Er dette julegaven Steve Cioccolanti snakket om i sin siste video? “BREAKING! Huge Move to DECERTIFY Election Coming out of Georgia!!

Dramatiske ting kan komme til å skje mellom nå og 6 januar som skal være en viktig dato for Joe Bidens noe tvilsomme valgseier i november.  “BREAKING! Huge Move to DECERTIFY Election Coming out of Georgia!!!” er tittelen på Dr Steve Turleys siste oppdatering om valgjuks-skandalen i USA. Hvorvidt dette er nok en stor “nothingburger” eller “julegaven” pastor Steve Cioccolanti snakket om i sin siste profetiske video, gjenstår å se. Selv om mange nekter å erkjenne det, eksisterer det en rekke bevis og klare indisier på omfattende valgjuks under høstens valg.

Valgresultatet er og forblir omstridt og bestridt av millioner av amerikanske velgere -som ikke slår seg til ro med fake news medias kjedsommelige gjentakelser at det hele er “grunnløse beskyldninger” eller konspirasjonsteorier -som norsk TV2 stadig forsøker å fortelle sine seere. Det hersker stor usikkerhet og tvil om hvorvidt Joe Biden er en legitim “president elect”, og frem til det spørsmålet er avklart er det svært gode grunner til å stille spørsmål ved det foreliggende valgresultatet.

 

17 tanker om “Er dette julegaven Steve Cioccolanti snakket om i sin siste video? “BREAKING! Huge Move to DECERTIFY Election Coming out of Georgia!!

 1. Dette har de sagt et par ganger i uka siden valget 😂.

  Roper du ulv ofte og lenge nok uten at noen ser ulv…

  • Men det er da ikke temaet. Selv ville jeg aldri stemt på Viden om jeg hadde stemmerett i USA, men jeg er ikke interessert i hvem som burdte vunnet eller hvem som burdte ha rett.

   Jeg er interessert i fakta. Hadde jeg sett noen troverdige bevis på valgjuks som endra utfallet av valget ville jeg støtta enhver amerikaner som tok til våpen for å forsvare demokratiet.

   Jeg har derimot ikke sett en fnugg av noe slikt bevis, eller noe som «ikke stemmer» ved valget.

   1
   3
  • Fakta foreligger Roperid, men du tror dem ikke selv om du ser dem , dette har jeg sagt deg mange ganger før , men du fortsetter å masse om det samme .
   Roperid som man spør får man av svar.
   Hanna sier at Biden er en president som mangler legitimitet fra den amerikanske befolkningen, jeg er enig med henne i det .

   4
   1
  • Roperid skriver “jeg har ikke sett noe som «ikke stemmer» ved valget”.

   Ja vi har skjønt det nå Roperid 🙂

  • Rune Lye:

   Det er mulig fakta foreligger, men ingen her har presentert dem for meg.

   Det sies bare at «mange sier», mange eksperter» og “Mye bevis” men lite konkret og etterprøvbart.

   2
   1
  • Roperid , det er da rart , for jeg har sett dem og mange , mange andre har sett dem , kan det være Roperid at du kun ser det du vil se ? Det har nå vart høring på høring og det er fremlagt demo av hvordan du kan sende en stemme inn i en stemme telle masking og etterpå gå inn og forandre hvilken kandidat denne stemme seddelen
   skal gå til , jeg så det selv når en dame demonstrerte hvor enkelt det var , det er også sånn att etter en post stemme er skilt fra ett konvolutten den låg i er den ikke lenger sporbar , som i praksis åpner for at en plass i logistikk systemet for post stemmer er det mulig å bytte ut ekte stemmer med uekte stemmer , data eksperter og analytikere har også utalt seg at valg resultatet er tilnærmet umulig , alt dette kommer frem i høringene , har du ikke sett dem , eller velger du å bare legge vrang siden til ?
   Du er klar over att alle som hevder det er blitt begått valg juks blir sensurert på de store sosiale mediene , hvorfor er dem så redde ? om valget var uomtvistelig , var det noe større problem om noen omtalte seg kritisk , dette er sensur Roperid og det av Kinesik format .
   Forstår ikke at du er så ukritisk til de eliten presenterer som sannhet .

  • Rune Lye:

   Igjen, ingen navn, ingen kilder ingen konkrete hendelser.

