Scientology kirken, en destruktiv kult -sjekk ut dokumentarfilmene om den destruktive “kirken”

Scientology er en livsfarlig sekt/kult -som søker å loppe deg for penger med samme grådighet vi finner hos velstandsforkynnerne. Foto: You Tube

En av de første religiøse sekter jeg møtte på da jeg for første gang hadde flyttet til Oslo var Scientology-sekten som da var ute på gatene i Oslo for å fange tilhengere til sekten. Det hele gikk egentlig svært fort, en ung dame tok kontakt med meg i Storgata, og spurte om jeg hadde noen minutter som kunne forvandle mitt liv. Jeg skulle hjem til Kristiansand med toget en time senere, men siden de sa det bare tok noen minutter svarte jeg “ja”. Jeg ble så ledet inn i et bygg i sentrum og opp noen trapper. Den unge kvinnen stilte noen spørsmål, og gav meg også et skjema -som de ba meg fylle ut. Jeg kikket på skjemaet, og skjønte raskt at dette ville ta langt mer tid enn “noen få minutter” og etter å ha sittet der i ca tjue minutter og konstantert at spørsmålene som ble stilt egentlig skulle finne frem til mentale defekter og feil tankeforestillinger, som trengte “deres hjelp og korrigering”

Dog, etter at jeg hadde sittet der ytterligere ti minutter, forstod jeg at dersom jeg skulle svare på alle spørsmålene som ble stilt i deres skjema, ville jeg aldri rekke toget tilbake til Kristiansand, og høfflig brøt jeg da opp, fortalte den unge kvinnen, at dette hadde jeg nok ikke tid til…og vipps, så spaserte jeg bort fra “Scientology” for alltid, og det er jeg glad for. Her er et par videoer omkring Scientology -som viser hvor livsfarlig dette er. Heldigvis finnes det mange avhoppere fra dette systemet som bruker tid og krefter på å avsløre hva slags ondskap, griskhet, frykt og mørke som preger dette menneskeskapte religiøse systemet.

https://www.youtube.com/watch?v=vTtzc7sTZ-8

 

https://www.youtube.com/watch?v=2E0JGKa6w-o

https://www.youtube.com/watch?v=v2VNr_4z72g