Er du fylt av Den Hellige Ånd og i stand til å høre Guds stemme fra innsiden?

Den Hellige Ånds stemme som taler til deg i ditt indre menneske er nesten en nødvendighet i disse tider. Den kjente indiske evangelisten taler her et budskap om å lære å lytte til Den Hellige Ånds tale på innsiden. I GT talte Gud til mennesker med hørbar røst. Men også falske profeter som Bileam kunne høre Guds fysiske stemme. Men den stemme som er i vår ånd, Den Hellige Ånds tale til vårt usynlige menneske er langt mer intimt og er noe som ligger i dette å bli fylt av Den Hellige Ånd. Zak Poonen`s budskap i denne korte videoen er et aktuelt budskap som kristne bør ta til seg. Søk å bli fylt med Den Hellige Ånd

Zac Poonen:  Den Hellige Ånd veileder oss fra innsiden

 

6 tanker om “Er du fylt av Den Hellige Ånd og i stand til å høre Guds stemme fra innsiden?

 1. Takk til Kjell Moderator for å legge ut noe matnyttig på denne siden, skulle ønske at Kjell var mer opptatt av hva Ordet sier, enn hva verden er opptatt av.

  2
  3
  • Sant det, men stusser litt når jeg leser «søk å bli fylt av DHÅ».

   Enhver som har tatt imot Jesus HAR fått DHÅ.

   Vet at Hanvold og flere tusen andre sier at vi skal fylles på nytt på nytt osv. Og der vil det si å møte opp når utenlandske profeter og talere kommer, kjenne og føle noe, være i en atmosfære ( akkurat som New Age) bli slått i bakken, bli bedt for for å få ny dose. Og bli fyllt opp på nytt😵‍💫🙈🤔

   Viktig med frelste mennesker rundt oss. (Jeg skriver IKKE «Herlige, levende, åndsfylte kristne». Enten er man frelst eller ikke) Men lese Bibelen og tid med Gud Vår Far er det som fyller oss. Ikke messende lovsang og skrålende talere.

   Har ikke sett video, tar kanskje en titt😊 Kjell har lagt ut bra talere før og fine sanger. Rock og bedehus. Takknemlig. Håper denne video også er noe.

   (Tips fra meg er f.eks. Jack Hibbs Barry Stagner, Charles Hansen)

   (Her er pastor Joe)
   https://www.youtube.com/live/Ur7BFE5E-0o?feature=share

   3
   3
 2. Ikke nok å være åndsdøpt en gang – vi må hele tiden drikke av det levende vannet – bli fylt av Ånden – for å vandre i Ånden og være ledet av Ånden.

  1
  0
  • Ikke så enkelt som jeg skrev ?

   HVORDAN blir du åndsdøpt flere ganger? Eksempel?

   Hvordan ble du åndsdøpt 1.gang? Hva skjedde ?

   Og hvordan drikker du?

  • Det er ingen tvil om at disse menneskene var kristne og hadde fått del i Den Hellige Ånd, men likevel står det at de blir fylt av Den Hellige Ånd. Hvordan kan det ha seg, når de allerede hadde Den Hellige Ånd?

   Da ble Peter fylt av Den Hellige Ånd og svarte dem: «Folkets rådsherrer og eldste

   Da de hadde bedt, skalv stedet der de var samlet, og de ble alle fylt av Den Hellige Ånd, og de talte Guds ord med frimodighet.

   Da ble Saulus, som også hette Paulus, fylt av Den Hellige Ånd. Han så skarpt på ham

   Men disiplene ble fylt av glede og Den Hellige Ånd.

  • Jesus har aldri lovet DEG -som bør velge deg et annet navn enn du har gjort og vise Gud respekt, å få tunger SOM av ild på hodet ditt.

   Jesus lovte aldri hverken deg eller Jorunn å prate Finsk, Hebraisk eller Italiensk.

   Åge Åleskjær med flere påstår de har pratet samisk og annet. Ja, Gud er mektig til å bruke folk på den måten OM Han vil, men slike storyer legger jeg lite vekt på.

   Du får studere Guds Ord og se om du finner svar på dine påståelser. Her kun litt av det man finner: ( og ja, vi vet hva f.eks. Paulus også skriver)

   « Jeg fortalte dere ikke dette fra begynnelsen av, for da var jeg hos dere. 5 Nå går jeg til ham som har sendt meg, men ingen av dere spør: ‘Hvor går du?’ 6 For sorg har fylt hjertet deres fordi jeg har sagt dere dette. 7 Men jeg sier dere sannheten: Det er det beste for dere at jeg går bort. For dersom jeg ikke går bort, kommer ikke Talsmannen til dere. Men går jeg bort, kan jeg sende ham til dere. 8 Og når han kommer, skal han gå i rette med verden og vise den hva synd er, hva rettferdighet er, og hva dom er: 9 Synden er at de ikke tror på meg. 10 Rettferdigheten er at jeg går til Far, og dere ser meg ikke lenger. 11 Dommen er at denne verdens fyrste er dømt.
   12 Ennå har jeg mye å si dere, men dere kan ikke bære det nå. 13 Men når sannhetens Ånd kommer, skal han veilede dere til hele sannheten. For han skal ikke tale ut fra seg selv, men si det han hører, og gjøre kjent for dere det som skal komme» (Joh.16)

Det er stengt for kommentarer.