EMERGENCY! NATO TROOPS To UKRAINE, NUKE BLAST ON RUSSIAS BORDER, WILDFIRE TOXIC PLUME IN NEXT 24 HRS

“Ukrainas væpnede styrker gikk til offensiv på Zaporozhye-fronten og trakk seg tilbake med kolossale tap,” heter det i de siste meldingene fra frontene. Den pågående ukrainske motoffensiven er i en tidlig fase hvor begrensede styrker forsøker å teste de russiske linjene -som ser ut til å holde. Men verdenskrigen ruller videre. Nate Polson går gjennom de siste hendelsene i verdenskrigen

Den tredje verdenskrig fortsetter å utvikle seg. Den har kanskje ikke utviklet seg på den måten mange hadde trodd eller i det tempo vi kanskje forventet. Men stadige grep og beslutninger tas som leder nedover mot en tragedie. Det er kanskje derfor den norske forsvarssjefen nå roper etter penger. Kongeriket Norge mangler vist det meste. Nå har vi sendt våpen og ammunisjon til Ukraina for krigen mot Russland, men her hjemme mangler man skikkelig luftforsvar og forsvarssjefen skriker etter milliarder. Vi kan ikke gjøre så mye. Vente, bygge opp vårt kriselager slik også myndighetene anbefaler og viktigst av alt. Ha relasjonen med Jesus åpen. Om det er frykt og uro i verden kan Jesus likevel gi fred i hjertet. Dersom du har overgitt ditt liv og din frelse til Jesus Kristus og hans fullbrakte verk på Golgata -er du trygg for evigheten i livet og i døden. Har du ikke overgitt ditt liv til Jesus. Dra til vekkelsen på Vigeland i Lindesnes eller vend deg til Jesus og tro på ham. Lev ditt liv i daglig omvendelse og bot. Hold ditt hjerte nær til Ham. Om bombene faller så vil du likevel være i Jesu hender. Eller som det heter i en salme; “Ingen er så trygg i fare” (hør selv)

5 tanker om “EMERGENCY! NATO TROOPS To UKRAINE, NUKE BLAST ON RUSSIAS BORDER, WILDFIRE TOXIC PLUME IN NEXT 24 HRS

 1. Det ropes bl.a. om mer luftvern fra forsvarssjefen. Om Russland bruker sine hypersoniske Kinzhal-missil ; så har ikke Vesten raketter / missil som går fort nok til å skyte de ned. Det er bare russerne samt kineserne som har hypersoniske missil.
  Hæren er nedbygd fra 13 brigader ( 5133 soldater x 13 ) til 1 redusert brigade. Det tar 10 år med militær utdanning for å frembringe en god kompanisjef. Det var forsvarsministeren i partiet Høyre som startet avviklingen av vår hær. Flunkende nye Bandvagen fra Sverige – som ikke var utpakket av plastikken – ble heist opp i en høy kran og sluppet ned for å bli knust. Omsider fikk en stortings-representant fra SP stoppet knusingen av disse beltegående vognene som kostet kring 1 mill. kroner hver. Undertegnede var i unge år sambandssjef for en slik brigade – den høyest prioriterte i landet – oppsatt på Elverum og skulle transporteres til Troms i tilfelle krig.

  7
  5
  • I dette innlegget har jeg kommet med tørre fakta. Likevel er det to personer som setter tommelen ned. De godtar således ikke virkeligheten – slik den er beskrevet av meg. Slikt viser vurderingseven til de som frekventerer denne nettsiden. MEN : Jeg bryr meg overhode ikke om alle negative klikk som kommer mot meg De fleste som ytrer seg her er anonyme – de har ikke manns ( kvinners ) mot nok til å stå fram med sitt eget og rette navn. Stakkars reddharer !

   2
   3
  • Har ofte lurt hva slags folk som er innom her🤔…og syns det er merkelig hvordan disse tomlene brukes. Det burde vært et annet system på dette. Fortsett med din opplysende informasjon her inne. Leser alltid det du skriver og er innom bloggen din av og til👍 Takk skal du ha.

   1
   2
 2. At mennesket nå står på randen av selvutslettelse gir Jehovah Gud Hans fulle rett til å ende den universelle rettssaken og gripe inn. Jehovah Gud er anklaget, Satan (betyr anklager) og hele Djevelens menasjeri av medløpere i himmel og på jord kan nå med full juridisk rett avlives for å redde skaperverket fra total utslettelse.

  Anklagen har innebåret spørsmålet om hvilken rett Jehovah Gud har til å bestemme over sitt skaperverk. Nå kan alle se hva som skjer om Han skulle fortsette å tillate skapningen fullstendig frihet – slik de har krevet.

  Alt dette er opptakten til etableringen av det verdensomfattende “Dyret” som til sist vil knuses av Gud ved Kristus, meg og 143999 andre tidligere kvinner og menn i Guds himmelske regjering.

  4
  3
  • Enda godt JV og hans armé av 144 000 himmelske overmoralister og gestapistiske med-bødler ikke på noen som helst måte kan belegges eller bevises med fakta fra virkeligheten. 😇

   En allmektig guddom som torturerer og myrder sitt følsomme skaperverk er i sannhet en skrøpelig terrorgud av verste, sadistiske sort. Og medmennesker som virkelig tror på slike ekstremistiske vrangforestilliger, og målbærer slik narsisistisk stormannsgalskap og bunnløs menneskeforakt, må i beste fall karakteristeres som mentalt forrykte. 🤪

   Ikke godt å si hvordan fremtiden blir. Men mytologiske ørkenskrøner og teologiske fantasier er ikke det som skremmer oss mest. Selv om en forvirret minoritet har bitt på kroken, er de heldigvis nokså impotente i sitt ekstremhat. 😂

   Som sagt: Måtte JVs selvbedragerske galskapsprofeti bli med tanken. Verden har nok av religiøse psykopater, faktafornektere og selvmordsbombere. Vi andre heier på livet i virkeligheten. 🥳

Det er stengt for kommentarer.