   En enkelt hendels i en høring jeg ikke har fått med meg viser du til, men du forklarer fortsatt ikke hvorfor ikke omtelling for hånd ikke viser et annet tall hvis problemet er tellemaskinene?

   Og hvis problemet er fabrikkerte stemmesedler er jo ikke problemet tellemaskinene?

   Dere har jo ikke en gang en konsis historie på hvorvidt problemet er tellemaskinene eller fabrikkerte stemmesedler? Og dere svarer deT ene eller andre i kryss og tvers ettersom hva som passer til spørsmålet.

   Vi trenger hvem, hvor og hvordan.

  • Nå lyver du Roperid, se høringene og både navn på vitner, analytikere , data eksperter , film der demonstrasjon av telle maskin presenter hvordan den kan endre valg på stemme sedler og hvordan det er lett og manipulere å jukse med post stemmer.

   SE HØRINGENE ROPERID DER FÅR DU NAVN !!! HVOR MANGE GANGER MÅ JEG SI DET !!!!

   Det er ikke sånn at jeg kan gå å huske på alle navn, men jeg henviser deg til høringene , du finner dem bla i artikler på Søkelys, hvor vanskelig er det ??

   1
   1
  • Nøyaktig hvor lyver jeg? Sånn helt konkret?

   Disse endeløse høringene og «høringene» hvor det ikke er ulovlig å lyve er mer enn jeg orker å sette meg inn i. (Er jo time på time.)

   Det må være mulig å peke på konkrete bevis og konkrete navn. Jeg spør jo heller ikke om alle navn, men de konkrete annerkjente tallknuserne.

   Hvis du vet de er annerkjente ville jeg gå utifra at du også kjenner navnet deres. Hvordan skulle dunellers vite at de er annerkjente og troverdige?

   Og du har fortsatt ikke svart hvorfor disse feilene med tellemaskinene viser seg ved omtelling? Gitt av hvis det er tilført fabrikkerte stemmesedler er det jo ikke maskinen som teller dem det er noe galt med?

 2. Rune Lye:

  Det finnes massevis av sosiale medier hvor du kan publisere dette. Ytringsfriheten er Aftenposten sin frihet til å ytre hva de vil, ikke din frihet til å ytre hva du vil i Aftenposten.

  Når det gjelder begrunnelsen er det jo åpenbart forpliktelsen til sannheten og at å la løgn spre seg fritt kan være direkte farlig.

  Det hele startet for Facebook sin del med at Facebook ble sentrale i et lite folkemord i Burma ved at Facebook ble sentrale både i å spre løgnaktig propaganda og kommunikasjonsplattform mellom dem som utførte det.

  Da fant Facebook ut at de ikke kunne være nøytrale.

  Ser di ikke allerede voldspotemsialet i at folk tror dette er sannheten og tar til våpen for å beskytte demokratiet? Det ville jeg gjort og støttet hvis jeg trodde dette var sant.

  • Unnskyldninger Ropereid !!!
   Du har helt rett det finnes andre medier, det er derfor jeg er her på Søkelys , kanskje det er derfor du også er her 😉

  • Ps. voldspotensiale ligger først og fremst i at det sannsynligvis har blitt stor jukset i det amerikanske valget , det er ikke sånn at valg juks skal underslås fordi å bringe det fram i lyset kan føre til vold.

  • Rune Lye:

   Det er jo nettopp det som er problemet. I en alternativ virkelighet hvor disse påstandene lar seg bevise ville jeg støtter 100% de som hadde tydd til vold om nødvendig og hadde jeg vært statsborgerskap i USA i denne alternative virkeligheten ville jeg selv utført volden om nødvendig.

   Dette vil jo også bli lakmustesten for hvem som faktisk har trodd det de har sagt. Hvem går for løsrivelse eller revolusjon med maktovergrep nødvendig?

   Går de videre uten å gå for løsrivelse, eller voldelig styrting av regjeringen så tror jeg ikke på at de noen gang trodde på hva de sa.

  • Dersom Biden klarer å skaffe arbeids plasser å velferd , glemmer folk fort enten det har vart valg juks eller ikke , blir det motsatt, så er helvete løs.

Det er stengt for kommentarer.