Er David Wilkersons profetier i ferd med å gå i oppfyllelse?

david-wilkerson-1976David Wilkerson som skrev sin bok Visjoner i 1973 ble i 1976 intervjuet av Jim Bakker som forøvrig selv var en av dem som ikke tok inn over seg hva David Wilkerson sa om Guds dom over Amerika, den falske lykke og velstandsforkynnelsen og over ting vi i dag ser skje like for våre øyne. David Wilkerson som grunnla Teen Challange var ledende pastor for Time Square Church i New York inntil han omkom i en trafikkulykke i april 2011. I sitt budskap fremført for PTLs seere fortalte Wilkerson om sitt alvorlige budskap til et Amerika som ikke har lyttet

https://youtu.be/kbmRHt9981o

Jim Bakker, velstandsforkynneren som gikk på en smell og vendte om

Jim Bakker som sammen med sin tidligere og nå avdøde hustru Tammy Faye Bakker drev det skandaleomsuste “Praise the Lord” eller PTL Ministries valgte selv ikke å lytte til David Wilkerson’s profetiske advarsler. Advarsler som skal være sendt ham personlig fra David Wilkerson.  I 1987 kollapset det hele da det ble offentlig kjent at teleevangelisten hadde hatt seksuell omgang med Jessica Hahn, og deretter kjøpt hennes taushet for givernes penger. Skandalen var et faktum og  Jim Bakker som i dag har tatt avstand fra velstandsevangeliet ble dømt til fengsel for bedrageri. Hans kone Tammy Faye forlot ham i 1992 mens han satt i fengsel, tok gjengifte og giftet seg med Roe Messner. I 2007 døde Tammy Faye Messner etter en 11 år lang kamp mot tykktarmskreft. Jim Bakker som selv levde et liv i sus og dus på hjordens bekostning og nektet å lytte til Wilkersons advarsler ble i 1989 dømt til 45 års fengsel for flere tilfeller av svindel og bedrag og fikk et mentalt sammenbrudd. I juni 1992 ble han skilt fra sin kone og i november ble Jim Bakkers dom redusert til 8 års fengsel. I juli 1994 ble han løslatt på prøve fra fengsel etter å ha sonet fem år. Fem år han brukte på å skrubbe toaletter samt å studere bibelen.I etterkant av skandalen og fengselsoppholdet har Jim Bakker tatt avstand fra sine tidligere læresetninger om at kristne skal leve i velstand og utgav i 1998 en bok som hadde tittelen ” Prosperity and the Coming Apocalypse” og har i dag sitt eget tv program ” the daily Jim Bakker Show”. Bakker har etter sitt “fall from grace” lært at virkeligheten ikke er slik tros og velstandsforkynnelsen proklamerer og i klippet nedenfor tar Bakker avstand fra den velstandsforkynnelsen han selv trodde på før han gikk på sitt fall og dom.

 

 

 

18 tanker om “Er David Wilkersons profetier i ferd med å gå i oppfyllelse?

 1. David Wilkerson kom også med en profeti i 2009 der han så kaotiske tilstander i USA som var like rundt
  hjørnet. Han sa at Den Hellige Ånd la på ham dette budskapet Tusen byer i brann kaos i USA. Dette kan Være scenariet hvis USA økonomi kollapser i høst. Og da vil andre krefter slippes løs. Det vil gjerne andre land utnytte, slik at vi gjerne kan få uroligheter i Norge da vil kanskje ruserne røre mer på seg.når noe ligger hardt nede så vil andre benytte seg av dette.mye vil skje i høst. Vi må Være forbrent. Paven vil besøke USA i tidsrommet 24- 26 september dette er første gang og han vil komme med en kunngjøring som er svært spesiell. Og dette besøket er også da blod månen dukker opp. Så vi vil gjerne se et åndelig skille som vil komme imenighetene på et annet plan. Da er det viktig å følge rett hyrde.

  • Hva vil ‘like om hjørnet” si? Det er 6 år siden han sa dette. og de fleste vil nok si at “like om hjørnet” er forbi??
   Men, når det er sagt, man trenger ikke være profet for å se hva som skjer. Amerikansk økonomi er på bristepunktet. Det samme er store deler av Europa. Kina og Russland sliter også. Alle forstår som skjer, og det blir betydelig mer omfattende enn i 2008.
   PS! Det er vel da George Bush på mirakuløst vis kommer til makten igjen, iflg Langesæter??

  • Tusen byer i brann tyder på at det vil Være en gigantisk katastrofe som vil berøre USA. Utfra det profetiske budskapet David kom med.skal finne det og legge det ut her.og det er ikke usannsynlig at dette kaoset kommer av det økonomiske kollapset som USA står på randen til å få.Det er mye som kan skje ved neste blod måne.

   Det er større sansynelighet at Himmelen vil falle ned, enn at Bush kommer til
   makta igjen.:):)

 2. Tips: Skriv betydelig kortere innlegg, på riksmål, og langt flere vil lese det du skriver?

 3. Dette er det profetiske budskapet fra David i 2009

  Saturday, 7 mars 2009
  En hastemelding
  Jeg er tvunget av Den Hellige Ånd til å sende ut en hastemelding til alle på vår mailingliste, og til venner og biskoper har vi møtt over hele verden.

  En banebrytende katastrofen er ferd med å skje. Det kommer til å være så skremmende, er vi alle kommer til å skjelve – selv mest gudfryktige blant oss.

  For ti år jeg har advart om lag tusen branner som kommer til New York City. Det vil sluke hele megaplex, inkludert områder av New Jersey og Connecticut. Større byer over hele Amerika vil oppleve opptøyer og Lynrask branner-slike som vi så i Watts, Los Angeles, år siden.

  Det vil bli opptøyer og branner i byer over hele verden. Det vil være plyndring-inkludert Times Square, New York City. Det vi opplever nå er ikke en resesjon, ikke engang en depresjon. Vi er under Guds vrede. I Salme 11 står det skrevet:

  “Hvis grunnlaget er ødelagt, hva kan da den rettferdige gjøre?” (V. 3).

  Gud dømmer raste synder Amerika og nasjonene. Han ødelegger de sekulære stiftelser.

  Profeten Jeremia tryglet ugudelige Israel, “Gud utformer en ulykke mot deg og utarbeide en plan mot deg. Oh, snu hver av dere fra deres onde vei, og reformere deres veier og gjerninger. Men de vil si, det er håpløst! For vi kommer til å følge våre egne planer, og hver av oss vil handle i henhold til sitt onde, hårde hjerte “(Jer 18: 11-12).

  I Salme 11: 6, David advarer: “Ved den onde han blir regn snarer (glødende kull) … brann … brennende vind … vil være den del av sin cup.” Hvorfor? David svarte: «Fordi Herren er rettferdig” (v. 7). Dette er en rettferdig dom, akkurat som i dommene fra Sodoma og i Noahs generasjon.

  HVA SKAL da den rettferdige gjøre? HVA OM GUDS FOLK?

  Først, jeg gir deg en praktisk ord fikk jeg for min egen retning. Hvis mulig lå i butikken en tretti dagers forbruk av ikke-bedervelige mat, toalettsaker og andre nødvendigheter. I de store byene, er dagligvarebutikker tømmes i en time på tegn på en forestående katastrofe.

  Som for vår åndelige reaksjon, har vi, men to alternativer. Dette er skissert i Salme 11. Vi “flykte som en fugl til et fjell.” Eller som David sier: “Han festet blikket på Herren på sin trone i himmelen øynene skuer, hans øyelokkene testing menneskenes barn” (v. 4). “I Herren tar jeg tilflukt» (v. 1).

  Jeg vil si til min sjel: Ingen grunn til å kjøre … ingen grunn til å gjemme seg. Dette er Guds rettferdige arbeid. Jeg vil se vår Herre på sin trone, med blikket av øm, kjærlig godhet våker over hvert skritt jeg tar-stoler på at han vil levere sitt folk selv gjennom flom, branner, ulykker, tester, studier av alle slag.

