Dystre smittetall for Norge på årets nest side dag -732 nye smittede -nærmest dobbelt så mange blir smittet som da landet stengte ned i mars

732 nye smittetilfeller er blitt registrert i Norge det siste døgnet. Dette er det høyeste smittetallet  på en eneste dag siden Coronaviruset slo inn over landet, Natt til onsdag ble det rapportert om 693 nye smittede, noe som er 39 flere enn dagen før, Til sammenligning valgte regjeringen i mars å stenge ned landet selv om smittetallene da bare var halvparten så store som de er i dag. Den 26 mars 2020 ble det registrert 423 nye smittede og Erna og regjeringen var nærmest i panikkmodus. Nå med 732 nye smittetilfeller daglig, er det åpenbart at regjeringen er i ferd med å miste kontrollen på denne andre bølge som snart vil bli avløst av en tredje bølge med virus.

Etter å ha nesten utryddet viruset i slutten av mai og juni, valgte Erna & co å åpne landet for turister og importsmitte og sende tusener av nordmenn ut av landet på ferie. Resultatet av denne feilvurderingen ser vi daglig i form av voksende smittetall. I realiteten kunne vi gjennom å ha stengt landets grenser i sommer og høst og sendt alle innreisende i karantene med omfattende testing -og tre negative tester etter noen få dager skulle de ha fått slippe ut i landet. Dette skjedde ikke, og nå sitter vi med resultatet i form av høye smittetall og dypt inngripende restriksjoner i våre private liv. Når skal mundighetene bli holdt til ansvar. Det er nettopp slike fakta som gjør at svært mange stiller spørsmål med hele Corona-situasjonen fordi de rett og slett ikke stoler på myndighetene. En regjering må gjøre seg fortjent til tillit, og akkurat nå har et stort flertall i folket valgt å vende det borgerlige prosjektet ryggen -og mye tyder på at vi fra høsten vil få en rød/grønn regjering samt at småpartiene KrF og Venstre forsvinder ut av stortinget. Trygve Slagsvold Vedum kan dersom Senterpartiet fortsetter å vokse,  ende opp som statsminister i Norge når Erna går av.

17 tanker om “Dystre smittetall for Norge på årets nest side dag -732 nye smittede -nærmest dobbelt så mange blir smittet som da landet stengte ned i mars

 1. Å stole på en ugudelig myndighet innsatt av et ugudelig folkeslag som har kastet Gud på søppeelhaugen for lenge siden er ikke noe sjakktrekk.
  Og det vil ikke hjelpe uansett hvem som blir valgt inn da alle har forkastet Gud.
  For alt man vet er det ikke sikkert det blir noe valg engang sånn som verden farer av sted nå. – De som evt fortsatt lever i villfarelsen om at alt skal bli som det engang var må snarest komme seg ut av fantasi-boblen sin og inn i virkeligheten.

 2. Presist formulert. Det er bare å holde seg nær til himmelens og jordens Skaper Jehovah Gud og Hans førstefødte sønn Kristus som kan gi menneskene et meningsfylt håp.

  Og så må man dessuten ikke bare være døpt til sønnens og åndens navn. Men også til Faderens Navn Jehovah. Og det er det de færreste som er.

  • Jehovas sønn skrev:
   “Og så må man dessuten ikke bare være døpt til sønnens og åndens navn. Men også til Faderens Navn Jehovah. Og det er det de færreste som er.”

   Med andre ord sies det her at hvis en ikke har den rette form for vanndåp, eller at de rette ordene ble uttalt (Jehova) når en ble døpt, så har man ikke et meningsfylt håp.

   La det være sagt: Bibelen lærer oss i ord og ved eksempel hva som er menighetens dåp.
   1. De “hørte ordet”
   2. “Kom til troen”
   3. “Lot seg døpe”
   Apg 18:8
   For at de skulle høre ordet som ble forkynt, og komme til tro, måtte de ha en viss alder. Spedbarn kan hverken forstå eller tro Guds ord.

   Og likevel, frelsen og evig liv er ikke avhengig av at vi har en riktig type dåp.
   Vi har heller ikke noe skriftsted i Bibelen som forteller oss hvilke ord som ble uttalt av den som døpte, eller noe skriftsted som forteller oss om noe ord i det hele tatt ble uttalt mens dåpen pågikk.
   Å døpes i Faderens, Sønnens og Den Hellige Ånd navn, eller å døpes i Jesu navn, har begge deler med det å gjøre at en døpes etter Guds befaling.

