Covid-19 hysteriet i 2021: Ungdom i oppdrag avlyser Go-festivalen i 2021

Redselen for Corona-viruset fortsetter å ha sitt klamme grep over kristen-Norge. Ungdom i Oppdrags sommerstevne, Go Festivalen som skulle finne sted i sommer blir nå avlyst, melder Norge i Dag. Dermed fortsetter Corona og sette sitt preg på kristen-Norge også i 2021. GO-fest er en stor misjonsfestival for ungdom som normalt går i august og som har samlet hundrevis av deltakere gjennom flere tiår. I sommer ble festivalen corona-avlyst og erstattet av flere mindre og desentraliserte arrangementer med færre deltakere på hvert sted. Imidlertid våger ikke misjonsorganisasjonen å satse på at smitten er borte til sommeren.

Nå er det bestemt at det ikke blir noen GO-fest i 2021 heller. UIO tar simpelthen ikke sjansen. Vi planlegger ut fra at smittesituasjonen kan bli mer og mindre slik som nå fram til sommeren. Vi regner med unntakstilstand i noen måneder til, sier UIO-leder Andreas Nordli til Kristelig Pressekontor. Han begrunner misjonsorganisasjonens avgjørelse med at de ikke våger å satse store ressurser på forberedelse av noe de ikke er sikre på at de får anledning til å gjennomføre. Avgjørelsen er tatt i et år der UIO også trolig kommer til å gå med underskudd i millionklassen, melder Norge i Dag. Ungdom i oppdrag er dermed den første kristne organisasjonen som avlyser sommerens stevne. Det er grunn til å vente at andre organisasjoner følger i samme fotspor og avlyser stevner som kan samle mye folk. Dermed ser dette året ut til å bli den nye normalen også til neste år.

Facebook Comments

21 tanker om “Covid-19 hysteriet i 2021: Ungdom i oppdrag avlyser Go-festivalen i 2021

 1. En ting skal jeg si deg Rune. Jeg har lært, av Ånden, å skille mellom sannhet og løgn. Og hvordan jeg lærte det, var at jeg tok imot Jesus Kristus som Herre og Mester i livet mitt. Det vil jeg anbefale deg å gjøre og. Først DA klarer du skille mellom gode og onde krefter. Du må lære deg å skille mellom sannhet og løgn. Det får du ikke til gjennom konspirasjonsteorier. Du og mange andre her på Søkelys er mye mer opphengt i å tilpasse konspirasjonsteoriene til Guds Ord, enn å forkynne hva Guds Ord VIRKELIG sier.
  Og så må du lære deg at ikke ALT som kommer fra media er noe de finner på selv. At Sverige har hatt sin høyeste dødsrate i november siden spanskesyken (og det er korona som er årsaken) kommer fra svenske myndigheter. Ikke fra media.

  • Jeg skjønner hvem og hva du fyller deg med.
   Ikke Guds ord i hvert fall.
   Du kaller hva Guds ord åpenbarer for konspirasjonsteorier.
   Du får fortsette å lytte til VG og sosialistiske faktasjekkere.
   Vi andre lytter til Guds ord og Den Hellige Ånd og holder fast på hva Herren åpenbarer for oss.

   2
   1
 2. Det er merkelig at kristne blir drevet av frykt. Var det ikke nettopp det Jesus satte oss i frihet fra? Da Paulus ble bitt av en slange – så bare ristet han av slangen i ilden – og ble ikke syk, enda innbyggerne på øye var helt sikkert på at han skulle dø – senere trodde de heller han var en gud.

  Som kristen har vi mange løfter – og Korona er faktisk åndelig – og da jeg fikk en følelse av sår hals og hoste for noen måneder siden – så tok jeg autoritet over den – og så forsvant symptomene med en gang.

  Spørsmålet er om kristne har blitt så lunkne i troen – at de ikke lengre er så opptatt av hva Jesus vil eller å leve nær Ham – og Hans Ord – isteden blir man mer opptatt av myndighetene vil. Men våre myndigheter hater Gud – og de ønsker ikke oss kristne noe godt, spesielt ikke de som virkelig er Guds sanne Hellige.. Om du ikke skjønner hva som rører seg i Stortinget eller politikken generelt – så skjønner du ingenting.

  Alle tegn viser at Jesu kommer veldig, veldig snart – og nå er tiden å våkne – og ydmyke oss for Herren, vende om fra synden /byrdene – som henger så godt fast med oss – og løpe med å følge Herren i tro og lydighet.

  For når den siste basunen lar seg lyde – så er det altfor mange kristne som vil bli igjen – derfor må vi ransake oss selv – om vi er i troen.

  “Men ta dere i vare, så ikke deres hjerte tynges av rus og svir og timelige bekymringer, så den dagen skulle komme uventet over dere som en snare. For den skal komme over alle dem som bor over hele jorden.

