Erna Solberg til homo-marsjen i Stavanger, skal delta i pride

Er Erna Solberg skal hylle det seksuelle mangfoldet,

“Statsminister Erna Solberg (H) skal gå først i prideparaden i Stavanger i september. Hun kommer også til å holde hovedappell.Ifølge Rogalands Avis kunngjorde Solberg besøket i en videohilsen til festivalen Stavanger på Skeivå.  At det er statsministeren som tar turen, er vi positivt overrasket over. Det er utrolig stas at hun kommer hit til Stavanger for å feire kjærligheten, friheten og mangfoldet som vår festival representerer, sier festivalsjef Daniel B. Rayner.  I videoen sier Solberg at hun gleder seg til å være med på feiringen.”Det er slik at Norge har kommet langt i dette. Men i mange andre land har de ikke kommet så langt. I mange andre land er det fortsatt vanskelig å få lov å være den du er, og elske den du vil elske. Det er en viktig verdi vi skal ta vare på i vårt samfunn. Derfor er jeg glad dere feirer det, og jeg gleder meg til å være sammen med dere, sier statsministeren. Festivalen arrangeres fra 5. til 9. september, og paraden holdes åpningsdagen,”

6 tanker om “Erna Solberg til homo-marsjen i Stavanger, skal delta i pride

 1. Det er nettopp slik denne verden er som Bibelen advarer i mot. Hadde denne verden vært som Gud ønsket hadde Han ikke hatt noe behov for å avslutte den.

  Når vi ser dette skje skulle vi løfte våre hode fordi enden nærmer seg. Det nytter heller ikke å forsøke å redde den. Da går vi imot Guds ord som sier at den skal gå fra vondt til verre.

  Det eneste vi kan gjøre er å holde oss unna den. Vennskap med verden er fiendskap med Gud. Men vi kan arbeide på vår frelse og hjelpe andre til å komme til troen.

  Prioriteringsrekkefølgen er klart uttrykt i Bibelen. “Den som ikke tar seg av sine nærmeste er verre enn vantro”. Og etter det hjelpe “først og fremst troens egne”, sier skriften. Dernest kommer alle de vi hjelper inn i troen Og da har vi sannelig litt av noen arbeidsoppgaver.

  Jesus selv avslo politikken da han ble foreslått som konge i denne verden av folket. Mitt rike er ikke av denne verden, argumenterte han. Dette eksemplet bør vi også følge, for det er umulig å tjene to herrer uten å miste sin sjel.

  10
  1
  • Erna er ikke noe en kristen kan støtte. Jeg kjenner kristne som ikke tar del i politiske valg og jeg har full respekt for det. Det finnes mange evangeliske kristne som ikke deltar verken i valg eller noen for militær tjeneste. Verken siviltjeneste eller militærtjeneste. Dette totalnekt standpunktet finner vi her i Norge i den kristne menigheten Pilgrimsfolket -som jeg personlig har all respekt for. Fine mennesker som elsker Jesus Kristus. http://pilgrimsfolket.no/

  • For en god del år siden så var jeg på en sommerleir med Navigatørene i Hurdal, dit kom en av lederne for navigatørene en amerikaner.

   Han fortalte noe som gjorde inntrykk på meg. Denne amerikaneren hadde vært med i Vietnamkrigen, han fortalte at mens hans lå på post, så ble han som lå ved hans side skutt og alvorlig såret.

   Denne mannen skjønte at nå skulle han dø, så han spurte han amerikaneren kunne vise ham veien til Gud. Men han måtte svare, nei jeg vet ikke veien til Gud. Så den sårede døde uten å ha funnet veien til Gud.

   Dette gikk inn på denne mannen, så han bestemte seg for å finne veien til Gud, og ble kristen og etter hvert en leder for Navigatørene.

   Det som gjorde inntrykk på meg var at: der mennesker dør, der er det bruk for kristne. Så når mine sønner ble i den alderen så, fortalte jeg dem denne historien og anbefalte dem å gjennomføre førstegangstjenesten.

   Mvh RJ

   3
   4
  • @RJ Dette blir tankefeil i mitt hode. Da kunne du jo like godt bedt sønnene dine samarbeide med kriminelle. For der de kriminelle befinner seg er det behov for Gud.

   10
   1
  • Guds ord er krystallklart. Kristne “skal ikke engang lære å føre krig”. “Vi har ikke kamp mot kjøtt og blod, men mot ondskapens åndehær i himmelrommet”.

   Kristne skal elske hverandre, ikke myrde hverandre. Det overlater vi til hedningene.Drap og mord er så langt fra kristendommen som øst er fra vest.

   Skulle en kristen grupe til maskingevær og kanoner mot en kristen i et annet land fordi Pride-Erna eller Hamas-Støre vil bombe og lemleste 70 000 libyere eller kverke russiske voksne og barn? Da sier man samtidig nei takk til Gud selv.

   10
   1
  • Ikke noen ukjent tanke i den tidlige kirke. Flere av våre kirkefedre kom med utsagn som var rent pasifistiske.
   Blant annet var det en som sa at “kristne kan utrette mer for keiseren enn alle hans armeer. Og i den tidlige kirke ble det faktisk diskutert hvorvidt en soldat måtte vende om for å kunne bli en kristen eller ikke.
   Spørsmålet om kristne og militær tjenesten var et spørsmål som delte kirken i de første århundrene av kirkehistorien.
   Nå har vi likevel kristne som som lærer å føre krig og det er jo også slik at enhver nasjon må ha en form for forsvar som forsvarer befolkningen mot fremmede makter. Hvorvidt kristne skal ta del i det forsvaret er jo noe som er overlatt til hver enkelts samvittighet.
   Å delta i en angrepskrig slik Norge har gjort i de senere år er forkastelig da det ikke var snakk om å forsvare vårt eget land.
   Kristne bør ikke ta del i slik i hvert fall. Jeg kan forstå at endel kristne ønsker å forsvare vårt eget land og folk og har samvittighet til det, men jeg kan ikke se at det er rett at en kristen F16 pilot skal delta i bombing av befolkningen i Libya.
   Der bidro Norge til å felle en diktator -samt å gjøre det langt verre for den kristne minoriteten i landet. Forkastelig av Norge.

   3
   1

Det er stengt for kommentarer.