58 000 møtte opp på Trump rally -179 biler kom for å høre Barack Hussein Obama og Joe Biden

Kontrastene kunne ikke vært større, men likevel blir vi fortalt at Joe Biden leder på “alle” målinger. Under gårsdagens samling i Detroit møtte det opp 179 biler for å høre Joe Biden og Hussein Obama -samtidig var det samlet ca 58 000 på Trump rally i Butler. Kontrastene kan ikke bli større. Selv Barack Obama er en falmende stjerne og magien som brakte han til makten i 2008 er borte.

Nedtellingen til morgendagens historiske valg i USA fortsetter og den siste helgen ble brukt til massive Trump-rallyer i flere vippestater, mens Joe Biden, Kamela Harris og Barack Obama holdt sine samlinger på halvtomme parkeringsplasser med noen håndfull tilhørere. Klippet under viser kontrastene

https://www.youtube.com/watch?v=c8ol4Ku2YB4

16 tanker om “58 000 møtte opp på Trump rally -179 biler kom for å høre Barack Hussein Obama og Joe Biden

 1. Forklaringen er så enkel, at selv enkle sjeler kan forstå dette: republikanerne gir blaffen i smittevern, mens demokratene tar ansvar!
  Heldigvis ser det ut til at demokratene vil få både presidenten og flertall i begge kamrene. Så kan vi få tilbake ansvarligheten og anstendigheten.

  3
  8
  • De bruker hodet Oddvar. Har skjønt at smittetall er et oppblåst tall. At dødeligheten er fint liten og at Covid-19 er oppskrytt.
   Men du er ute av stand til å forstå at Coronaviruset er blitt et politisk våpen for venstresiden.
   Det er ikke alle som ukritisk kjøper venstresiden og MSM propagandaen om dette.
   Vist blir noen syke av viruset, men virkeligheten er at mer enn 90 prosent av de som registreres som Covid-19 dødsfall, dør med viruset og ikke av viruset.
   Vi er klar for fire år til med Trump 🙂

   6
   2
  • Skulle mot formodning Biden vinne, vil Covid 19 raskt dø ut. Den såkalte pandemien ble nemlig sendt for å ramme spesielt USA og brukes politisk, mot Trump administrasjonen. Det er store og onde krefter i sving for å få fjernet Trump. Vinner Trump valget, må de øke sikkerheten rundt Trump da det er krefter som vil drepe ham.

   2
   2
 2. Breivik supporter forumet Søkelys fortsetter i samme ånd og med akkurat det samme budskapet som deres fengslede helt og fører.

  Alle vet hva Søkelys står for og hvem som er deres idol.

  4
  10
  • Søkelys støtter det ufødte liv, vi sier ja til Jesus, nei til islam. Vi sier ja til det bibelske synet på ekteskapet, vi sier nei til antisemittiske, ja til Israel og den jødiske staten. Vi sier ja til Guds suverenitet, vi sier nei til drap av både ufødte og fødte liv.
   Vi fordømmer terror og drap, men støtter opp om forfulgte kristne uansett hudfarge.
   Vi fordømmer marxisme og fascisme i alle former, enten den er fra venstresiden eller høyresiden.
   Vi anerkjenner Guds suverenitet og allmakt og fordømmer alle former for drap og terror, enten den blir utført av hvite Odin-tilbedere ala Anders Behring Breivik eller Allahdyrkere som skjærer over halsen på prester, journalister, ateister, humanetikere. Vi støtter president Trump fordi han gjennom sin presidentgjerning medvirker til å skape fred, han står opp for staten Israel, han står opp for det ufødte liv og står på de forfulgtes side.
   Vi motsier direkte alle dine påstander og erklærer Bernt som en løgner som ingen som leser Søkelys tror på. Enhver som leser og har fulgt Søkelys vet at du taler løgn og lyver.

   10
   3
  • Godt svar Søkelys.
   Vi som har fulgt Søkelys i mange år vet at Bernt er en løgner som fremsetter falske beskyldninger.
   Igjen og igjen ser vi hvordan løgnens ånd angriper kristne med falske anklager og løgner. Blir bare så indelig lei av å se hvordan løgnens ånd virker i forførte mennesker.

   4
   2
  • “Vi motsier direkte alle dine påstander og erklærer Bernt som en løgner som ingen som leser Søkelys tror på”

   Hehe….. Godt skrevet av et stykke menneske som selv har blitt tatt i løgn så mange ganger at det er direkte latterlig. Bibelen sier at Kjell Andersen er en løgner. Men det er ikke den kristne bibelen Kjell Andersen utbrer i dette forumet. Det er den sataniske bibelen gjennom Anton La Vey sin forkynnelse at det er ingen forskjell mellom løgn og sannhet. Eller for å si det slik Donald Trump og Kjell Andersen beskriver det som: Alternativ sannhet.

   Eller som dette forumet er: En alternativ virkelighet i Breivik sin ånd.

   Det er positivt at Kjell Andresen og andre her sier at det ikke finnes en korona epidemi. Da synes jeg at de som sier dette ikke burde følge de regler og gode råd som er gitt i denne, etter Søkelys sin mening, falske epidemien.

   På den måten kan vi bli kvitt endel trygdemisbrukere, endel narkotika omsetning (bl.a amfetamin), psykisk syke, terrorist spirer og andre som søker å skade oss vanlige norske kristne.
   Her har Søkelys en rolle med å fortelle sine lesere at det ikke er noen fare og at det er bare å leve som man levde i 2019.
   Fortsett med dette, Søkelys.

   Og uansett valget i morgen er man selv ansvarlig for sitt eget liv.

   3
   3
  • Det er så betryggende å vite at Bernt er et individ som ukritisk tar i mot all fake news gammelmedia bretter ut som sannheter.
   Bernt har gjentatt så mange ganger påstanden om at Søkelys lyver (og selvfølgelig uten dokumentasjon) så mange ganger at kraften i hans ord er borte. Når Bernt skriver noe, så er det falske anklager og løgner han finner frem fra sitt urene hjerte, og å gå i en lang diskusjon med en mann som stadig lyver og henter frem løgntale fra sitt onde hjerte, er meningsløs tidsfordriv.
   Vi vet at løgn er djevelens eneste våpen i kampen mot Guds folk, og Bernt bruker disse våpen i den grad at det preller av, både på undertegnede og de fleste lesere som er aktverdige og står i Guds ords sannhet,
   Selv om Bernt til tider later som om han er religiøs, er det lett å gjenkjenne at fruktene av hans ord avdekker hvem som taler gjennom Bernt, og det er ikke Bibelens Gud, men den som er løgnens far.
   Og som sagt tidligere. Søkelys tror at det finnes et virus, men det er langt fra så farlig som fake news pressen presenterer det som. Dette viruset er et politisk våpen tatt i bruk mot Guds kirke. Det vil feile når stadig flere forstår at dette er bevist manipulasjon.

   3
   2
  • Det er håpløst å ha en dialog med deg, Kjell Andersen, som mener at all fakta på jord er løgn.

   Du er en løgner og det er bevist for lenge siden. Det er derfor ingen tar løgn og breivik forumet Søkelys alvorlig.

   Du er på vei til helvete, Kjell Andersen. Det sier bibelen.

   3
   3
  • “Det er håpløst å ha en dialog med deg, Kjell Andersen, som mener at all fakta på jord er løgn.

   Du er en løgner og det er bevist for lenge siden. Det er derfor ingen tar løgn og breivik forumet Søkelys alvorlig. ”
   Ja du får sagt det Bernt. Men selvinnsikt er er STOR mangelvare hos deg. Du har servert den ene løgnen etter den andre i lange tider. Og ikke skammer du deg heller. Riktig taler Salomo om deg:

   “Lik hunden som vender tilbake til sitt eget spy, er en dåre som gjentar sin dårskap.”

 3. Ja, der har vi mannen som skal stå for både opprydding og mirakelkur. Biden serverer de løgnene og den propagandaen han er blitt instruert om å bringe til torgs, men det hjelper fint lite så lenge publikum ikke lenger er mer til stede enn hva han selv er.

  Biden skal få et pluss i margen for at han klarte å holde seg noenlunde på bena til siste runde, men dette var en fight han umulig kunne vinne. Hans ettermæle ville blitt mindre trist om han hadde takket for seg mens han ennå var fit for fight. Nå vil Bidengate forfølge ham helt til døyande dag, og hans sønn og øvrige familie vil være en levende påminnelse om hva slags folk som trasket rundt i sumpen i årtier etter årtier før Trump iverksatte dreneringen.

  Det går mot bedre og lysere tider for cowboyfolket nå som sumpfolket er på vei mot de evige våtmarker.

  3
  2
 4. I dag skal Erkeengelen, Gud, Helligånden og Guttungen som en landeplage fare rundt til alle stemmelokaler og velgerhjerter i USA. For å hjelpe Jesu lillebror Bøllete Oransje Gorilla ta hjem seieren. Mens Julenissen rekker rundt til alle snille barn på en natt, gjør den hellige Treenighet det i fullt dagslys fram til siste valgskred stenger på Hawaii. Satan står som alltid fast i sumpen. Den onde vil tørke ut og svinne hen sammen med Bidens bande og alle journalister som bærer falske vitnesbyrd mot Store Oransje Løgner. For Jesu andre komme har allerede skjedd. Og opprykkelsen vil skje denne høsten eller i alle fall før Trymps nye periode slutter i 2024. Slik taler Søkelys. Amen.

  1
  1
 5. Denne Bernt som han kaller seg er så full av hat at det gjør vondt. Det har alltid vært slikt at der Guds Ord forkynnes og kristne verdier presenteres, reiser djevelen opp mennesker som forsøker å rive ned.
  Under Jesusvekkelsen på 1970 tallet reiste Satan opp hedningesamfunnet som dro rundt om i Norge og spredte løgn, hat og mørke.
  De samme demoner opererer i dag. Som Jesabel motarbeidet og hatet Elias, vil det i dag finnes individer som er reist opp av løgnens fader for å angripe kristne.
  Ofte er disse mennesker så forherdet i hjertet at de ikke har håp om frelse.
  Forherdelse har gjort at de alltid er spottende og lyvende.
  Apostelen Peter var tydelig på at det i de siste dager vil komme spottere.
  Vi får be for denne Bernt, denne motstander av Guds folk og rike som lyver og lyver fordi han er kontrollert av løgnens fader.
  Noen av disse av Jesabels ånd gjemmer seg bak religiøse fraser og kan også ha religiøse åndsmakter i seg.
  Det er kombinasjonen av de religiøse demonene og Jesabel ånden som får dem til å oppsøke steder Guds folk er, dette for å spre løgn.
  Man kjenner dem på ånden!

Det er stengt for kommentarer.