Erna og Høie stenger kirker og menigheter

Erna og Covid-19 har nå tatt rollen som kirkens hode og har bestemt at Guds folk ikke kan samles til bønn og nattverd

Etter at bare 306 nordmenn ble påvist smittet av Corona siste døgn ser Erna Solberg seg tvunget til å stenge ned kirker og gudstjenster for å forsøke å stoppe det muterte viruset Kina har velsignet oss med. Bare matbutikker, apotek og bensinstasjoner får lov til å holde åpent. Selv vinmonopolet er stengt ned. Kirker og menigheter må holde stengt i de ti kommunene. Frykten for Covid-19 og Corona holder nå nærmere en million mennesker i sitt jerngrep. Denne situasjonen er oppstått etter at alle hyllet frelseren som kom til landet andre juledag, i form av en vaksine som har forårsaket død og alvorlig sykdom i en rekke land der innbyggere er blitt prøvekaniner for en hurtigutviklet vaksine vi ikke aner konsekvensene av å ta. Også Horten kommune vurderer nå å innføre tilsvarende tiltak.

14 tanker om “Erna og Høie stenger kirker og menigheter

 1. de stenger ned 10 kommuner vinmonopolet også , så mange vil kjøre langt !! . dette er bare idiotisk , men presis slik erkebiskop Carlo Maria Viganò beskriver the grate resets i brev til trump .. At kristne legger seg på ryggen å bare godtar slike nedstengninger er meg ei stor gåte.
  Det dritt-Erna nå gjør er å skape angst-mentale problemer og gjøre folk redde.
  Dette er mer enn galskap.

  7
  1
  • Ser ut som om fascismen er kommet til Norge. Vi trenger å kvitte oss med regjeringen og stortinget
   Erna bør stilles for riksrett. Hun tar seg en makt hun ikke har rett til å ta.

   8
   1
  • Jeg undrer… finnes det noen kristen pastor som kunne stått imot Erna&Co…
   Så kommer jeg bare på Ludvig Nessa.
   Han har vært ute i storm før, Men kristne sviktet.

   9
   2
  • Det er noen som reagerer og ønsker å åpne det kristne fellesskapet igjen tross Covid-19. Problemet er at det ikke bare er åpne kirkedørene for da vanker det bøter fra corona-politiet.
   Siden denne situasjonen vedvarer er husmenigheter et alternativ.
   Tanken er at man deler menigheten opp i cellegrupper som kommer sammen og at pastor reiser rundt og besøker menigheten i hjemmene.
   Dette er en løsning som må vurderes nå som dette blir den nye normalen. Vi må be om at Gud reiser opp pastorer og forkynnere som våger å preke mot dette tyranni.

   8
   1
  • Akkurat vinmonopolet kunne de gjerne ha stengt for resten av pret for min del. Det er unødvendig luksus, og misbrukes av de fleste som handler der.

   Mye en kan være misfornøyd med, men ikke kall henne dritt-Erna. Det fortjener hun ikke.

 2. Det brygger opp til storm. Dette er bare begynnelsen. Det ligger planer klare og det som skjer er nøye planlagt innenfor gitte tidsintervaller. Det ender med portforbud og vaksinetvang. I tillegg blir man tvunget til å bli påført elektronisk sporing slik at myndigheter vil til enhver tid vet hvor du befinner deg. Militæret blir involvert med kontroll. Check ponits blir opprettet. De som nekter vaksine mister jobben og blir skjøvet ut på gaten eller i interneringsleire.

  Alle vet at virus muterer. Alle virus muterer. Men myndighetene kan dikte opp alvorlighetsgraden i dette uten at noen kan overprøve. All informasjon skal hemmeligholdes i 100 år til enhver tid.
  Derfor er det ikke sikkert dette går over. De kan omstrukturere samfunnet til noe helt annet, noe som virker er planen. Det har vært forberedt i mange tiår.

  11
  1
  • Endetiden er over oss. Det kom på en uventet måte, men som du sier, de som vil innføre dyrets merke og det tyranni-samfunnet globalistene har planlagt lenge -har kommet svært langt uten nevneverdig motstand. Alle ser ut til å være med på det.
   Når president Trump i fjor vår erklærte at “kirker er esensielle” frådet globalistene og demokratene av vrede. Selv blant folk er hjemme var det mange som skar tenner mot presidenten.
   Nå har Satan lykkes med å skyve Trump vekk -og da er det ingen ledende politiske røster som setter bremsene på. Erna og co er en del av den globale elite. De fleste i denne sataniske regjeringen bærer jo jevnlig Agenda2030 pins og signaliserer slik at de kjemper mot oss som er glad i nasjonalstaten.
   Under Solberg har globalismen skutt ny fart. Norge er ingen selvstendig nasjonalstat lengre. Alt er solgt ut til globalismen.
   Derfor er Erna Solberg og hennes medløpere i forrædere. De har forrådt landet og burde stilles for retten.
   Jeg kan se det på hennes arrogante diabolske glis. Hun elsker å dytte på oss tyranni og kristne må ikke lyde henne og stå i mot.
   Det vil snart være forbudt å stå på for nasjonalstaten og si “alt for Norge”. De eneste plasser hvor det nå er tillatt å være glad i nasjonalstaten er på idrettsarenaen.
   Erna og gjengen har ødelagt Norge og må stilles til ansvar.
   Disse holder på å innføre globalist-sosialismen som vil være endetidens system. Stå i mot! Opprør!!!

   9
   2
  • til Bjørn. hvordan kan vi stå i mot og gjøre opprør?? Er ikke alt dette forutbestemt? Nå har jo Satan tatt over den frie verden, Gud har tapt med Trump. Hva kan vi da gjøre. det beste for deg er å lukke øynene og la verden seile sin egen sjø. Hvis du ikke melder deg inn i et politisk parti og kommer inn i kommunestyre eller på tinget. Men da vil du vel oppdage at dine forskrudde tanker om globalist-sosialismen og at Erna er den del av et satanisk styre er helt feil.

  • Torstein. Ingen tiltak hjelper mot en virusbløff. Dette viruset eksisterer kun i folks hode. Vi er hjernevasket til å tro på Covid-19.
   Medias hjernevask er svært effektivt. Enkelte er så full av angstbitersk frykt at de nærmest ber myndighetene komme og låse dem inne og sette på dem tvangstrøye. Vi andre bør neglisjere dette tøvet. Leve normale liv, er man syk, hold deg hjemme, og vask hendene litt mer og host i armhulen. Glem bleie foran munn og nese. Det er til mer skade enn nytte.

   5
   1
 3. Hvis mange er smittet vil nedstengning ha langt mindre effekt. Og omvendt.

  Hvis noen av vaksienene var spesiellt farlig tror jeg denne informasjonen hadde lekket ut. Det er ikke godt å si hvor farlig viruset kan være eller. Mennesker dør jo hele tiden uansett og årsakssammenhengene virker uklare for meg.

  Spørsmålet er om vi vet alt om viruset. Det virker klart at det er et flaggermusvirus som kommer fra et laboratorie i Kina. Og noen tror de kan har mannipulert genesekvensene.

  Da europeere brakte med seg nye virus til Amerika for ca 500 år siden døde store deler av befolkningen ut. Det samme kan i teorien skje i vesten. Virus muterer hele tiden og man vet at noen virus blir livsfarlige og andre smitter veldig lett. Det er som et terningspill. Hvis den rette kombinasjonen dukker opp kan det gå med oss som det gikk med befolkningen i Amerika. Og sannsynligvis vil antall muttasjoner så i direkte sammeheng med hvor mange som smittes.

  Spanskesyken kan ha tatt livet av så mange som hundre millioner. Det var mye den gang da verdens befolkning var mye lavere og folk flest levde mer spredt. Tror den kom i tre bølger og den tredje var værst. Spanskesyken kunne visst være slik som covid19 ved at lungene ble infisert og offret til slutt ble kvalt.

  Svartedauen var også farligst hvis man ble smittet via lungene. Den smittet både gjennom loppebitt og direkte gjennom lufta. Ble lungene innfisert så døde offret raskt.

  Uansett tror jeg folk flest i dag lever i en falsk virkelighet. De vet ikke i hvilken grad sult, krig og sykdom har preget verden helt frem til nyere tid. Og hvem vet om omfattende hykleri og avkristning, umoral og uærlighet plutselig kan rive bort alt folk i dag tar som en selvfølge.

  Jeg har ofte undret meg litt over tidsintervalene i GT. Det ser ut som om tyngden av synd bygger seg opp over en befolkning gjennom lange tider. Og samtidig svekkes bevisstheten om synd og evnen til å omvende seg. I lyset av dette er jeg ikke optimistisk på vegne av Europa. Europeeiske nasjoner har stått for så uendelig mye ondskap opp gjennom tidene. Historieskrivernes fremstillinger er ofte glansbilder som skal dekke over virkeligheten. Men det gjør nok bare saken værre.

 4. ANGST OG ANGSTDEMPING
  Sidan nynorsk-skribentar her er få : Så held eg fram med denne målforma.
  Mi røynsle er at det er svært mykje angst blant folk i Noreg no. Eg har fått telefonar frå ukjende som fortél meg om dette. Det mest brukte middel mot frykt og angst er alkohol. Styresmaktene våre går ut i media stadig og instruerar oss i åtferd og handlemåtar grunna dette fårlege viruset – samstundes som dei også stengjer ned utsala til Vinmonopolet i Oslo og mange kommunar øst for denne byen. Folk finn alltid ei løysing : Pola på Bekkestua og i Sandvika har i dag køar som rekk 100 meter. Folk har no panikk for ikkje å få dette angst-dempings- middelet.
  Svenskehandelen er slutt – det same med taxfree – og angsten aukar. Daglegvare-utsala vil få eit stort oppsving i øl-salet. Men for mange er øl berre skvip som kun fører til meir urinering – dei må ha sterkare saker – kan henda hasj ??
  Om nokon framleis har apparatur ; så vil heimebrenning få eit oppsving – det same med god gammaldags sats – med sukker og gjær som ingrediensar.
  Om panikken verkeleg får rotfeste : Er regulære opptøyar mot styresmaktene slett ikkje usannsynleg. Nye gatekampar mot politiet i Oslo ?? Slikt har hendt før – då med innvandrar-ungdom. No kan dei etnisk norske også finna på slikt – trur eg.

 5. 23/01/2021, kl. 13:27 sa Bjørn:

  “Erna og gjengen har ødelagt Norge og må stilles til ansvar.
  Disse holder på å innføre globalist-sosialismen som vil være endetidens system. Stå i mot! Opprør!!!”

  Problemet er vel ikke politikerne men folket som velger dem. Og årsaken til at “globalist-sosialismen” kan innføres er at millioner av nordmenn bruker tid og penger på løgnaktige manipulerende og ikke minst antikristelige medier. Dypest sett tror jeg alt dette skjer fordi kristendommen har gått i oppløsning. Og grunnene til dette kan man vel lese om i brevene til menighetene som står i Joh åp. Kort sagt så tror jeg vi bør fokusere på oss selv. Hvor mange gir f. eks tiende idag? Vi har aldri hatt så mye penger og tid som i dag men de fleste prioriterer alt annet enn menighetsliv og misjon. Faktisk tror jeg mye av menighetslivet har en sosial karakter som folk er med på mest for sin egen del.

  • Problemet er at regjeringen, uansett hvem som sitter, har for mye makt. De kunne lagt fram forslag, og folket kunne stemt/protestert.

   Men ikke nå lenger, for nå er andelen muslimer i befolkningen for høy. Så det er ikke lenger en god løsning.

Det er stengt for kommentarer.