Er jordens magnetfelt i ferd med å endres -Står vi foran flere jordskjelv og flere vulkanutbrudd?

“Jorden brister, ja, den brister; jorden revner, ja, den revner; jorden rystes, ja, den rystes. Jorden skal rave som den drukne og svinges hit og dit som en hengekøi, og dens paul-begley-bedremisgjerning skal gynge på den, og den skal falle og ikke reise sig mer.  På den tid skal Herren hjemsøke himmelens hær i det høie og jordens konger nede på jorden; (Jes 24,19-21) er noen underlig vers vi finner i den gammeltestamentlige profeten Jesaja. Versene har ofte blitt tolket inn i det apokalyptiske scenario som skal prege jordkloden før Herrens dag, den store og veldige kommer. Jeg husker tilbake for noen år siden, da den norske Israel-vennen Arvid Bentsen fartet land og strand rundt med et budskap om de siste tider som skaket mange. Jordens magnetfelt ville snart endres, noe som igjen ville resultere i jordskjelv, vulkanutbrudd og andre forstyrrelser i atmosfæren. Blant mange profetigranskere spekuleres det nå på om noe helt unikt er i ferd med å skje. En av dem som i dag utstedte et varsel om at jordens magnetfelt er i ferd med å endres er pastor Paul Begley som jevnlig holder oss oppdatert om jordskjelv, vulkanutbrudd og seismisk aktivitet.

Sjekk ut hva pastor Begley har å si til sine følgere

Én tanke om “Er jordens magnetfelt i ferd med å endres -Står vi foran flere jordskjelv og flere vulkanutbrudd?

 1. Sprekker i bakken lar de fortapte sjeler i helvete komme til orde.

  Det er mange som i de seneste dagene har vitnet på at det faktisk finnes et fysisk helvete rett under våre føtter.

  Senest i dagens VG har vi lest en reportasje om en mann som stakk hånden ned i en sprekk og hørte sin ateistiske mor og far skrike etter hjelp fra sin sønn der de hver dag pines i ufattelige smerter i helvete rett under der deres sønn bor. Bor, inntil videre. Mannen er, eller rettere sagt var en ateist. Det ikke VG vil fortelle oss er at denne mannen nå kom løpende opp til oss, som Norges sanneste kristne meninghet, og la sitt liv i hendene til vår eneste frelser, Gud. Han ville ikke møte sine foreldre i den evige fortapelse. Og nå er han frelst til et liv i tjeneste for Jesus Kristus.

  Slike hendelser er mer og mer vanlig nå som vi har hatt mange jordskjelv og uro i jordskorpen. Gruvearbeidere har hørt jammer og skrik fra helvete i mange hundre år der de har boret og sprengt seg ned mot helvete i jordens indre. Men det er ingen som har lyttet til stemmene fra gruvearbeiderene.

  Og nå har man bestemt seg for å stilne deres advarsler mot de evige pinsler i helvete en gang for alle under det påskuddet at kull forurenser jorden og oss mennesker. Noe som er ren løgn. Men hva annet enn fornektelse av Guds sannheter kan man forvente fra de ateister og satanister som i dag er våre politikere ?

  De evige pinsler i helvete er høyst reelle og de har manifistert seg i de evige fortapte sjelers angst skrik fra jordens indre gjennom sprekker og gruveganger i jordens overflate. Det er ingen som i dag kan benekte at Bibelen er 100 % sann.

  Arne Ulf Breen for Smyrna Menighet

Det er stengt for kommentarer.