En ny Jesabel forsøker å reise seg mot kristenfolket gjennom Kamela Harris -Vil bli knust sier profetrøst

Kamela Harris vil effektivt kunne lede USA dypere ned i avkristning og mørke, og dette er også målet til den liberale åndsmakt som står bak Demokratenes forsøk på å beseire Donald Trump. Selv om det rent formelt er Joe Biden som er Trumps utfordrer, er det i realiteten Kamela Harris som er Trumps utfordrer. Selv Kamela Harris har offentlig snakket om hva Harris administrasjonen vil utføre med Biden som president, er marionett for denne nye Jesabel som reiser seg i tiden.

Vi ser alle at Joe Biden er for redusert til å kunne styre USA, og Biden vil bare bli en overgangsfigur inntil Kamela Harris vil ta over. Faktum er at årets valg står mellom en president som har stått opp for evangeliet og kristne verdier, og en kvinne som representerer fortsatt moralsk forfall og avkristning. Vi alle vet hva som er demokratenes politiske plattform og hvilket samfunn demokratene ønsker seg. Dersom Harris/Biden plattformen vinner, vil frafallet og avkristningen av Amerika eskalere, og flere ufødte barn vil bli ofret på Moluks alter. At kristne amerikanere i det hele tatt vurderer å stemme på Harris/Biden forteller at deler av kristenheten befinner seg i dypt mørke uten Åndens åpenbarelse og lys. Det faktum at vi også har norske kristenledere som sier at de ville ha stemt på Harris/Biden forteller oss at mange også her hjemme virrer rundt i dypeste mørke. Det faktum at også Dagen redaktør Vebjørn Selbekk ser ut til å ha forvillet seg inn i de aller mørkeste politiske og etiske irrganger, forteller oss at lysestaken er tatt bort også fra Dagen som engang var en kristen bastion.

Et Trump nederlag

Vil først bety at Joe Biden vil bli utnevnt til president, men vi vil fort komme til å merke at det er Kamela Harris som er den drivende kraft i den nye administrasjonen. Etter en liten stund vil Biden av helsemessige årsaker måtte trekke seg tilbake, og vips, så sitter den nye Jesabel i presidentstolen. Kamela Harris som lenge har ønsket å bli president måtte svært tidlig trekke seg ut fra nominasjonskampen i det demokratiske partiet fordi den folkelige støtte uteble. Etter høstens valgkamp har de fleste av oss forstått at Joe Biden er totalt uegnet til å være president, og hans helt åpenbare begynnende senilitet forteller oss at Biden neppe vil vare mange måneder -og således er å regne for en midlertidig overgangsfigur. Det er nettopp derfor vi kan slå fast at amerikanerne egentlig må velge mellom en kontroversiell “kong Jehu” eller den nye Jesabel som har reist seg i tiden. Med åndens øyne ser vi alle hva dette egentlig dreier seg om. Fire nye år med en lite forutsigelig “kong Jehu” (Trump) eller 7-8 år med en Jesabel som vil forsøke å knuse den siste rest av gudsfrykt og levende kristendom i USA: Når vi ser virkeligheten med “åndens blikk” er det ikke tvil om djevelen forsøker å installere en ny Jesabel i maktens sentrum. Gjennom Kamela Harris har Jesabel som gjennom Hillary Clinton tapte i 2016, gjort et comeback. Dersom Jesabel vinner frem er det dårlig nytt for den kristne menighet -som da bør gjøre forberedelser på forfølgelse og fiendtlig innstilte myndigheter. Vi har ikke glemt hvordan konservative kristne ble forfulgt på grunn av sin motstand mot likekjønnede ekteskap under Hussein Obama`s tid i Det Hvite Hus, og dersom det igjen lykkes med å installere en Jesabel i maktens korridorer, er det grunn til å forvente en ny bølge av forfølgelse mot bibeltroende kristne.

Evangeliske for Trump

Selv om en del nominelle kristne forteller at de vil stemme på Harris/Biden plattformen står fremdeles evangeliske kristne fast på støtten til Trump. I et budskap datert 26 april i 2020 proklamerer den kristne profeten og apostel Yamkela Joseph at Jesabel-ånden vil reise seg igjen i høstens valg, men at denne ånden skal bli knust av Guds ånd og Guds Ånd skal være over Donald Trump. Selve det profetiske budskapet fra apostel Yamkela Joseph begynner på 1,58 ut i videoen som bør ses i sin helhet. Det at Jesabel forsøker å løfte sitt hode igjen etter nederlaget til Clinton i 2016 bør ikke overraske noen. De gammeltestamentlige skrifter viser at Jesabel-ånden aldri gir seg og vil komme igjen og igjen frem til Guds rettferdige dom rammer en nasjon som har vendt seg bort fra Guds lover og bud. Gud dømte Sodoma og Gomorra for deres synder og Den Hellige Gud vil dømme og straffe enhver nasjon som bevist forherder seg og fastholder synd og ugudelighet i sitt lovverk.

 

3 tanker om “En ny Jesabel forsøker å reise seg mot kristenfolket gjennom Kamela Harris -Vil bli knust sier profetrøst

 1. Et meget treffende og bra innlegg. Det oppsummerer det viktige. Redaktør Selbekk vil stemme på “Jesabel” Snakk om å være døv og blind. Han forstår ikke tiden vi lever i. Flere andre såkalte karismatiske pastorer vil også stemme på “Jesabel”. Trumps retorikk passer ikke inn i den såkalte positive “gladkristendommen” som serveres idag.

  Selv om det foreligger profetier om at Trump skal sitte 8 år, har jeg sett mange ganger at såkalte profetier ikke har gått i oppfyllelse. Så jeg tar mine forbehold. Jeg er prøver å være forberedt på at Trump kan tape. Det er mange som hater han og stemmer Biden av den grunn. Det blir en episk kamp.

  Trump ligger konsekvent lenger bak på MSM sine meningsmålinger nå, enn i 2016. Underet idag må bli enda større enn i 2016 om Trump skal vinne.

  • Mange er forblindet i den tid. Derfor følger de villedende ånder og lar seg forføre til å stemme på noe som er i mot Guds vilje.

 2. Stol aldri på kvinner da de er knapt nok bare halvparten så intelligente som oss menn. Noe vi ser her i Norge da denne Solberg damen er stokk dum og har ledet Norge til en åndelig konkurs.

  Norge trenger en ny sterk mann som leder og jeg foreslår at Arnt Arntsen blir denne mannen som renser Norge for all kultur marxisme og blir innsatt av Gud som Norges sterke mann og leder.

  Norge trenger Arnt Arntsen nå.

Det er stengt for kommentarer.