   Den eneste dåp som er avgjørende for frelsen er den åndsdåp som alle gjenfødte kristne er døpt med, da vi ble døpt “til å være ett legeme”, 1 Kor 12:13

   7
   2
  • At innholdet i dåpsbefalingen ikke affiserer den råtne kristenheten tør ikke forundre sanne kristne. Heller ikke at de tilber den skapte fremfor selve Skaperen Jehovah. Sannheten er at slike ikke får ånd av Jehovah og derfor også fornekter Hans Høyhellige Navn. Noen hevder det uttales Jahve, men de samme bruker heller ikke dette navnet. Med andre ord det rene hykleri.

   Satan har nå sendt en ny disippel som vil underslå universets viktigste Navn. For som profetene skrev og som de første kristne skrev:

   “Hver den som påkaller JHVH’s Navn SKAL BLI FRELST!”

   Dette Navnet står rundt 7000 ganger BÅDE i GT og GT-sitert i NT. Fariseerne opererte med dødsstraff i sin djevelske skinnhellighet for de som sa eller skrev Navnet høyt. Derfor fikk de også falsk grunnlag for å drepe Jesus, som sa:

   “Jeg har forkynt dem ditt Navn, og vil gjøre det igjen”.

   Sanne kristne hører derfor ikke på dagens djeveldyrkende fariseere, men roper på Faderen Jehovah akkurat som Jesus. Og dåpsbefalingen er krystallklar:

   19 Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler: Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn 20 og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.»

   1
   5
 3. At innholdet i dåpsbefalingen ikke affiserer den råtne kristenheten tør ikke forundre sanne kristne. Heller ikke at de tilber den skapte fremfor selve Skaperen Jehovah. Sannheten er at slike ikke får ånd av Jehovah og derfor også fornekter Hans Høyhellige Navn. Noen hevder det uttales Jahve, men de samme bruker heller ikke dette navnet. Med andre ord det rene hykleri.

  Satan har nå sendt en ny disippel som vil underslå universets viktigste Navn. For som profetene skrev og som de første kristne skrev:

  “Hver den som påkaller JHVH’s Navn SKAL BLI FRELST!”

  Dette Navnet står rundt 7000 ganger BÅDE i GT og GT-sitert i NT. Fariseerne opererte med dødsstraff i sin djevelske skinnhellighet for de som sa eller skrev Navnet høyt. Derfor fikk de også falsk grunnlag for å drepe Jesus, som sa:

  “Jeg har forkynt dem ditt Navn, og vil gjøre det igjen”.

  Sanne kristne hører derfor ikke på dagens djeveldyrkende fariseere, men roper på Faderen Jehovah akkurat som Jesus. Og dåpsbefalingen er krystallklar:

  19 Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler: Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn 20 og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.»

  1
  1
 4. TAKK!

  Jeg vil rette en stor takk til Satan og alle hans gudsfornektende disipler her på Søkelys, som i sin iver etter å fornekte sin Skaper Jehovah, Hans Navn og alle Hans vidunderlige hensikter med “alle tings gjenopprettelse” i det jordiske paradiset, gir oss sanne kristne en megaanledning til å forkynne i disse tider der corona-syndromet forbyr vårt naturlige arbeid fra dør til dør.

  Særskilt er jeg glad for alle de forledede som i sin uvitenhet angriper de bielske sannhetene og gir meg en gratis kjempeanledning til å presentere de riktige, bibelske svarene. Det er mange som leser her inne i stillhet, og alle Jehovahs motstanderes utspill gir meg forkynnelsesmessige drømmeanledninger til å presentere Sannheten.

  Takk alle sammen! Og lovet være Jehovahs store og hellige Navn OG Hans føsteskapte sønn, min bror Kristus!

  1
  4
  • Måten du skriver på avslører deg som en falsk lærer. Når du skriver at du takker Satan, så avslører det hvilken ånd du er av. Og læren du frembringer er “demoners lærdommer” som Jehovas vitner er kjent for. Du har flere ganger nektet på at du tilhører vakttårn selskapet, samtidig som du her sier at du er hindret fra å utøve ditt naturlige arbeid fra dør til dør.
   Jeg kjenner ingen gjenfødt kristen som fremholder en slik falsk lære som du bombarderer dette nettstedet med.
   “Omvend deg derfor fra denne din ondskap, og be Jehova om at kanskje ditt hjertes tanke måtte bli deg tilgitt!” Apg 8:22

   3
   1
  • Fint at du anklager meg for å “gå fra hus til hus og dør til dør” Det gir meg enda en anledning til å undervise deg i Bibelen, noe som er hensikten med mitt opphold her nede på planeten mens jeg fortsatt er i kjødet.