  Merk: Jeg vet ikke når dette skal skje, men jeg vet det er ikke langt unna. Jeg har lettet min sjel til deg. Gjøre med meldingen som du velger.

  Gud velsigne og bevare deg,

  I Kristus,

  David Wilkerson

  • “HASTEMELDING”:-) Skrevet for 6 – seks år siden:-))) Ikke tvil om at dette er en falsk profet…Ser ut som et slags
   “åndelig kjedebrev”:-(

  • Ingen falsk profet dette, nei! Wilkerson fortalte det han hadde fått fra Herren, og vi er heldige som har fått tid til å forberede oss.

  • Hastemelding?;-)))) Han er tvunget til å sende ut en hastemelding???Og det er seks år siden:-))
   Dessuten sier Torstein Langesæter at hans profetier at de ikke stemmer med Guds Ord, og alle
   profetier skal prøves på Ordet.
   Derfor kan vi konstatere at han er en falsk profet, jo!

  • 1000 år på jorden er som en dag i himmelen. Da var også Jesus en falsk profet da han sa jeg kommer snart.6 år er ingen ting i et tidsperspektiv Sett. Det er ikke umuligt at Davids profetiske budskap er like rundt hjørnet kanskje allerede til høsten da den siste blod måne dukke opp.

  • Det er Langesæter SELV som er en falsk profet. Det er hva han SELV har sagt.

  • Kan hende du ikke har skrevet om syner slik Wilkerson og White. Men det er mange som husker konspirasjonsteorien dU kom med FØR Obama inmtok presidentembedet. Du påsto HARDNAKKET at Bush ville hindre det og skulle fortsette en tredje periode. Og så sa du at: Hvis ikke det skjer SÅ ER JEG EN FALSK PROFET. I stedet for å legge deg paddeflat, så kom du med noen NYE “profetier” (konspirasjonsteorier) om hvordan Bush skulle overta makta igjen.

  • Husker godt denne hastemeldingen fra Wilkerson Gustav. Intet av det han skrev ble tidfestet samtidig ser vi i dag et mønster i at USA modnes for dommen. Hva er egentlig 6 år? I det store og det hele bildet er 6 år bare som et lite sekund målt i lys av evigheten. Noe er i ferd med å skje nå. Stadig flere og flere deler dette budskapet og vi ser at profetiene oppfylles stadig raskere. Samtidig rykker den nye trusselen nærmere og nærmere og sprer seg. Mange røster advarer nå om at ISIS snart vil komme til å utføre terror på amerikansk jord og fra Midtøsten ser vi, utrolig nok, at den USA ledede koalisjonen faktisk ikke greier å stanse islamsk stat på tross av bombing. Hvis det var “urgent” for 6 år siden, hvor mye nærmere tror du ikke vi er nå?

 4. David Wilkerson såg ung ut på det bilde:-) Nå er han hjemme hos Herren. Ja, det er mye vondt som skjer. Det er ikke snakk om børskrasjet vil komme, men når tid det vil komme. Da nytter det ikke for de som har satt sitt håp i materiell rikdom og det denne verden har å tilby.

  Jeg holder på med å skrive en ny sang; “I count it all as loss”. Det har vært så verdifullt for meg å bruke tid til å lese i bibelen i det siste om den kostbare skatten vi har i Jesus! All denne verdens glans er søppel i forhold til det å kjenne Jesus og tilhøre han! Paulus hadde et meget bra liv, i verdens øyne, før han møtte Jesus. Livet hans ble snudd på hodet da han bestemte seg for å følge Jesus. Det var ikke noe “best life now” der! I 2 Cor. 11: 23-27 lister Paulus noe av den prisen han måtte betale; han ble slått, var i fengsel, i dødsfare, steinet, nattevåk, sult, tørst, kulde, for å nevne noe. Og slik er det også for millioner av kristne rundt omkring i verden den dag idag. De må betale en høy pris for å følge Jesus. Men det er verdt prisen for når man velger Jesus får man tilbake mye mer enn hva hele denne verden kan gi!

