Er du en dyneløfter og ønsker å besøke en religiøs utgave av Se&Hør?

Se og Hør er sammen med blad som “Ukebladet” og “Hjemmet” et av de ukeblad man ofte finner lagt ut i venterommene på leger og tannlegekontor. Jeg er blant dem som ofte må tilbringe litt tid i venterommet på slike kontor og må av og til bla i slike magasin. Mens tannlegen min heldigvis har bladet “Motor” liggende ute, hender det hos legen at jeg av og til blar i Se&Hør hvor man kan lese sladder om  kjendiser og hvem som skiller og gifter seg på nytt igjen, hvem som har gått fra hverandre og betroelser om “at kjærligheten tok slutt”. Sladder om mennesker man ser på fjernsyn eller leser om i aviser, er åpenbart noe som selger fordi det appellerer til de mer primitive og nedrige sidene i vår falne og fordervede menneskenatur, og det er nettopp derfor sekulære medier søker å tjene penger på denne mørke siden i menneskenaturen.

En som opererer på samme måte, som søker å lokke mennesker til sin blogg med å skrive sladder om hvem som er blitt skilt, har giftet seg på nytt eller brutt av ekteskap nummer en, to eller tre, er mannen bak nettstedet “Himmelske-blogg” som i blogg-innlegg nr 1807 slår fast at “Nok en Israel venn er «grepet» i hor,” og med navn og bilde blir så denne stakkaren omtalt i det vi tidligere har kalt “Norges religiøse svar på Se og Hør”. Mannen bak bloggen som i fjor ble idømt en bot på 10 000 for å ha sjikanert en kjent pastor, vet åpenbart at “Se og Hør” er butikk -og fortsetter derfor av full hals å skrive om slikt, på samme måte som Se og Hør. Han vet det pirrer i menneskenaturen å spre slikt sladder og mens “Se og Hør” driver sitt blad for å tjene penger, har mannen bak bloggen tilsynelatende et mer “edelt” motiv. Han vil advare mot gjengifte sier han, mens han fullt ut aksepterer at noen av hans støttespillere er gift med fraskilte. “Denne bloggen er en nedrig blogg, en blogg som bør stenges enkelt og greit,”  sa en annen pastor for et par år siden. Hittil har man ikke lykkes med å stenge aktuelle blogg, men april i år vil Lagmannsretten etter all sannsynlighet opprettholde tingrettens dom, og kanskje det da omsider kan være teppefall for den religiøse utgaven av Se og Hør?

 

 

4 tanker om “Er du en dyneløfter og ønsker å besøke en religiøs utgave av Se&Hør?

 1. Kanskje denne Himmelske Blogg redaktøren vil fortelle oss hvorfor han bruker tiden sin til å nistirre på unge nakne kvinner på sin PC samt søke etter selskap ute på byen med disse kvinnene ? Det er også hor.

  • Det har du rett i, Ståle. Men, Jan Kåre lever også i synd; han lyver forsettelig minst 30 ganger hver dag, og han forfører folk til å gi penger til “Smyrna Oslo”, mens sannheten er at de går inn på hans private konto.
   Vi vet jo alle(unntatt Jeremy Hoff), at Jesus ikke rangerer syndene, men kun viser til at det dobbelte kjærlighetsbud er det viktigste.
   Dermed er ikke Jan Kåte et hakk bedre enn de han sjikanerer, men 2-3 hakk verre…

 2. “og kanskje det da omsider kan være teppefall for den religiøse utgaven av Se og Hør?”
  Det er lov å håpe.

 3. Kan all skrivingen om Jan Kåre kalles oppbyggelig?
  Det er vel visse trekk ved dette nettstedet som minner om sladdreblad også.

Det er stengt for kommentarer.