Bønn for barna i Naustdal-saken

bønn-for-nasjonen“La oss be om at Gud bevarer disse barna, at ikke de psykiske ettervirkningene de får, ved å miste foreldrene sine, blir så store at de tar varig skade av det. La oss som tror på bønn sammen gå i forbønn for barna i Naustdal saken!Dere som taler med Gud, kan vi sammen huske på disse barna i bønn hver eneste dag?” skriver Øystein Søvikreit Magerøy i et innlegg postet på Verdidebatt. I sitt innlegg viser Magerøy til Matt.18,19 (illustrasjonsfoto av bønn)

Noen av disse barna er så store at de begynner å undres på hva som skjer. Barna har spurt om foreldrene skal dø, siden de har blitt flyttet til andre hjem. La oss prøve å sette oss litt inn i barnas situasjon. Hvilket mareritt det må være å miste mamma og pappa. Jeg

kidnappet-barnakjenner at tårene strømmer på når jeg skriver disse linjer. Vi vet at mange som opplever ting i barndommen får varige skader av det. La oss be om at Gud bevarer disse barna, at ikke de psykiske ettervirkningene de får, ved å miste foreldrene sine, blir så store at de tar varig skade av det. At de ikke blir bitre – Bitterhet – når de blir store nok til å forstå hvorfor de måtte: Forlate mamma og pappa, Forlate 3 av søskena sine – To og to i hvert sitt hjem, minstemann hjemme. Forlate bestemor og bestefar – får de se dem igjen i live? Forlate søskenbarna sine. Forlate onkler og tanter. ,Forlate vennene sine, forlate kjæledyrene sine, forlate hjemstedet sitt hvor de vokste opp. Innlegget fra Magerøy inneholder en oppfordring vi alle kan slutte oss til. Jesus sa i Matt 18,19:  Atter sier jeg eder: Alt det to av eder på jorden blir enige om å bede om, det skal gis dem av min Fader i himmelen,” -og dette er et løfte fra vår himmelske frelser som ligger fast! La oss alle be for barna!

3 tanker om “Bønn for barna i Naustdal-saken

  1. Skulle ønske at foreldrene offentliggjorde barnevernets vedtak. Nå blir det bare synsing, ut fra hva den ene parten hevder.

    Dersom de ikke har noe å skjule, legger de ut barevernets rapport og uttalelse fra sakkyndig, i sin helhet.

    • Uavhengig av hvem som har begått, eller hva både fakta og meninger angående lovbrudd eller moralsk klanderverdig oppførsel gjelder -så er oppfordringen i denne saken noe alle kristne burde kunne enes om. Be om at Gud tar vare på og beskytter de som er involvert, og be om at saken vil løse seg til det beste for alle.

Det er stengt for kommentarer.