Dr Steve Turley tar et oppgjør med main stream media som hevdet at Hunter Biden skandalen var en ikkesak

“Her er ingenting å se, la oss gå videre,” var refrenget som fake news media sang på da storyen om Hunter Biden, sønn av tidligere visepresident Joe Biden, -ble omtalt av enkelte medier tidligere i høst. Hunter Bidens “Laptop fra helvete” og inneholdet på den ble av gammelmedia avfeid som konspirasjonsteorier plantet av Russland for å hjelpe Donald Trump. Nå, etter at det ble kjent at Hunter Biden er under etterforskning for skattesnusk, mulig hvitvasking av penger og andre forhold som kan komme til å avsløre de tette bånd mellom Kina og Biden familien, har pipa fått en annen lyd.

Main stream medias forsøk på å skjerme Joe Biden gjennom å fortie å dysse ned skandalen omkring Joe Bidens sønn, Hunter -er i ferd med å kollapse. Etter at det ble klart at Hunter Biden er under etterforskning av føderale myndigheter og statsadvokaten i Delaware, har flere av fake news mediene blitt tvunget til å omtale saken. Da Biden skandalen ble kjent tidligere i høst. gjorde fake news pressen alt for å forsøke å tie saken i hjel, selv om troverdige vitner stod frem med betydelig bevis. “Intet å se her, la oss gå videre” og “dette er politisk motivert” var setningene fake news media brukte til å avfeie historien med. Nå er tingene i ferd med å kollapse -og det er en skadefro Steve Turley som i videoen under tar et oppgjør med gammelmedia`s patetiske forsøk på å fortie virkeligheten.

Facebook Comments

3 tanker om “Dr Steve Turley tar et oppgjør med main stream media som hevdet at Hunter Biden skandalen var en ikkesak

 1. Hunter Biden og Biden familiens korrupsjon betyr i realiteten at det kinesiske kommunistpartiet eier Biden som har solgt seg for noen hundre millioner dollar.
  Kinesiske myndigheter har virkelig kjøpt seg verdifulle kontakter og Biden familien er blitt ekstremt verdifulle for det kommunistiske Kina. Vi vet jo hvordan Kina har stjålet amerikansk teknologi og utnyttet svake ledere som Obama for å bygge seg sterke. Derfor hatet de når Trump kom med sitt Make America Great Again, fordi da var det slutt på utnyttelsen av Amerika. Med en korrupt Biden i det hvite hus, vil Kina få gjenopprettet tapt innflytelse og fortsatt kunne utnytte USA.
  Alle skjønner at Joe Biden er korruptert i og med at Kina har kjøpt Hunter Biden og kan anvende dette som en asset for å skaffe seg innflytelse over amerikansk politikk og det går vel an å snakke om en “collution” mellom Biden og Kina

  2
  1
 2. Det er et godt spørsmål: Trump er tross alt under etterforskning for flere og langt mer alvorlige forhold enn Hunter Biden.
  Så, hvorfor ikke heller rette søkelys på det, Kjell? Dersom du klarer å finne plass til litt sannhet og anstendighet i denne konspirasjonsblekka de?

  3
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *