Erna Solberg bør si nok er nok til Sylvi Listhaug -Listhaug slettet bildet etter krav fra bildets eier

Sylvi Listhaug har slettet aktuelle post og bilde, angivelig etter krav fra billedbyrået AP som har opphavsrett til bildet

Det var fredag formiddag at justisminister Sylvi Listhaug postet innlegget på sin Facebook-side. Over et bilde av maskerte, tungt bevæpnede krigere med patroner hengende rundt kroppen, anklager justisministeren Arbeiderpartiet for å mene at «terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet» – etterfulgt av «lik og del». Sylvi Listhaugs siste motbydelige utspill mot Arbeiderpartiet må føles dypt krenkende av et parti parti som mistet store deler av ungdommen sin i det største terrorangrepet på norsk jord etter krigen, og det bør på nytt stilles spørsmål ved hvorvidt Norge er tjent med en justisminister som er i stand til å legge ut så nedrige beskyldninger mot et parti som har blitt rammet av den verste terrorhandling på norsk jord etter krigen.

Etter at Listhaug har snudd når det gjelder homoekteskap, og begrunnet det med at verden har gått videre, er dama nesten ikke til å kjenne igjen. Det er som om hun har fått en annen ånd – trist for Listhaug og trist Norge og trist for de som virkelig trenger beskyttelse.

Statsråd Sylvi Listhaug som av og til finner det for godt å vifte med farmors kors, spesielt når hun har forsøkt å lure kristne til å stemme Frp, -et parti som står hvis program står svært fjernt fra kristne og medmenneskelige verdier. Etter at Frp kom til makten først sammen med Høyre og nå også Venstre, har vi en rekke ganger fått sett Fremskrittspartiets sanne og motbydelige ansikt. Først i forhold til jødene og deres mer enn 6000 år lange tradisjon med å omskjære guttebarn da partiet plutselig gikk inn for å forby omskjæring av guttebarn. Senere har partiet flere ganger markert seg som pådrivere for å kaste ut kristne konvertitter som i frykt for muslimsk forfølgelse hadde søkt beskyttelse i Norge. Henry Østhassel i konvertitt-stiftelsen som selv har vært en sympatisør av Frp uttalte i mai 2014 at “Norge med Frp i regjeringen utvikler seg til en tragedie,” da Søkelys skrev at FrP og Høyre regjeringen sender kristne konvertitter i døden, KrF og Hareide bør felle regjeringen. Østhassel har i likhet med mange andre reagert sterkt på at Sylvi Listhaug toer sine hender og skjuler seg bak farmors kors samtidig som hun applauderer norsk politi når de krenker kirkeasylet for å hente ut en forskremt kristen famile som hadde søkt beskyttelse i en frikirke. “Som justisminister er Sylvi Listhaug den øverste avsvarlige for dette skammelige overgrepet mot en Norsk kristen menighet. Og når hun var informert på forhånd og ikke stanset overgrepet betyr det at hun godkjente overgrepet – og da er der heller ingen unnskyldning. Flyktningfamilien må straks leveres tilbake til menigheten om Sylvi Listhaug skal ha litt troverdighet igjen i kristne kretser,” skriver Østhassel som i likhet med mange andre kristne har begynt å se hvor fjernt Frp egentlig står fra kristneverdier.

Er Erna Solberg like smålig som justisministeren?

AP leder Støre reagerer sterkt . (Foto Flick)

“Utspillet kommer på samme dag som Utøya-filmen settes opp på på norske kinoer. Det er filmen om de 72 minuttene da Arbeiderpartiets ungdom ble jaget, skutt og drept av en terrorist på Utøya 22 juli 2011. Jeg forstår reaksjonene til de mange som fortsatt lever med sår på kropp og sjel etter 22 juli,” skriver Jonas Gahr Støre i et innlegg på Facebook og fortsetter: “Det er opprørende. Og veldig trist. Landets justisminister poster dette innlegget

Historien vil dømme Erna hardt! Statsministeren som satt stille med hendene i fanget og tillot høyreekstremisme og fremmedfiendtlighet å masjere frem på tunge hæler, både på gater og torg men også helt inn i Stortingets og regjeringens korridorer! Ruben Pinderød-Engmo  Foto: Søkelys

som får stå time etter time uten at landets statsminister sier et ord. Begge gjør de seg fra tid til annen alvorlige og verdige når de advarer mot netthets og krenkende ytringer. Det betyr så lite når Listhaug og hennes Frp-kolleger spinner i vei på denne måten. Ta en titt i kommentarfeltet til Listhaug. Hun vet hva hun gjør,” skriver AP lederen og fortsetter: “Hva mener Erna Solberg? Og la meg også spørre, hva mener Listhaugs kollega Trine Skei Grande? Og et skritt videre, Listhaugs nestkommanderende er nå hennes statssekretær, Sveinung Rotevatn fra Venstre. Jeg tror Venstre og Arbeiderpartiet er enige i hvordan vi skal gi politiet fullmakter til å bekjempe terror. Betyr det at Listhaug anser at sin statssekretær mener terroristers rettigheter er viktigere enn nasjonale sikkerhet? Det er i så fall oppsiktsvekkende. Enten står Erna Solberg bak Listhaugs utspill. Eller så synes hun det er greitt med en privatpraktiserende justisminister. Begge deler er uakseptabelt,” skriver AP leder Jonas Gahr Støre i berettiget harme.  Vi andre kan ikke annet enn å måpe av det lave nivået vår nye justisminister har lagt seg på. “På tide å pakke bort farmors kors nå, det kler deg ikke,” skriver en av dem som reagerer sterkt på Sylvi Listhaugs Facebook post. En annen som tidligere har påpekt Sylvi Listhaugs kors er Bjørn Olav Hansen som skrev dette etter at det ble klart at Sylvi Listhaug hadde gitt sin velsignelse til at politiet stormet en kirke for å hente ut en kristen familie som hadde søkt den beskyttelse et kirkeasyl skal gi: “Kanskje har det gradvis begynt å sive inn at hun har forrådt kristenfolket, som hun så hellig bedyret at hun var den fremste talskvinnen for. Men jeg har ikke sett korset rundt halsen i det siste.”

https://www.youtube.com/watch?v=wQspbIA5i3U

 

 

 

52 tanker om “Erna Solberg bør si nok er nok til Sylvi Listhaug -Listhaug slettet bildet etter krav fra bildets eier

 1. Det synes jeg ikke Erna bør gjøre. Selv om jeg ikke er noen tilhenger av Listhaug.

  3
  14
 2. Enig med Søkelys. La oss alle sammen kjempe for at islam får utbre seg uhemmet i det norske samfunnet. Såpass skylder vi Satan. Stå på Kjell!

  19
  2
  • Jeg er kritisk til Listhaug etter en rekke utspill fra denne personen. Hennes engasjement hindrer på ingen måte utbredelse av islam i Norge, men den innebærer at kristne konvertitter blir kastet ut av Norge til en usikker fremtid.
   Frp lovet lenge å få ut Mulla Krekar, men både Frp og Listhaug har sett at det er langt lettere å kaste ut kristne konvertitter som har søkt beskyttelse for islam i norske kirker og menighetslokaler.
   Jeg vemmes.

   2
   12
  • Du får spørre Ture Andersen som skriver hovedartikler for resett.no som er langt mer ytterliggående enn Sylvi Listhaug. Dobbeltmoral betyr ikke dobbelt så god moral, men vitner om fariseisme.

   11
   2
 3. De navnkristne, som de fleste på Søkelys, vet ikke selv at de på grunn av de åndelige surdeigene sine egentlig tjener Djevelen. Og fordi Djevelen også står bak alle andre religioner trives de navnkristne godt med Budda, Allah, Krishna & co. De er alle den sanne Guds fiender. Det viser fruktene deres.

  18
  3
 4. Til : Lys i mørket

  ” De navnkristne, som de fleste på Søkelys…..”
  Ja, hva vet du om ” de fleste på Søkelys ” ? Du fordømmer oss alle her – at vi blir drevet av Satan. I min Bibel står det noe om at man IKKE skal dømme – for ikke selv å bli fordømt.
  Tror ikke at jeg er langt unna sannheten ; når jeg tror denne dømmende ” Lys i mørket ” representerer Jehovas Vitner – eller er utbryter derfra.
  Om DU er i sannheten : Kan du bekrefte eller avkrefte dette ?

  4
  12
  • Det er åpenbart for enhver her inne at Ture Andersen – ex-militær – er bedre kjent med militære drapsvåpen enn med Bibelen. I 1. Korinter 5:12,13 står det nemlig:

   ” For hva har vel jeg med å dømme dem som er utenfor? dømmer ikke også I bare dem som er innenfor?”

   Med andre ord er den sanne kristne oppfordret til å dømme de som går for å være kristne men ikke er det. Å dømme er her greske krino, som uten våpen, men med ord oppfordres til å imøtegå falsk lære.
   Ture Andersen skriver artikler for ultrakonservative og Høyre-populistiske Resett.no, og “dømmer verden”, som Gud sier kristne IKKE skal dømme:

   “Døm ikke verden for verden skal Gud dømme.” “Hva har jeg med å dømme dem som står utenfor?”

   13
   1
  • Det er vel ikke så merkelig at en eks militær har kjennskap til våpen.
   Når det gjelder Tures skriverier på Resett så er det jo veldig bra at han bruker sine evner der han har mulighet til det.
   Jeg er ikke nødvendigvis enig med Resett i alt, men vi trenger en slik bredde i Norge, og det bør være rom for et nyhetsmedium som resett.
   Jeg tror ikke tekstene om å dømme verden er relevant i en slik sammenheng, likevel hvis man først skal trekke Skriftens vers inn så står det jo også i Skriften: “Eller vet I ikke at de hellige skal dømme verden? og dersom verden blir dømt ved eder.” 1 Kor 6,2a

   2
   11
  • Ture, ta navnkristen som en hedersbetegnelse. Slike uttrykk i argumentasjon forteller meg bare at vi står overfor et menneske som setter seg selv høyt.

   2
   9
  • Ja Kjell får lære av Ture å skyte på englene når Harmageddon nå er like om hjørnet. Jeg tenker Gud blir redd!

   “Den som griper til sverd skal falle for sverd”, sier Jesus.

   11
   1
  • Søkelys: “Det er vel ikke så merkelig at en eks militær har kjennskap til våpen.”

   Selvsagt. En hedning må jo få lære å drepe så mye han vil. Men kristen kan han ikke kalle seg.

   11
   1
 5. Til : Lys i mørket
  Ja , da har jeg ” krysspeilet ” deg. Underlig hva vi ex-militære finner ut. Forresten herr Lys i mørket : Fullførte du Befalsskolen for infanteriet i NordNorge ( BSIN ) – eller droppet du ut der også ? Men du husker jo en del fra denne tiden ; herunder skuddtakten for gamle automatvåpen
  Jeg så forresten at du hadde et langt innlegg på Resett under min artikkel der : ” Dei kristne miljøaktivistane “.Dette stod også å lese på Søkelys først. Du er flink til å finne nye dekknavn hele tiden : Sadoks sønn , Josef , Lys i mørket og mange andre. Ja, ja det er vel ikke så mye annet å finne på der oppe i søndre del av Hallingdalen.

  4
  9
 6. Takk Søkelys for støtte !

  Men over til temaet : Sylvi Listhaug og hennes handlemåter. For kort tid siden “snappet jeg opp ” – et eller annet sted – at Sylvi Listhaug var i ferd med å akseptere at likekjønnede får lov til å gifte seg i Norge. Da tenkte jeg : Nå er du som kristen på ville veier – og slikt vil få konsekvenser for deg.
  Det har det sannelig også senere gjort for denne sympatiske sunnmøringen – som statsråd for Justisdepartementet. Vår Herre handler ofte umiddelbart.

  3
  10
 7. Mens vi sitter og skriver på Søkelys denne søndagen ; har russerne benyttet dagen til å prøveskyte ” dommedags-missilet ” Kinzjal ” fra et MIG 31 jagerfly.
  Dette er et hypersonisk missil som kan gå med 10 ganger lydens hastighet.
  NATO har i dag intet anti-rakettsystem som er i stand til å skyte ned dette russiske missilet – som visstnok går som en meteoritt over himmelen. Det bærer komprimert A-stridshode – og har visstnok en fremdriftsmotor drevet med atomkraft.
  Beklager at jeg fravek temaet – men denne saken fant jeg svært viktig for lesere av denne nettsiden. Prøveskytingen var vellykket.

  2
  9
  • Salme 2:

   “2 Jordens konger reiser seg,
   fyrstene slår seg sammen
   mot Herren og mot hans salvede.

   3 «La oss slite i stykker lenkene
   og kaste reipene deres av oss!»

   4 Han som troner i himmelen, ler.
   Herren spotter dem.

   Jehova skratter av både dine NATO-våpen og Nordens konges spretterter. Du får holde kruttet tørt til Harmageddon Ture, så skal alle krigere få slåss mot Far min. Jeg ler selv.

   10
   3
 8. Når jeg har gjort en feil – må jeg bare beklage : ” Lys i mørket ” er IKKE Sadoks sønn eller Josef. Det viser seg at flere JV-ere er på Søkelys og skriver – og sikkert mange av samme sekt er lesere.
  Da får man sette på ” søkeradaren ” og finne ut mer om ” Lys i mørket “. Tydeligvis tilhører han sekten JV som blir definert slik : Religiøs sekt med noen kristne islett.

  2
  11
  • Du er like langt borte fra meg som du er fra den sanne Gud.
   Jesus Kristus: “Den som griper til sverd skal falle for sverd”.

   10
   2
  • Lys i skumringen Nå famler du i mørke. Du er like langt ute i mørket som Josef og VOX. Det at dere ikke TØR å stå fram med navn nevnelse, sier mer enn ord.

   1
   8
  • Fint å konstatere for alle leserne at Søkelys og Birgir Hermansen trives godt med skribenter som skriver hovedartikler for Norges ytterste høyre-nasjonalistiske fløyblogg resett.no. Selv den blå-blå regjeringen gremmes over resett. Det sier ikke lite! Veeldig kristent gitt. Og her klager man på Christensen! Huttetu!

   10
   3
  • Ture Andersen: “Tydeligvis tilhører han sekten JV som blir definert slik : Religiøs sekt med noen kristne islett.”

   Ja, det var noe slikt jødene sa om Jesus også. Så her triller motbildene ut av Bibel-sekken som perler på en snor. Tror vitnene nærmest lever av slike omtaler. Kan nok ikke bli bedre for dem. :=)

   7
   1
 9. Ser jeg har terget på meg en skokk med JV-ere. De leser til og med nettsiden Resett – ja , da får herr Lurås enda flere klikk – og tjener mer penger. Hold fram slik !
  Jehovas Vitner kan fortelle oss at det IKKE fins noe helvete. Dette er ren og skjær vranglære. Jesus selv har jo fortalt oss om en evig pine for de som går fortapt.
  Eller har dere revet ut Det nye testamente fra Bibelen – og støtter dere til hva noen gamle menn i USA fant på for mange år siden ? Ikke feire jul eller fødselsdager – hvor står det i Skriften ?
  Videre : Dere tar avstand fra korset !
  Jeg konstanterer også at Russland har nektet JV å misjonere i landet.

  4
  9
  • Ture Andersens uvitenhet er omvendt proporsjonal med hans skråsikkerhet. Skråsikkerhet kan ofte skjule omfattende usikkerhet. Utrygghet og usikkerhet vil gjerne skape et behov for våpen til personlig beskyttelse.

   Hr. Andersen vet tydeligvis ikke at begrepet helvete stammer fra åsatroen der Tor og Odins dødsgudinne HEL oppebar et evig pinested – VITI – som betyr straff. HELVITI er altså norrøn hedendoms evige straff.

   Begrepet ble ført inn i Bibelen hos oss da de såkalte kristne vikingene skulle tvinge falsk kristendom på folket og beholdt noe av sin tidligere lære for at det skulle bli lettere for folk å godta den nye læren. Julen er også et slikt begrep som stammer fra norrøn JOL – midtvintersblotet, mens Kristus slett ikke ble født ved juletider, men mye tidligere på høsten.

   Men hva kan man vente av en mann som forener læren om å “vende det andre kinnet til” og “velsigne sine fiender” med militær kunnskap om hvordan man skal drepe og lemleste folk på vegne av Satans nasjoner under “denne verdens gud”.

   “At jeg i det hele tatt orker å tale til dere”, sa Jesus til flokken. Det samme fornemmer jeg når en mann kan forene atombomber og kristendom. Det er en gal, gal verden.

   Men snart er det heldigvis slutt på dårskapen, og en ny verden skal gi menneskene et godt sted å være i all evighet. Lykkelig er de milde (uten atombomber og granater) for de skal arve jorden, sa Jesus.

   11
   2
  • Når jeg leser Fyrlyset’s tolkning av Helvete, kan jeg ikke annet enn å tenke på Efeser brevet 6:12

   For vi har ikke kamp mot kjøtt og blod, men mot maktene og myndighetene, mot verdens herskere i dette mørke, mot ondskapens åndehær i himmelriket.

   3
   8
  • Guds 12 “himler” – eller dimensjoner om du vil – rommer først våre fire. Høyde, bredde, lengde og tid. Gud selv bor alene i den tolvte. Jesus har den ellevte dimensjonen. Oppstandne mennesker med himmelsk liv har den tiende. Serafene er i den niende. Kjerubene er i den ellevte.

   I den syvende dimensjonen finner vi de vanlige englene. Det var her Paulus fikk synet inn i “den tredje himmel”. Det er jo egentlig den tredje himmel, eller dimensjon, etter våre fire første. 4 pluss 3 er lik 7. I den sjette befinner de demonene seg som bedrev hor med menneskenes døtre og som sitter der i varetekt. Og resten av demonene er også “kastet ned til jordens nærhet” i den femte dimensjonen, som for oss er den første himmel. Her snakker jeg ikke om den fysiske himmel over planeten vår, for ingenting er egentlig hverken opp eller ned i altet annet enn for menneskebarna.

   Demonene ble kastet ut av den syvende himmel, den tredje himmel for oss i 1914. Derfor ble mønsterbønnen fullendt i 1914 i det vi kan be: Skje din vilje, SOM I HIMMELEN, SÅ OG PÅ JORDEN. For da ble himmelen renset for opprørere, og nå er det de jordiske sfærers tur om litt.

   10
   1
  • Ture Andersen: “Jeg konstanterer også at Russland har nektet JV å misjonere i landet.”

   En drømmesituasjon for Vakttårnvitnene. Nordens konge skulle jo ” sette opp sine palasstelt mellom helligdommen( Gud) og havet (menneskehavet rett før Harmageddon. Så her tror jeg stevnetalene gir nytt håp for fariseernes tilhengere.

   9
   2
  • JV lever etter loven og har ikke forstått hva frelsen handler om i det hele tatt.
   Det er en kynisk vranglære grunnlagt av frimureren Charles Taze Russel. (Selv om JV nekter for at han var frimurer.)

   Bare det å påstå at det ikke finnes en fortapelsens tilstand er en latterliggjøring av frelsesverket sånn jeg ser det.
   Skulle Jesus gå den tunge veien han gjorde for at jeg skal slippe å slutte å eksistere?
   For en absurd tankegang.

   Bare navnet “vakt-tårnet” burde være nok til å reagere.
   For det er jo det navnet sier de er.
   Voktere over livet til mennesker som ikke følger den sinnsyke lov-religionen de har oppfunnet.

   1
   5
  • Den falske, navnkristne troen på det norrøne helvetet bygger på en sadisme typisk Djevelen. At en kjærlig og barmhjertig Gud skulle torturere sine frafalne barn i all evighet vitner om sinn som har behov for judisiell observasjon.

   Men heldigvis er Han ikke slik. Slik ondskap finnes bare i de mørkeste avkroker i menneskesinnet. Kolasis ble oversatt til evig pine, mens det egentlig står evig straff – evig avskjærelse fra livet = evig død.

   Etter at Platon oppfant den udødelige sjel måtte også han ha et sted å gjøre av de onde, for etter hans lære døde jo ikke de heller. Dette er imidlertid en fremmed tanke for den bibelske verden.

   Ordet nephesh er det hebraiske grunnordet for vårt “sjel”. Det betyr “en puster”. Altså en jordisk skapning. Det greske ordet er psykhe, som betyr liv. Kun de 144000 tidligere menn og kvinner som får nytt liv i himmelen får et udødelig himmelsk liv. Myriadene av mennesker som i oppstandelsenvskal bebo jorden etter Harmageddon er fortsatt dødelige, men kan ved sin ferd velgeå få leve så lenge de vil innordne seg Guds normer for adferd.

   Folk som påstår at Gud piner noen i et helvete blottlegger selv et sadistisk sinnelag. Gud sa: “Se jeg har lagt fremfor dere livet eller døden, så velg da livet”. Ja dette er Guds tilbud til menneskene. Så velg da det evige livet! Hullet i bakken der restene av deg fortæres av mark og biller er et dårig alternativ.

   6
   1
  • La nå Jehovas vitner, Mormoner, syvendedagsadventister og alle andre religiøse sekter som bruker andre skrifter i tillegg til Bibelen. La dem surre rundt i sin egen teologi og religion.

   Alle disse som vil lære andre, men aldri lærer sannheten å kjenne. Og ikke svar på deres innlegg, dette skaper bare splid og forvirring, og det er deres mål.

   Dommen til syvende og sist avgjøre hvem som oppnår frelsen, og hvem som blir stående igjen med skam.

   Mvh RJ

  • La oss møte dem med omsorg, og den rettledning Guds ord gir. Mange av disse som sprer slik fremsetter bare tanker de har funnet i sine Skrifter. Dermed blir det en masse fordomsfulle kommentarer som spår oss evangeliske kristne nedenom å hjem, mens det bare er de selv som vil motstå forfølgelsene når disse kommer. Det disse gjør er å hoppe bukk over kirkehistorien som viser at Guds menighet er blitt bevart tross forfølgelse og trengsel i snart 2000 år.
   Disse som sier at bare JVer vil bli stående i trengselstiden, glemmer at den kristne kirke har huset navn som Polykarp, Laurensius og Ignatius som alle stod i mot forfølgelser for Jesu navns skyld.
   Over store deler av verden blir evangeliske kristne utsatt for omfattende forfølgelse -og mange mange holder fast på troen, tross all elendighet de må gå gjennom.
   La oss alle be for de Jehovas Vitner som av og til dukker opp her. La oss be om at de får se Jesus det blødende Guds lam som sann Gud og sant menneske kommet i kjød for å bringe verden frelse.

  • Som vanlig kommer RJ og alle de navnkristne bare med sure oppstøt og løse påstander. Du har INGEN motargumenter RJ, og lyder som drønnende malm og klingende bjeller. NULL kunnskap trives best i et ekkokammer der likesinnede kunnskapsløse navnkristne får virre uforstyrret rundt i mørket.

   Om meget kort tid vil all offentlig religiøs virksomhet forbys, og da vil RJ fraskrive seg den falske troen sin med et knips. Bare Jehovas sanne tjenere vil stå tilbake på arenaen – rakrygget og seirende. Vend om og les hva Bibelen egentlig sier RJ – Satan har rundlurt deg.

  • La meg si det slik: Det vil komme en forfølgelse mot kristne, mange kristne opplever i dag forfølgelse og holder fast på troen på Jesus selv om de opplever fengsel, tortur og død. Dette du skriver: “Om meget kort tid vil all offentlig religiøs virksomhet forbys, og da vil RJ fraskrive seg den falske troen sin med et knips. Bare Jehovas sanne tjenere vil stå tilbake på arenaen – rakrygget og seirende,” er ønsketenkning. Tvert i mot vil mange kristne holde fast på sin tro og i Den Hellige Ånds kraft motstå forfølgelseskreftene som rammer, og modig forkynne Guds ord tross forbud og restriksjoner. Vi har en 2000 år lang kirkehistorie som motsier det du skriver. Jeg er overbevist om at en forfølgelsestid vil reise opp mange troens helter ala Polykarp eller diakonen Laurensius.

 10. Når jeg leser hva disse anonyme JV-erne finner på å skrive ; skulle man tro at det er undertegnede som har oppfunnet A-våpnene – og har slike til min disposisjon.
  Videre at jeg blander A-våpen og kristendom – noe som visstnok er helt uakseptabelt for disse vitnene. Makan til tullprat !
  Jeg konstanterer at det fins slike forferdelige våpen i verden – det har ingenting med min kristendoms-overbevisning å gjøre. Videre prøver jeg å forklare hva russerne nå har bygd opp av slik ” djevelskap ”
  I kveld har jeg regnet på sprengkraften til den nye russiske undervanns-dronen – og om min utregning stemmer ; så har en enkelt drone en sprengkraft lik nærmere 7000 Hiroshima-bomber. Russland har nå fått overtaket på NATO – tror jeg. Slikt mener jeg er viktig for menigmann å vite. Kanskje ikke for anonyme JV-ere. De roper bare :” Harmageddon” – som er en svær slette langt nord i Israel.

  1
  8
  • Helt enig med Richard Ture. Fortsett å glede deg over maskingevær og bajonetter, håndgranater og raketter. Da blir Jesus glad i deg. Kristus synes dette er veldig kristent. Det er de fredelige vitnene som Putin hater som er fæle her.

   10
   4
  • JV er en religiøs retning som leder i feil retning.
   Historien viser at deres profetier har slått feil gang etter gang, og deres lære om Jesus er i strid med læren om den treenige Gud og de har en annen kristologi og en annen Kristus.
   Jeg selv har vært på et stort antall møter i Rikets Sal og på et par stevner de har arrangert.
   Først litt fascinerende å se hvor drillet barn og unge helt ned til 13-14 års alderen var, når de fremførte sine presentasjoner på den teokratiske tjenesteskolen som de kalte arrangementet som etterfulgte vakttårn studie.
   Jeg har i ettertid hatt en del diskusjoner med Jehovas Vitner og frem til nå har vi alltid klart å holde en god og høflig tone uten skjellsord. Jeg oppfordrer folk til en god tone i debattene.

   3
   7
 11. De fleste av de JV-er jeg kjenner , fremstår som oppegående mennesker – som burde ha lært seg å tenke selv. I stedet har de blitt forført til å tro på noen underlige teorier – fremsatt av noen gamle menn i USA – som nok er døde for lengst.
  Vi vet at tyskerne er et folkeslag som er kjent for sin dyktighet. Likevel lot de seg forføre av teoriene til en gal mann : Adolf Hitler.
  Det er nok ord som massesuggesjon og hjernevask som best forklarer hvorfor mennesker lar seg forføre – i stedet for å tenke selv. Ja , bare se til Nord-Korea – her blir disse teoriene demonstrert helt tydelig.
  Det er heldigvis mange JV-ere som kommer seg ut av denne sekten – men disse blir frosset ut på livstid – sannelig også av sine egne slektninger. Ja , hvor er den viktige nestekjærligheten som Bibelen taler om ?
  Vi vet at muslimene tar livet av de som faller fra. Så langt går ikke JV – de benytter seg heller av total utfrysning.

  3
  9
  • Sier en som har brukt livet sitt på å raffinere militære slaktemetoder som nordmenn nylig benyttet til å drepe og lemleste 70 000 libyere – noen uker før de delte ut fredsprisen. De som tror mord-karrierer er kvalifiserende for liv på den nye jord vil om meget kort tid våkne til en bitter erkjennelse i Harmageddon. Der skal de få slåss mot Kristus selv.

   “Vik fra meg dere som gjorde urett”, sier Kristus. Først i køen av disse er statlig betalte drapsmenn.

   8
   2
  • Useriøs kommentar. Jeg er enig i din kritikk av Libya krigen og Norges medvirkning til bombingen der. Resultatet har blitt et Libya i et ennå dypere mørke nå enn under Gaddaffi.
   Jeg er enig i at Norges militære engasjement i den meningsløse krigen mot Libya passer dårlig sammen med vår utdelelse av Nobels fredspris.
   Det blir en vits.
   Jeg tror ikke du kan angripe enkeltpersoner slik du gjør her. Alle land må ha et forsvar siden vi lever i en ufullkommen verden.
   Når du skriver slik du gjør mot en bestemt person så bommer du på målet og fremstår useriøs.

   3
   7
  • Jeg mener det må gå an å være uenig om Norges deltakelse i Libya bombingen. Jeg skrev en sak om hele elendigheten https://sokelys.com/libyaislam.htm
   og virkeligheten er blitt verre enn jeg trodde.
   Jeg kan også forstå at mange finner det dobbeltmoraskt å dele ut fredsprisen med den ene hånden og bombe i Libya med den andre.
   Men så kortslutter det helt hos denne Guds røst og ender opp i et utidig personangrep på alle som har bidradd til forsvar av vårt land.
   Det blir for useriøst.

   3
   7
  • Jehovas Vitner har jammen meg klart å sette i gang militære slaktemetoder. Bare det at de gjør det OMVENDT. De får OFRENE sine til å ta SELVMORD. Det verste av alt er at de FORSVARER det. BØDLER.

   3
   7
  • Jeg er helt enig i at Vakttårnvitnene er frafalne fra Guds ord. Om enn på andre grunnlag enn dere fremfører. Jeg tror Vaktrtårnets ledelse er et godt motbilde til fariseerklassen på Jesu tid.

   Men jeg synes synd på både dem og dere her inne. Ingen av dere er på linje med Guds ord. Men når slutten snart kommer er det viktig å ta hensyn til et annet forbilde. Folket hadde en tid forkastet Salomo og sluttet seg om Adonja som >Israels kommende konge etter Davids død. Men i siste øyeblikk – da det falske presteskapet ville salve Adonja til konge, vendte folket plutselig om til Salomo likevel. Og Gud fikk det som Han ville. Og Salomo er i noen sammenhenger et bilde på Kristus. Så det er å håpe at også vakttårnvitnene og andre vender om til den sanne Kristus helt på slutten.

   Det er uansett svært spennende tider og Bibelen er klar på at det “ikke blir mange mennesker tilbake” etter Harmageddon.

   Lykke til alle dere som er ydmyke av hjertet. Så lenge det er liv er det håp.

   9
   1
 12. Harmageddon-mantraet
  Jeg snakket med en eldre dame som har vært JV-er i flere tiår. Hun kom inn på Harmageddon ; som de fleste av denne sekten gjør. Da jeg fortalte henne at jeg hadde vært på denne svære sletten langt nord i Israel ; ble hun taus. Hun visste IKKE at det fantes et slikt sted på vår jord med dette stedsnavnet. JV-ene bruker Harmageddon som et mantra-ord – og knytter det ikke til et sted i Israel.
  Men det er korrekt at de siste kampene på denne jord skal finne sted på Harmageddon-sletten. Da jeg finn se denne enorme sletten ; var det et militært uttrykk som slo ned i meg : Stridsvogn-lende.
  Israel har uhyre mange stridsvogner i sin hær. Men disse kan slås ut med panserbrytende raketter. Nå har jødene utviklet et fenomenalt system plassert på sine stridsvogner : Når stridsvognen ” senser ” at en rakett er underveis mot den ; så utløser det en anti-rakett fra stridsvognen i løpet av hundredels-sekund – som møter innkommende rakett i luften – og fører til eksplosjon uten at stridsvognen blir skadet.
  Araber-fiendene rundt Israel har også mange stridsvogner – de fleste av russisk fabrikat.
  Så Harmageddon blir nok et veritabelt panserslag nord i Israel – tror jeg.
  Nå avslutter jeg denne korrespondansen med anonyme JV-ere. Jeg har tenkt å fare på sjøen og sette ut sildegarn. Man trenger spekesild som mat-forråd når GOG-krigen starter. Ingen vet når det skjer !

  5
  8
 13. På tide at endelig en politiker som Listhaug setter skapet på plass. Ap, løgnerpartiet svikter sitt eget folk. På tide noen sier i fra. Skulle bare mangle at AP burde stemme for å frata drapsmenn og terrorister som går fritt blant oss, passet i påvente av dom, slik at de ikke stikker av fra landet. Skulle bare mangle.

  15
 14. Det er interressant at Sylvi Listhaug har mottatt så mye støtte fra noen kristne. Den samme statsråden har sendt kristne ut av landet og til deres sikre død i land som hater kristne.

  Og slik utsendelse og indirekte drap av kristne mottar Sylvi Listhaug et rom full av blomster av noen kristne. Av det kan vi da konstatere at de som klager over at vårt land er så lite kristent direkte oppfordrer til drap av andre kristne.
  Dem om det. Jeg gir ikke blomster til statsråder som indirekte dreper kristne og avkristner Norge ved å utvise kristne.

  1
  3

Det er stengt for kommentarer.