Zelensky vil at vi skal boikotte Freia sjokolade -eierne av Freia svartelistet av Ukraina -SAS har allerede fjernet Freia-produkter

Dmitry Valberg. Lisens: CC BY NC ND 2.0

“Torsdag ble det kjent at flygiganten SAS stopper alt salg av Freia-produkter, som følge av at Freia-eier Mondelez har blitt svartelistet av Ukraina. Nå bekrefter også togselskapet VY at de vurderer hvordan de skal stille seg til svartelistingen. – Vi tar en vurdering på det nå, men har ikke konkludert, sier Åge-Christoffer Lundeby, pressevakt i togselskapet VY. Ukraina svartelistet matvarekonsernet Mondelez for snaut to uker, med anklage om at selskapet bidrar til Russlands krigskasse ved å ikke trekke seg ut av landet. Konsernet eier selskaper som Freia, Marabou og Daim,” skriver Dagbladet

Nordmenn flest støtter som kjent fullt og helt Ukraina i krigen mot Russland og vi ønsker å tukte Putin. Denne Putin-tukten har gjort at vi har betalt høye priser for strøm, ser økt rente og økte priser på mat. Etter at det nå er kjent at Ukraina har satt Mondelez- konsernet på en svarteliste fordi de selskapet bidrar til Russlands krigskasse, er det en selvfølge at gode Zelensky-tilhengere og alle dem som vil tukte “Putler” nå boikotter alt av produkter som er under Mondelez-paraplyen. Både Freia, Marabou og Daim blir vel nå boikottet av russofobe. Vi får se når norske butikk-kjeder begynner å fjerne Freia-produktene fra hyllene. Boikott Freia for Ukraina blir vel slagordet. Flyselskapet SAS har allerede tatt bort produkter fra Mondelez, som er på Ukrainas International War Sponsors list, sier pressesjef i SAS, Tonje Sund, til VG.Dette i følge E24.no  Med andre ord, full boikott av “et lite stykke Norge”. Å kjøpe Kvikk Lunsj, Smil eller Twist blir av Ukraina nå oppfattes som en støtte til Russlands krigskasse..

 

11 tanker om “Zelensky vil at vi skal boikotte Freia sjokolade -eierne av Freia svartelistet av Ukraina -SAS har allerede fjernet Freia-produkter

 1. Folk boikottet ikke pga Pride og regnbuen, men russofobi trumfer Pride.
  Du skal se det blir boikott av Freia pga russerhatet.
  Folk er gale.

  9
  4
 2. Jeg er ingen snoptilhenger, men å boikotte Freia fordi presidenten i Ukraina ber om det er sykt og blåst

  6
  3
  • Alt ER jo sykt og blåst allerede. Zelensky kommer til å få viljen sin -ja t.o.m. om en sjokolade. Du kan bare gi opp. Han er jo litt gud visst…

   Kler seg som en lovsanger eller hipp pastor fra Hillsong/Bethel og blir hyllet likedan.

   Når alle på viktige møter kler seg i respektfullt i dress og skjørt -hvorfor skal han da komme i grønne t-skjorter -som om han kom rett fra felten?

   3
   1
  • Putinistene er klare for å hamstre Freia sjokolade for den “gode” saken sin!

   2
   1
  • Selvfølgelig skal vi boikotte selskaper som hjelper Putin med hans folkemord i Ukraina. At du mener noe annet vet vi. Du er jo en ekte Putinist.

   3
   2
  • Kan kjøpe Nidar da.
   Bedre sjokolade og helnorsk.
   Freia er jo ikke norsk lenger.
   Blir spennende å se hva Ola og Kari tenker når BRIKS-valutaen ankommer scenen….

   1
   1
  • NFF stopper med Freia etter Russland-kobling
   Norges Fotballforbund fjerner Freia-produkter fra kioskene på Ullevaal Stadion og landskamper inntil videre. Toppfotball Kvinner setter også samarbeidet på pause.
   Dette brer seg.
   Som Pudler-motstander og hater av alt som har noe med Ruzzland og Pudler å gjøre boikotter jeg Rema, Kiwi, Coop og alle som selger Freia produkter. Det er for grusomt at disse kjedene indirekte er med på å finansiere Pudlers blodige krig i Ukraina.
   Volodymyr Zelenskyj er vår tids frelser og Messias.
   Bare spør Birgir

  • Er du Putinist Westgut?
   Kjøper Freia sjokolade for å sponse Pudlers krigskasse….

 3. Freia er norsk og produseres i Norge for Norge. Woke galskapen har ingen begrensinger. Å blande inn Putin i dette viser at woke folket har mistet forstanden. Nå skal kjem kjøpe masse Freia sjokolade og støtte en norsk oppfinnelse.

  1
  3
  • woke folket har mistet forstanden. Jepp
   Vaksinen har fått mange sidevirkninger.

   1
   2

Det er stengt for kommentarer.