Eksplosiv pressekonferanse med Stop The Steal koalisjonen -raser mot Mitch McConnell og RINOs som sviktet velgerne

Kina var dypt innvolvert på Demokratenes side under valget: Stop the Steal bevegelsen har ingen planer om å gi opp, og stadig flere Trump tilhengere blir nå endel av en bevegelse som vil kunne sprenge det republikanske partiet i to. I likhet med omkring 80 prosent av de som gav sin stemme til Trump, er disse overbevist om at omfattende valgjuks fant sted natt til fjerde november. Og bevegelsen har ingen planer om å gi opp kampen

Under pressekonferansen ble det fastholdt at omfattende valgjuks fant sted, og det ble tatt et kraftig oppgjør med avtroppende justisminister William Barr -som ser ut til å ha vært komplett ubrukelig som justisminister. “Han sitter til 23 desember, men burde være kastet ut straks. Videre understreket Stop The Steal koalisjonen at millioner av velgere har mistet tilliten til valgsystemet, og RINOs som ser ut til å være de toneangivende i et parti som risikerer å tape flertallet i senatet. -Det holder på å bryte ut en borgerkrig i det republikanske partiet og kampen står mellom “folk flest” og partieliten -som er en del av sumpen. Velgerne er rasende og finner seg ikke i at deres stemmeseddel ble nullet ut av valgjuks. Det er et folk som er i ferd med å reise seg i USA, og det er et folk som har forstått at systemet er rigget. Folket må forhindre at USA blir et nytt Venezuela. Det var virkelig en ildfull pressekonferanse med kraftige stikk til det politiske etablisimentet som har sviktet sine velgere vi var vitne til under kveldens pressekonferanse. Guds menighet i Amerika er så avgjort på banen i denne krigen mot de krefter som vil ødelegge den siste rest av kristendom i Amerika.

Nettsiden til Stop The Steal kan besøkes her: https://www.stop-the-steal.com/

Facebook Comments

9 tanker om “Eksplosiv pressekonferanse med Stop The Steal koalisjonen -raser mot Mitch McConnell og RINOs som sviktet velgerne

 1. Nå har den republikanske lederen av senatet gått ut og sagt at ingen senatorer bør stemme for å underkjenne valget.

  Alt de trenger for en avstemning er en enkelt senator og et enkelt medlem av representantenes hus. Men som senatets mektigste mann og en mann som kommer til å forbli det etter at Donald Trump forsvinner vil det straffe seg å ikke høre på han.

  Det hele er uansett over, Biden har vunnet. For å underkjenne valget trenger de flertall i representantenes hus hvor Demokratene har flertall.

  De trenger altså støtte fra 100% av republikanerne og en rekke demokrater.

  Støtte fra demokrater er fullstendig usannsynlig og når ledelsen i det republikanske partiet har gått mot å underkjenne valget er oppgaven med å oppnå nok stemmer rett og slett umulig.

  Skulle det komme frem bevis på valgjuks kan selvsagt det endres, men lite tyder på at det vil skje,

  2
  2
 2. Er RINO egentlig et godt begrep hvis det omtaler de tradisjonelle republikanerne og deres establishment?

  Vi kan jo være enig i at MAGA bevegelsen representerer noe nytt og er det ikke da slik problemet ikke er at partiet er Republicans in name only, men at MAGA ikke er republikanere og burdte kanskje stiftet et nytt parti?

  Eller for å dra det enda et steg. At de gamle republikanerne og deres apparat er republikanere, mens MAGA er RINO?

  • Den som desidert kvalifiserer til å bli kalt en “RINO”, er Trump. Han har ikke snev av konservatisme i seg, og har ingen av de klassiske republikanske verdiene, dannelse, rettferdighet og redelighet.
   Trump er en høyreekstremistisk populist.
   Feks Mitt Romney er en klassisk republikaner, og blir ikke mindre republikansk av å tørre å tale diktator-wannabien midt i mot.

   6
   3
 3. Da har du sikkert de bevisene på at russerne hjalp Trump i 2016 også da, siden du påstår det. Legg de gjerne ut i kommentarfeltet her. Og da mener jeg IKKE frie spekulasjoner i VG, Dagbladet og på CNN og NRK. Vil du ha dokumentasjon på at demokratene jukset seg til seier, med eller uten kinesisk hjelp, finner du bøttevis av dokumentasjon på det her på Søkelys. Det er bare å bla seg bakover i artikler.

  3
  2
  • Det var det jeg visste. Du kommer bare med hjelpeløse, tomme påstander. Ikke forvent å bli tatt seriøs.

  • Det finnes ikke bevis for valgfusk, og det VET du. Å påstå det, er en løgn. Det er slitsomt å forholde seg til løgnere. Etter at Kjell vendte seg bort fra troverdighet og anstendighet, og begynte å dyrke the orange thug og maga-culten, aner vi ikke hva som er sant og hva som er løgn.
   Hele rapporten som beviser at Trump vant ved hjelo av russerne i 2016, er offentlig tilgjengelig.
   https://apnews.com/article/d094918c0421b872eac7dc4b16e613c7

   1
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *