjørnet .

   Jeg har ett kall om å advare folk og det har jeg gjort og det vil jeg fortsette og gjøre .

   Jeg klynger meg til Jesus !

  • Hvordan kan du få det ut av det gjest skriver? Han sier nå ingen ting om det, eller deg.

   Mvh RJ

  • Introduksjonen av dyrets merke er like rundt hjørnet og det samme er 3 verdens krig, Jesus kommer snart igjen , søk Jesus mens han er og finne …tiden er kort !

   1
   1
  • Beklager at jeg er tungnem, så bær over med meg, og forklar for meg det jeg ikke forstår.

   Mvh RJ

   1
   1
  • Rune Lye.
   Jeg kan si at det er Jesabel ånden som forsøker å undergrave Guds ord og motstå Guds vilje.
   Jeg merker at mange som skriver mot Guds folk her inne er fylt av Jesabel demonen.
   Denne ånden er ofte ute på kristne fora og opererer i Guds menighet gjennom kristne.
   Her er en glimrende undervisning om hvordan man kjenner igjen Jesabel ånden i folk.
   https://www.youtube.com/watch?v=_TWfA_4MMCQ

   1
   1
  • Hr. Opplyst.

   Jeg har sett videoen om Jesabel, det var en interessant og lærerik video.
   flere bør se den.

   Mvh RJ

 11. 08/05/2021, kl. 12:53 sa Rune Lye:

  “Gjest prøver å fremstille alt som om det er bare dyrets merke jeg er opptatt av og prøver å plassere meg i en sekt , i praksis anklager han meg , men han gjør det på en skjult og fin måtte og mulig han ikke er klar over det selv , men han feller en dom over meg , for å få meg til å gå gjerningens veg , men en blir kun frelst ved å tro på Jesus, ingen rettferdighet kan frelse deg.”

  Ingen anklager fra meg Rune. Jeg vet jo ikke en gang hvem du er. Men jeg ønsker deg bare vel. Jeg prøver å fokusere på sak. Og det handler kun om innleggene og retorikken i tråder som tar oppmerksomheten bort fra det som betyr noe. Og min kritikk gjelder selvsagt like mye artikkelene som noen av kommentarer. Det har blitt utgitt tonnevis av bøker om dyret og merke men ingen av dem er særlig oppbyggelige. De lærer vel mest bare folk og spekulere “og finne ting” mellom linjene i Bibelen. Slik Jehovahs vitner gjør.

  Men hvis du eller sokelys kan dokumentere noe, som f.eks at Solberg sier hun sammarbeider med dyret, eller om du har fått spesifikke åpenbaringer om noe, så skriv gjerne noe om det. Så kan vi andre prøve det ut fra Guds Ord. Helt greit å spekulere også men spekulasjoner må fremføres i en annen form. Eller så kan det bli oppfattet på en måte som gir samme resultat som om man fremførte en ren usannhet.

  For meg har det blitt viktig å ta til seg kritikk. Og jo mer jeg føler meg truffet, jo bedre er det. For jeg har innsett at min gamle menneskenatur og syndige tilbøyeligheter ligger på lur hele tiden. Virkelig farlig blir det hvis jeg bortforklarer mine feil eller begynner å ro. Da er veien kort til å bli en hykler. Hykling var vel det Jesus gikk aller mest i rette med av alt.

  3
  2
  • Les Valdres profetien og se hva som har skjedd i Norge og Europa siden Valdres profetien ble fremsatt .

   Damen som fremsatte Valdres profetien , sa selv at synet hadde hun fått fra Gud og at ingenting av det hun sa gikk på tvers av bibelen , og for å poengtere nettopp det ba hun oss om å lese Johannes Åpenbaring kapitel 6 og utover .

   Det står i Valdres profetien at folk fra fattige land skal strømme inn i Europa , de skal også komme til Norge og det skal bli så mange av dem at folk begynner og bli harde mot dem og de skal mer og mer bli behandlet som jødene like før andre verdens krig , da er målet for våre synder oppnådd , da plutselig kommer Jesus igjen og 3 verdens krig bryter løs .

   Jeg skal innrømme at jeg alltid har hatt store problemer med og forstå det med rytteren på den hvite hest i Johannes åpenbaring kapittel 6 vers 2 og det er den delen jeg slett med og forstå , for i 2016 ga jeg rundt 200 våtdrakter til folk som hjalp flyktninger ( les folk fra fattige land ) i land etter de hadde reist i Middelhavet på sin veg til Europa , like før corona utbruddet var det blitt sånn att om du reddet flyktninger fra druknings døden i Middelhavet og førte dem til i eksempelvis Italia , så risikerte du å bli arrestert, det var bla en norsk båt som reiste ned for å redde flyktninger den ble anholdt i Italia og mange tiljublet dette bla folk i Frp og nordmenn generelt , de til jublet at stakkers fattig folk gikk en vis død i Middelhavet , mens de som skulle ha reddet dem snudde ryggen til dem .
   Da corona viruset kom til Norge , da forsto jeg hvorfor Damen som fremsatte Valdres profetien refererte til Johannes åpenbaring kapitel 6 og utover , men da forsto jeg også at målet for våres synder var nådd og at doms handlingene over nasjonene var startet og at det nå er for sent for Norge og denne verden , men Jesus er fortsatt og finne for dem som søker han , men tiden er knapp og jeg skylder og advare folk .

   Jeg har selv hatt 2 syn ett på tidlig sommeren 1998 , da fikk jeg se en stor lysende stjerne over Varhaug misjonshus , det var mørkt ute og jeg så silhuettene av mange folk på veg inn i misjonshuset , det neste synet jeg hadde var i siste halvdel av februar 1999 , da ble jeg vendt 180 grader rundt og rykket rett opp i luften.

   Jeg har aldri fått en tolkning på disse synene , jeg var lys våken når jeg fikk dem og de kom helt ut av ingenting , det var ingen ting som var i mine tanker, for jeg var helt oppslukt i egne tanker ,som ikke hadde noe med disse synene å gjøre og jeg er sikker på at de var fra Gud ! Har verken før eller siden hatt noe liknende syn .

  • I det jeg fikk synet om Varhaug misjonshus var jeg på veg ut fra der jeg bor og traff en mor til en barndoms venn , hun sa til meg jeg har hørt du er blitt en kristen og jeg følte meg litt brydd og nedstemt , fordi jeg trodde ikke at hun var en aktiv kristen

   Når jeg fikk synet der jeg ble opprykket , gikk jeg på tur ned fra Fjelltun bibel skole mot Stavanger og i det jeg passerte politi stasjonen så jeg nedstemt bort på politi stasjonen og tenkte at politi kunne jeg aldri bli , fordi jeg hadde noe på rullebladet .

 12. Svar til rune lye tema: Emanuel Minos snakket om en kvinne som hadde ett syn om at Norge blir invadert av Russland, og at nordmenn behandler innvandre hårdt akkurat som vi gjorde med jødene, slike påstander om er bare falske profetier, innvandrere i Norge Sverige og ellers i europa blir tatt i med silkehansker, dette synet som minos prater om er det synet Lebesby mannen Anton Johanson hadde på begynnelsen av nitten hundre tallet, minos var en Oxford utdannet teolog, og kjent for at han var i besittelse av en frodig fantasi.

  • Svar til rune lye tema: Emanuel Minos snakket om en kvinne som hadde ett syn om at Norge blir invadert av Russland, og at nordmenn behandler innvandre hårdt akkurat som vi gjorde med jødene, slike påstander om er bare falske profetier, innvandrere i Norge Sverige og ellers i europa blir tatt i med silkehansker, dette synet som minos prater om er det synet Lebesby mannen Anton Johanson hadde på begynnelsen av nitten hundre tallet, minos var en Oxford utdannet teolog, og kjent for at han var i besittelse av en frodig fantasi. Synet til Lebesby mannen Anton Johanson sa ingenting om innvandrere, minos var selv innvandret fra Etiopia.

  • I tillegg var han araber! Det liker vel ikke dere…

   Ellers så studerte han helt riktig i Oxford, men ikke PÅ Oxford, men Regents Park College.

   Litt som hvis noen starter et universitet på Blindern, så har du forsåvidt studert på Blindern, men det er alikevel misvisende da alle tror det betyr Universitetet i Oslo.

  • Spør deg Roperid og dine likesinnede en gang til.

   Når jeg går til en dyrehage og ser en apekatt rette tunge til meg , trenger jeg da og svare han ?

  • 🤷‍♂️ Jeg har ikke skrevet noe her (i Mariella’s tråd) som har vært adressert til, eller tiltenkt deg. Lite poeng i å svare da.

   Ellers er jo halve morroa i Dyreparken å svare apekatten da 😂

  • Ps. Roperid i 2016 ga jeg rundt 200 våtdrakter til folk som skulle hjelpe flyktninger , ” Jeg ga klar beskjed om at de ikke måtte bruke våt draktene til og redde muslimer eller arabere “

  • Så nå fikk du svar Ropereid, og ja det var ganske morsomt å svare deg 😉 den skal du ha, selv om jeg kanskje burde latt være .

  • Igjen, kommentaren min var ikke rettet mot deg da jeg antok at du ikke hadde noe imot arabere i kraft av sin etnisitet.

   Sånn sett var det ikke et svar,

  • Hør Ropereid , jeg tror du er en hyggelig person , apekatter kan vi være noen og enhver til tider … Av og til må vi bare se litt humoristisk på det.

  • Den som ikke ser humoren her er ihvertfall ikke Roperid 🙂 🙂

   Så å fortelle ham hva dere må eller ikke må forstod jeg ikke helt hensikten med. Tror du må prate til deg selv først og fremst 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *