Billy Grahams død: Et signal på utgytelsen av en falsk ånd og en falsk vekkelse?

Billy Grahams død skulle i følge Benny Hinn være tegnet på at en epoke var over og at tiden er kommet for en mektig vekkelse og berøring av Herren. Andre igjen mener at vi heller står overfor en periode med en mektig utgytelse av en falsk ånd og en proklamasjon av en falsk Kristus hvor målet er å forene protestanter og katolske troende til en “one world religion” med paven som overhode. Denne profetien om de siste dager er ikke av ny dato, for allerede i 1973 profeterte David Wilkerson fremveksten av en slik superkirke i tiden før Jesu gjenkomst. En av dem som jobber iherdig for å oppfylle David Wilkersons profeti er velstandsprofeten Kenneth Copeland. Copeland som er mest kjent for å berike seg selv har i de senere år markert seg som en ivrig religionsblander som søker å forene protestantiske kristne med den katolske kirke.

Se videoen å si din mening

 

 

2 tanker om “Billy Grahams død: Et signal på utgytelsen av en falsk ånd og en falsk vekkelse?

  1. Det er vel dette som i dag slår ut i full blomst :
    “Men jeg frykter for at likesom slangen dåret Eva med sin list, slik skal også deres tanker bli fordervet og vendt bort fra den enkle og rene troskap mot Kristus.
    For om det kommer en til dere og forkynner en annen Jesus, som vi ikke har forkynt, eller om dere får en annen ånd, som dere før ikke har fått, eller et annet evangelium, som dere ikke før har mottatt – så tåler dere det gjerne.

Det er stengt for kommentarer.