   Satans arbeid går ut på å ødelegge enhver tjener for Jehovah Gud og Kristus. Til det benytter han seg – som i politikken – av kupping av enhver organisasjon som nærmer seg Bibelens sannheter. Meg klarer han ikke å invadere, fordi jeg i likhet med mine brødre Paulus m.fl. er fast bestemt på aldri å vike fra Bibelens lære.

   Bibelen er klar på at jeg dermed vil bli utsatt for en strøm av motstand. Grunnen er at om det bare finnes en eneste Guds sanne tjener tilbake på jorden når Hans og Kristi dag kommer, så har Satan tapt stridsspørsmålet.Jeg snakker her selvsagt hva troen angår og ikke gjerninger, der jeg er like udugelig som andre.

   Vakttårnet begynte i 1931 å benytte Jehovahs Navn. Da startet Satan straks med å kuppe organisasjonen, og i dag sitter Djevelen i førersetet og har gjort deres ledelse til et perfekt motbilde til fariseerklassen. Disse som mener seg salvet vil bli “kastet utenfor”, mens atter andre vil “få noen slag og mange slag”.

   Den store skaren av stakkars “vitner” som i dag er underkuet av de falske lederne vil imidlertid på et tidspunkt oppfylle forbildet om Adonja og Salomo. På et øyeblikk gikk hele det israelske folket over fra Adonja og samlet seg alle som en rundt Salomo, som var den Jehovah ville innsette etter David.

   Vel, at “vitnenes” ledelse er falsk og kuppet av Satan, betyr nødvendigvis ikke at alt de sier og gjør er galt. For min del lar jeg Bibelen avgjøre alle påstander. Og da kommer poenget. Jeg har i alle år forkynt fra hus til hus, på torgene og i hjemmene. Det gjorde også mine brødre – de første kristne. Blant annet slik Lukas formulerte det i Apostelgjerningene 20:20:

   “Jeg har forkynt for dere og undervist dere både offentlig og i hjemmene.”

   Eller som andre oversettelser sier:

   “På torgene og fra hus til hus (dør til dør)”

   Dette gjør jeg uansett om andre måtte gjøre det samme. Jeg trykker dessuten opp brosjyrer jeg leverer med henvisning til forskjellige skriftsteder.

   1
   1
 5. Sånn blir det når man sammenligner epler og pærer. Så hvor mange testet seg i mars i forhold til nå. Det kan hende det egentlig var langt flere smittede i april enn det er nå. Men nå tester de mange ganger flere enn i mars-april og vil da få flere smittede. En annen sak er hva de faktisk er smittet av. En PCR test slår ut på all slags virus, ikke bare covid 19. Så mange smittetall er covid falske.

  • Ja, hvis vi får en positiv test så kan vi slappe av, for det er bare et el. annet i kroppen som kan være helt vanlig å ha -særlig vinterstid. Og vi overlever (99,98% sikkert, elller var det 99,99?) Eller jeg havner i himmelen, ingen fare.

   Jeg vet jo ikke om det er tull, men kan godt tro på dette at de hadde testene klar før vi i det hele tatt hadde hørt om corona. Pluss alle bokstavene og du får 66. (+6 bokstaver) = 666. Om det er merket eller ei. Tror gjerne det er starten på det hele.

   Synes nesten det er et mirakel at VG har skrevet om flere som fikk falske svar 🙂 Det er nok mange, mange flere 🙂

   Fin nyttårsfeiring… når politiet skal rundt i hjemmene og kaste ut folk… Vet om mange som… det var ikke noe…

   Jeg må i grunnen le av alt som foregår. Hvordan er det som skjer mulig? Det er ikke mange rundt meg som hører på meg. Og nå gidder jeg ikke mer 🙂

   Var det 95% sikkerhet vaksinen lovte? Jeg tror jeg avstår og heller går for de 99,98% 🙂 🙂 Jeg opplever å bli latterliggjort. Hvem er latterlig… tenker jeg.

   De mener jeg er egoist og setter andre i fare. (dumme meg forstår det ikke… De skal jo vaksinere seg hele bunten! Hvordan kan jeg smitte dem da?)

 6. 31/12/2020, kl. 11:00 sa Jehovas sønn:
  Og lovet være Jehovahs store og hellige Navn OG Hans føsteskapte sønn, min bror Kristus!