  Men våk hver tid og stund, og be at dere må bli aktet verdige til å unnfly alt dette som skal komme, og til å bli stående for Menneskesønnen.”
  Luk 21:34-36

  Det er ikke tid for å sove nå – eller å fortsette å leve i sløvhet – og være lunken – fylle seg med denne verdens underholdning – men være brennende i troen – ellers vil vi bli som de 5 uforstandige jomfruene i Matt. 25:1-13

  • Veldig sant Tore. Føler man seg syk skal man gå til Jesus med det. Be over det i Jesu navn og deretter kan vi trygt legge saken i Jesu Kristi hender. Vi kan ikke med all vår bekymring legge en alen til vår livslengde.
   Mange kristne er redde og styrt av frykt men Jesus sa: “Men endog hårene på eders hode er tellet alle sammen; frykt ikke! I er mere enn mange spurver.”
   Føler man seg syk så kan vi frimodig legge vår sak i Herrens hender.
   Vi kan hvile i Herrens løfter om at Han hører bønn
   Tro er å stå fast på Kristus Jesus no matter what
   For omtrent 2570 år siden levde det tre brødre i fangenskap i Babel. Sadrak, Mesak og Abed-Nego. I møte med trussel og frykt for den brennende ildovn svarte de dette på trusler om smertefull død.
   Vår Gud, som vi dyrker, er mektig til å frelse oss; av den brennende ildovn og av din hånd, konge, vil han frelse. Men hvis ikke, da skal du vite, konge, at vi ikke vil dyrke dine guder eller tilbede det gullbillede du har stilt op. (Dan 3,17-18)
   Dette er en levende tro. Jeg savner den tro i dagens kristenhet.

  • Det er mye vantro blant kristne. Folk tror ikke lenger på Guds løfter fordi de fyller seg med all slags søppel som media, tv og radio formidler. Titusener av kristne fyller sine dyrkjøpte sjeler med grums fra avgrunnen og bruker mer tid foran TV apparatet og VG enn hva de gjør i Skriften.

   3
   1
 3. De kunne trygt hatt arrangementet.
  Kun 3 er døde fra 0-40 år.
  Kun 19 er døde fra 40-60 år.
  Og 380 døde fra 60-100 år.
  (kilde: FHI)

  5
  1
 4. De kan avlyse alt de neste 20 årene. Dette går ikke over med det første viss man skal følge corona svindelen til myndighetene. En smittevern lege fra Bergen sa at med den hastigheten de liksom skal slå ned lokale smitteutbrudd rundt om i landet, vil det ta 19 år før viruset har brent seg igjennom befolkningen. Det blir altså nærmer 20 år med restriksjoner og nedstegninger. I løpet av den tiden er vesten omgjort til en fattig verdensdel overlatt til vold og anarki der massearbeidsløse er i stor majoritet.

  5
  1
  • Svindel? Sverige har nettopp hatt den dødeligste november siden spanskesyken. Tenk deg litt om før du skriver.

   3
   5
  • Akkurat, rytteren på den hvite hest har bløffet verden med den største svindel i hele historien. En svindel for å holde folk slavebundet til de kan innføre merket uten motstand fra befolkningen. De religiøst korrekte vil lydig som død fisk følge strømmen, og i flokk og følge stille i kø for dyrets merke. Nei, dette er ikke dyrets merke, for det har faktasjekkere ansatt av fake news media selv slått fast.
   Å det er faktasjekket at dette ikke er dyrets merke, og de millioner av kristne som fyller seg med søppel fra VG og TV2 og Dagen vil stille i kø for å ta merket når det presenteres.
   Feilen med vår tids lunkne kristne er at de tror faktasjekkere mer enn Guds ord og mer enn det de kan se med sine egne øyne.
   Verdens største svindel og Birgir er ute av stand til å se.

   Z, Dette svindelviruset er redskapet for å ta verden dypere inn i lovløshet, synd., mørke, diktatur og 666 systemet som er her.
   Mens noen kristne gjør seg klar for å ta dyrets merke, vil andre kristne gå utenfor leiren til de religiøst korrekte -og bære Kristi vanære der. Guds menighet må reise seg som Samson og riste av seg Coronaens bånd og reise seg i protest mot svindelen

   6
   4
  • Birgir. Du er like lettlurt som det tyske folket var på 1930 tallet. Tror all propaganda du blir servert.
   Vi er utsatt for historiens best planlagte og best iverksatte svindel noensinne. Folk biter på som fluer.
   De får servert dødstall fra Sverige, men ingen spør hva de døde av eller om det er “corona-relaterte dødsfall”
   Dersom det siste er tilfelle -må vi etterspørre den egentlige dødsårsaken. Ikke disse smittetall som kastes ut i hytt og pine.

