Ekte amerikanere møtte opp for å vise støtte til to polititjenestemenn som ble skutt med kaldt blod

Dagen etter at en gruppe Antifa og Black Lives Matter aktivister avholdt en demonstrasjon utenfor et sykehus der to skadde politifolk lå innlagt etter å ha blitt forsøkt henrettet av en nå ettersøkt kriminell, møtte ekte amerikanere opp for å vise støtte til de to skadde politibetjentene. Demonstrantene utenfor sykehuset søndag ropte død over politiet og “vi håper de dør”, mens patriotene som samlet seg mandag hadde med plakater hvor det stod: “Vi ber for dere” og gjennom en stille handling ønsket de å vise støtte til politiet

Dagen etter at mobben samlet seg og ropte død over politiet viste en gruppe virkelige amerikanere at det ennå finnes medmenneskelighet og moral blant de som frem til nå har vært den tause majoritet.  LA County Sheriffs (det lokale politiet) har lagt ut en Twitter-melding om demonstrasjonene og oppfordrer demonstrantene til å slippe gjennom biler til akuttmottaket. – Til demonstrantene som blokkerer inngang og utgang til akuttmottaket og som roper «Vi håper de dør» med referanse til to politibetjenter som kjemper for livet: IKKE BLOKKER INN- og UTGANGENE TIL SYKEHUSET. Folks liv er i fare når ambulansene ikke kommer gjennom, skriver politiet.

Støtte til politiet

Mandag fant det sted en annen markering utenfor sykehuset da en gruppe ekte og medmenneskelige amerikanere ønsket å vise sympati og støtte til de to skadde politifolkene og politiet generelt. Selv om sterke krefter på venstresiden gjennom lovløshet og anarki søker å undergrave politiet og underminere det amerikanske demokratiet, finnes det ennå vettuge amerikanere som har fått mer enn nok av volden som nå råder grunnen i mange amerikanske storbyer.

Samtidig med at Joe Biden leiren og venstrevridd fake news media er forsiktige i å fordømme drapsforsøket på de to politibetjentene og demonstrantene som samlet seg utenfor sykehuset hvor de taktfast ropte “håper de dør”, oppdager stadig flere amerikanere hvor galt ting egentlig er på venstresiden. Antifa og Black Lives Matter møter stadig mer motstand fra vanlige amerikanere som har fått mer enn nok av volden som følger i Black Lives Matter bevegelsens fotspor. “Nå slår dette tilbake på venstresiden,” slår dr Steve Turley fast i sin siste video.

Facebook Comments

2 tanker om “Ekte amerikanere møtte opp for å vise støtte til to polititjenestemenn som ble skutt med kaldt blod

  1. Jøder og sorte er altså ikke ekte amerikanere. Rene ord for pengene fra Søkelys.

    De som er kristne, hinduer, muhammedanere og buddister er heller ikke ekte nordmenn da deres tro kommer fra langtvekkistan og en helt annen kultur enn den norske kulturen.

    Det samme gjelder for de som er kristne i amerika. De er heller ikke ekte amerikanere.

    God tur tilbake til der dere kommer fra, dere kristne i dette forumet.

  2. Enig. Ekte amerikanere, ekte menn og ekte barn. Unasjonale dolkestøtssvikere, uekte barn, amalekitter, negro lovers, muhammedanere og lizard people democrats må dø.

    ?????

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *