Elizabeth Warren spotter kristne og synger “Jesus elsker alle barna” for å rettferdiggjøre homoseksuelle ekteskap

Den demokratiske president kandidaten Elizabeth Warren spotter kristne og sang “Jesus elsker alle barna” for å rettferdiggjøre homoseksuelle eller likekjønnede ekteskap   Kampen om hvem som skal bli president Donald Trumps utfordrer til presidentvalget i 2020 hardner nå til. Det alle de demokratiske kandidatene har felles er sitt personlige hat til Donald Trump, -og en ytterliggående og radikal agenda som sier ja til fosterdrap,  ja til sodomisme og nei til bibelsk-kristne verdier. Elizabeth Warren som så ut til å være i føringen på flere meningsmålinger, representerer en ideologi i dyp konflikt med bibelsk kristne verdier, og den progressive politikk Warren sier hun vil utføre bør bekymre kristne i alle leirer.

Elizabeth Warren som er et av demokratenes største håp for å utfordre president Trump under valget i 2020, representerer en ideologi og tanker som får det til å gå kaldt ned over ryggen til mennesker som holder fast på de bibelske verdinormer den vestlige kultur er grunnlagt på. Elizabeth Warren som er 70 år gammel representer en ytterliggående sosialistisk ideologi, samtidig som hun ønsker å fremme antikristelige verdier som fri abort, likekjønnede ekteskap og unaturlig kjønnsliv. Den kvinnelige presidentkandidaten kjemper nå om fjerde og femteplassen over hvem som skal bli demokratenes utfordrer til Trump i 2020. Den fremste kandidaten er sosialisten Bernie Sanders som har fått flest stemmer under de to rundene med primærvalg som har vært avholdt. Joe Bidens sjanser til å bli president ser ut til å bli mindre og mindre etterhvert som de andre kandidatene fosser frem.

2 tanker om “Elizabeth Warren spotter kristne og synger “Jesus elsker alle barna” for å rettferdiggjøre homoseksuelle ekteskap

  1. Denne Elizabeth Warren er begynt å bli eldre. 70 år og det lir mot kveld. Hun har ikke så veldig mange år igjen før hun skal dø. Og da venter ildsjøen der hun pines natt og dag i all evighet om hun ikke vender om i dette livet, og de få årene hun har igjen. Gud lar seg ikke spotte.

    • Sant nok. Måtte hun bare finne omvendelse før hennes liv tar slutt.
      Selv om få mennesker i den alderen finner frelse, er det alltid noen som roper etter Jesus i oppriktighet i høy alder.

Det er stengt for kommentarer.