   Satan er dradd ut for å forføre -og har slett ingen vanskelig jobb i disse dager. Det er jo bare å hoste opp noen tall på antall døde og folk er vettskremte og lettlurte

   6
   2
  • De fleste er gamle folk på 90-100 år som dør. De har underliggende alvorlige sykdommer og hadde en fot i graven allerede. Mange har dødelige sykdommer og ville dødt innen kort tid. Så blir de smittet av influensaen covid , og vips så er dette dødsårsaken. Selv folk som har hatt covid og blitt friske igjen , men døde likevel noen uker og måneder senere av andre årsaker, kommer med i døds statistikken for covid 19 døde. Dette er verdenshistorien største svindel setup og har helt andre politiske årsaker. Makt, undertrykkelse og kontroll.

   5
   2
  • Det har vært flere eksempler på hvordan de svindler med korona-dødsfall. Jeg leste i høst om en fallskjermhopper hvor fallskjermen ikke åpnet seg. I ettertid fant de koronavirus i kroppen, og vipps hadde de et korona-relatert dødsfall.
   En mann i California ble utsatt for en motorsykkelulykke og de fant korona i blodet, vipps et tall til på korona statistikkene.
   Det skal være en rekke slike ekspempler fra Europa, USA og Australia -så dette er en gigantisk svindel.
   En svindel med ett mål for øyet. Bringe Trump til nederlag og få kontroll over folk, inklusiv kirkene. Og de har lykkes meget godt.

   Fremtiden er husmenigheter hvor vi kan samles 20-40 stk i hjemmmene

   6
   3
  • Er jeg LETTLURT når det BEVISELIG er konstatert høyeste dødsrate i Sverige i november siden spanskesyken? Og visst er det koronadødstall det er snakk om. Hva er det som bor i hjertet til folk som deg? Men selvfølgelig, når du lever i LOVENS tidsalder, er det slett ikke rart du har slike tanker.

   2
   6
  • Ifølge statestikker både fra Sverige og USA – så er det like mange dødsfall i år som i fjor – og eks. i USA så har det blitt mindre hjertesyke – kanskje fordi man manipulerer statestikken. Det er en kjent sak i USA at mange sykehus velger å skrive Convid 19 på dødsfallene, selv om det er andre ting som de døde av – fordi da får de føderale midler.

   Så dette er ett stort bedrag. Og vaksinen er livsfarlig – ingen kristne burde ta den.

   https://www.korsfestet.com/446899295

   6
   1
  • Tore. Dr Carrie Madej er intet annet en første klasses svindler. En gedigen løgner og bedrager. Og jeg som trodde du var kristen. Ja, ja. Så feil kan man ta.

  • Jeg tipper Birgir Hermansen har fått sin informasjon om Dr Carrie Madej fra fake news medias “faktasjekkere”.
   Birgir har ennå ikke forstått at han er utsatt for en kraftig villfarelse.
   Derfor avskriver han troende Guds barn som ikkekristne.
   Det er på tide at DU Birgir, tar en grundig selvransakelse for å finne ut om du virkelig er i troen.
   -Det å skrive slik: “Og jeg som trodde du var kristen. Ja, ja. Så feil kan man ta,” er en utrolig dårlig hersketeknikk.

   Kanskje på tide Birgir å legge vekk VG og hva seksulære og ugudelige “faktasjekkere” skriver -og i stedet ta til deg av Guds Ord.

   Dyrets merke er underveis og du er en utydelig stemme.
   Og takk til Tore for kloke og åndsfylte ord.
   Litt for mange kristne er styrt av frykt fremfor å være styrt av Ånden

   4
   1
  • Du er ikke rette mann å fortelle hva kristne skal gjøre, du som har forkastet nåden, og lever under loven.
   Jeg lar meg ikke styre av konspirasjoner, slik du og mange andre her på Søkelys gjør. Jeg lar Ånden bygge meg opp. Du, Rune, lar loven og konspirasjonene føre an.

  • Birgir. Det er tydelig at du er gjenstridig og ikke villig til å lytte til andre enn de forførende ånder som virker gjennom løgnmedia. Vel, du fastholder din forførelse. Trist.
   Det er nettopp i tider da profetordet oppfylles at vi ser hvem som har åndens lys og hvem som ikke har det.
   så råder jeg dig at du kjøper av meg (Jesus) øiensalve til å salve dine øine med, forat du kan se!

  • Jeg fyller meg med Guds Ord hver eneste dag. Leser kun litt nyheter. Jeg leser ALDRI, lik deg og mange andre på Søkelys, konspirasjonsteorier. Husk at Gud taler ALDRI gjennom konspirasjonsteorier du og mange andre her på Søkelys varter opp med. Jeg har ALDRI en eneste gang kalt, lik deg og mange som kommenterer på Søkelys, konspirasjoner for Guds Ord.
   Du, og mange andre som kommenterer på Søkelys, hadde hatt godt av å tatt en LAAAAAANG pause fra å lese konspirasjonssøppelet dere er så opphengt i. Konspirasjonsteorier tar fokuset vekk fra Guds Ord.

  • Birgir Hermansen er et satans barn, gir seg ut for å være kristen.
   Han har aldri vært det. Derfor forfølger han kristne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *