En sørgende enke taler ut: Hennes mann, Geoffrey Young ble funnet død timer etter Pfizer-vaksinen

Geoffrey Young her sammen med kona og sine tre sønner og hunden. Bildet er tatt før spesialagenten døde etter Covid vaksinering. Foto: FBIPhoenixCAAA

Geoffrey Young 45, døde dagen etter å ha tatt vaksinen. Nå snakker hans kone, Ona ut om vaksinen. Geoffrey var far til tre gutter, han var spesialagent i FBI. Han var som de fleste, stolte på vitenskapen, stolte på forsikringer om at vaksinen var trygg, og gjorde det “alle” syntes er riktig. Han tok vaksinen den 16 april og på kvelden følte han seg dårlig, han hadde hodepine, og tok tylenol for hodesmertene og gikk for å hvile. Han kastet også opp, men de tilskrev det hodepinen. Hans kone sjekket til ham flere ganger, og de avskrev alt som “normale” bivirkninger. Neste gang hun så til ham, noen timer senere var han blå og hans arm hang slapt ned langs sengekanten. Han pustet ikke, og ble erklært død.

I følge legene som obduserte ham, var det bare tilfeldig at han døde så kort tid etter Pfizers Covid vaksine. “Nothing to see here, move on” er vist tydeligvis budskapet når noen dør av vaksinen. Hans kone er nå blitt en alenemor til tre gutter og snakker i videoen ut om hvordan hun har det og hva som skjedde.

3 tanker om “En sørgende enke taler ut: Hennes mann, Geoffrey Young ble funnet død timer etter Pfizer-vaksinen

 1. Det er litt underlig at dette ikke skjer i Norge!
  Da jeg fikk min etterlengtede 2. dose mot covid 19 så spurte jeg legen som satte vaksinen: har DU hørt om noen ellers friske personer i NORGE som har dødd av denne pfifer/ moderna vaksinen?
  Nei svarte han, noen har dødd etter vaksinen, men de er veldig gamle og skrøpelige.
  Kanske det er fake news dette her?
  Nå som over 4,1 mill har tatt 1 dose og over 3,7 mill har tatt 2 doser bare i Norge!
  Hvorfor står ingen frem her i landet?

  3
  1
  • At rna-vaksinen har bivirkninger som noen dør av har aldri vært noen hemmelighet. Som alltid veies ulemper opp mot fordeler. Og nå som veldig mange er vaksinert og covid er på retur kan man havne i et skjæringspunkt hvor farene ved bivirkningene er større enn faren for alvorlig sydom.

   I den grad man kan snakke om fakenews så handler det om å lete opp hvert eneste menneske rundt i hele verden som har vaksinen som dødsårsak eller som en medivirkende årsak. Det har blitt gitt hundrevis av millioner vaksiner og det vil ikke være vanskelig å skape et falskt bilde som gir inntrykk av “omfattende massedød”. Typisk googler noen dette hele tiden og allt som legges ut slukes rått.

   Jeg har lurt på om alle vaksinespekulasjonene, antikristspekulasjonene og hestespekulasjonene kan være litt til invortes bruk. Mange som har snakket om endetiden i årevis brenner etter en andleding til å si “HVA VAR DET VI SA”. Og hvis utviklingen ikke går slik de “håper” må de stå på enda mer for å overbevise seg selv om at de har hatt rett hele tiden.

   Det mest problematiske i mine øyne er at så mange siler ut mygg og sluker kameler. Det er veldig mye idag som kan tyde på at vi går mot den siste tiden før tusenårsriket. Men ingen vil se det store bildet for da oppdager man at man selv er en del av utviklingen. Da er det fint å kunne peke på ett eller annet kanskje litt slik som farisseren som takket for at han ikke var som tolleren.

   Det som ser mest farlig ut for meg er presidenten i USA. Mye tyder på at Suckerberg og google var avgjørende for at han ble valgt. I ettertid har Suckerberg sagt at “nå må vi ta vare på valgseieren”. Jeg har følt faren ved facebook og google lenge. Men dette er typiske kameler som slukes rått av nesten alle.

 2. Det har aldri vært en pandemi, det hele er en oppdiktet løgn ett stort narrativ denne verdens makter å myndigheter har satt igang for å få innført en one world govurment, total kontroll over alle mennesker og gi dem dyrets merke , men dere vantro vil ikke forstå dette , selv om det opplagte skjer rett foran deres øyne , dere er lik Israels folket , når det ble utolmodig og laget seg en gull kalv.

  1
  3

Det er stengt for kommentarer.