  Hvor står det at Guds sønn ble skapt først? Han bodde vel i himmelen før jorden ble skapt? Så da måtte han vel i utgangspunktet være et åndelig vesen. Ha du blitt skapt som det?

  Skjer det slike mirakler gjennom deg som det gjorde gjennom Jesus? Hvordan kan vi egenlig vite at du ikke bare er en orginal bløffemaker? Eller en helt sprø person som tror han er gud?

  • “Jehovas sønn” er, ifølge HENNE SELV, IKKE en mann, men en KVINNE.

  • Jesus er ”den førstefødte fremfor enhver annen skapning” forteller Bibelen. At det heter ”født” betyr ikke at Jehovah Gud fødte Jesus på kvinners vis gjennom genitalier, forplantning, fødselskanaler eller på fødselsklinikk. Jesus ble konstruert i himmelen av ånd (i motsetning til masse/kjød) og Jesus var det aller første Jehovah skapte i fordums tid.

   Derfor heter det i Johannes 1:1 at ”I begynnelsen var ordet, ordet var hos gud og ordet var en gud (eller ”av guddomsart” som Lyder Brun sier i sin anerkjente oversettelse).
   1) Ordet har altså en begynnelse. Da kan det ikke være Faderen Jehovah, for om Ham heter det at ”Han har ingen begynnelse”.
   2) At ordet var ”en gud” er helt i samsvar med gresk grammatikk. Gud – theos – betyr bare ”overmenneskelig entitet”. Både engler og endog menneskelige dommere omtales som gud/theos i Bibelen.
   3) ”Ordet” med stor bokstav (versaler) kontra resten av setningens ord med små bokstaver (minuskler) har ingen relevans på grunntekstenes koinegresk som KUN bestod av store bokstaver (versaler).

   Sanne kristne som i tillegg er kalt og salvet til et fremtidig liv som en av de 144000 i himmeen omtales som Jesu brødre og Jehovahs sønner, idet vi er ”døpt til døden” hva våre jordiske opprinnelsesliv angår. Vi fødes deretter på ny som åndeskapninger. Vi skal gjennom tusen år styre over jorden sammen med og under vår storebror Krstus, inntil menneskeheten er kommet i rett skikk slik Adam var før han brøt pakten og døde bare 930 år gammel.

   Etter de 1000 år er Jehovah Gud ferdig med sin hviledag og får overlevert av oss en menneskehet like fullkommen som det var da Han innledet hviledagen etter Eva var ferdigskapt. Altså en syvtusenårig hviledag fra Sine videre skapergjerninger.

   Miraklene var til for de vantros skyld, for å vise et halstarrig jødisk folk bevis for at Jesu og kristendommen virkelig hadde Jehovah Guds godkjennelse og at det bar mot enden for den jødiske pakten som hadde kun en misjon – å fremskaffe Jesus – et fullkomment menneske som ved å dø oppfylte Adams død og derved frikjente resten av menneskeheten som ville godta løsepengen. Den 2. pakten – den kristne – kom for å bane vei for oss 144 000. Vel inne i 1000-årsriket kommer den 3. hovedpakten som skal bidra til å gjenvinne det evige livet for dere med et jordisk håp.

   Flott Snuppi at du viser interesse for Guds hensikter. Og måtte du be om hellig ånd og at Gud således drar deg til seg mitt i den åndelige kakofonien her inne.

   1
   2
  • For ordens skyld Snuppi. Birgir forstår ikke at i himmelen finnes det ikke kjønn ala jorden. Like fullt symboliserer “kvinne” en person som er underordnet en annen.

   Bibelen er skrevet til mennesker. Og på jorden er kvinnen underordnet mannen. Gud bruker dette som et bilde på at det også i himmelen er grupper som er underordnet en ledelse. Derfor heter det om englene at de er Jehovah Guds “kvinne”. De 144000 tidligere jordiske kvinner og menn vil på sin side være Kristi “kvinne” i himmelen – altså underordnet Kristus.

   Men så lenge vi fremdeles befinner oss i kjødet her på jorden er vi fremdeles henholdsvis genetiske menn og kvinner. Jeg er mann. Min hustru har samme håp om himlene som meg, men frem til vi rykkes opp vil hun være underordnet meg i familien.

   I himmelen gjelder imidlertid også et annet system – førstefødselsretten. Og fordi hun fikk det himmelske håpet før meg, vil hun etter de tusen år oppebære rang foran meg.

   1
   2
 7. Hmm… Merkelig at du bruker bilde av en narkoman som setter et skudd. Veldig lite sigende.

Det er stengt for kommentarer.