  “Derfor mister vi ikke motet. Og selv om vårt ytre menneske går til grunne, så fornyes vårt indre dag for dag. For vår trengsel er kortvarig og lett, og virker for oss en evig fylde av herlighet i overmål på overmål. Vi har ikke det synlige for øye, men det usynlige. For det synlige varer en kort stund, men det usynlige er evig.” 2 Kor. 4:16-18

  Hvilke herlige ord! Tenk, en evighet i herlighet! Da vil jeg heller ha Jesus, som i sangen; “I’d rather have Jesus than silver or gold”!

  Det er trist når folk forføres av velstandsevangeliet, som jo ikke er et evangelium men kun noe som fører folk in i tomhet og ødeleggelse.

  Jeg har skrevet ned de siste ordene som David Wilkerson skrev på sin blogg samme dag han ble drept i bilulykka;

  “Hold fast to your faith” (bevar troen) “Stand fast in His Word” (stå fast i Guds Ord) “There is no other hope in this world” ( det finnes intet annet håp i denne verden).

  Tenk hvilket håp! Så viktig å være våkne i denne tiden og holde seg nær til Jesus og Guds Ord! Og så må vi la vårt lys skinne i denne mørke verden slik at også mange mange flere kan ta imot Jesus! Måtte dette være vår bønn!

  Jeg skrev en sang( har ikke blitt ferdig ennå….) inspirert fra disse siste ordene til D. Wilkerson like etter at meldingen om hans bortgang kom. Hilser dere med koret;

  ” Hold fast to your faith, stand fast in God’s Word, there’s no other hope in this world, when dark clouds surround, when walls tumble down, do not fear you stand on solid ground”

 5. I forordet til Davids Wilkersons bok The Visions, på Norsk Visjoner, skriver Wilkerson følgende:
  “Før du leser denne boken, vennligst les følgende:
  1. Hele budskapet i denne boken må dateres til april 1973. Mange av forutsigelsene i dette synet har allerede blitt oppfylt, noen vil finne sted i nær framtid, og andre i kommende år. Ikke les denne boken med forventning av at alle disse katastrofene kommer til å skje natten over. Jeg tror imidlertid at mesteparten av dette synet skal oppfylles i vår generasjon.
  2. Det er ikke min hensikt med dette synet å bekrefte noen som helst trosstilling angående den store trengsel. Når jeg snakker om forfølgelse av kristne, henviser jeg ikke til trengselen. Jeg avviser alle forsøk på å bli dradd inn i en argumentasjon angående når de kristne skal rykkes bort fra jorden ved Kristi gjenkomst. Dette synet er ikke et trosutsagn.
  3. Jeg avviser påstanden om at dette synet er et budskap som skaper frykt. Noen kommer til å hevde at dette synet bare tjener til å frambringe noen av kata­strofene, og at man «får det man preker». Jeg er fullstendig uenig. En slik logikk ville innebære at Noah framkalte syndfloden ved å advare mot den. Jeg har offentliggjort mitt syn, og med denne erklæring kommer jeg aldri igjen til å forsvare det. Dets budskap kan prøves bare ved tid og hendelser. Gud skal være dommeren, og ikke noe som mine venner eller fiender sier kan hindre meg fra å advare lesere om at disse ting er sanne.”

  • Overskrifter over noen av kapitlene i boken:
   “1. Økonomisk forvirring
   2. Værforandringer og jordskjelv
   3. En flom av smuss
   4. Det største ungdomsproblemet i framtiden
   5. Forfølgelsesvanvidd”
   Vi ser at noe var allerede under oppseiling dengang og er blitt oppfylt. Noe oppfylles foran vores øyne den dag i dag.

Det er stengt for kommentarer.