Baseball legenden Hank Aron tok vaksinen -10 dager senere var han død

Baseball legenden Hank Aron var blant dem som stolt kunne posere at han tok Covid-19 vaksinen. Ti dager senere kunne media rapportere at baseball-legenden var død. Dødsårsaken er ikke kjent men mange tror at dødsfallet henger sammen med Covid-19 vaksinen han tok. En rekke eldre mennesker skal ha dødd kort tid etter at de ble gitt Covid.19 vaksinen, og fra Danmark rapporteres det at dødsfall nådde en ny topp på et gamlehjem etter at alle beboere var gitt vaksinen.

5 tanker om “Baseball legenden Hank Aron tok vaksinen -10 dager senere var han død

 1. Det er jo derfor de pusher vaksinen. De vil sørge for å få ledige plasser på sykehjem. Hva er da bedre enn å gi dem et skudd av denne rottegiften. Befolkningsreduksjon og staten sparer mange kroner på at gamle kreperer raskt.
  Det er vel ingen som er overrasket over at Kill Gates og kjeltringene i NWO pusher på folk en livsfarlig vaksine.
  Vaksinen gir folk falske håp..

  5
  3
  • Godt mulig det er denne folkegruppen de ønsker å utrydde først ja. Resten av oss, håper de å ødelegge på sikt, så vi dør en alt for tidlig død.

 2. Vondt å lese. Tenker på familien.
  Ser at norge angående de 23 eldre som døde her av vaksinen er på nyhetene i utlandet.

 3. Den Hellige Ånd advarer nå kristne mot å ta denne vaksinen. Ikke la deg forføre av angst og redsel for en smitte. Ikke glem at Herren er vår lege. Hans Ord lover å holde denne pest ut av ditt legeme. Tro på Guds løfter og får du symptomer, gå i mot demonene og sykdomsåndene i Jesu navn.

Det er stengt for kommentarer.