Dr Perry Stone om den historiske tørken som truer årets avlinger -USA under Guds dom

Den historiske og apokalyptiske tørken som nå rammer USA og truer årets avlinger og som kan føre til omfattende matmangel i Amerika, har fått Perry Stone til å trekke frem bibelske eksempler på tørke og hungersnød. Bibelen sier at Skaperen kan kontrollere været -og drapene på millioner av ufødte barn, har medført at det hviler en forbannelse over landet, sier Perry Stone som maner kristne til å be Gud om å vise nåde over nasjonen. I forkant av fjorårets valg var hundretusener av kristne samles i forbønn i Washington for å be om at Gud fremdeles ville velsigne landet og la en president med kristne verdier vinne frem og som ville innføre rettferdige lover

Som vi alle kan se gav Gud et svar på disse bønnene som kristenfolket ikke ønsket i og med at Joe Biden siden dag en i sin administrasjon har utferdiget lover i strid med Guds bud og opphevet nær sagt alt president Trump fikk innført for å få Amerika i en mer pro-evangelisk retning. Restriksjoner på abort er opphevet, Planned Parenthood får tonnevis av dollar til å fortsette å avlive barn i mors liv, og LGBTQ agendaen har fått en ny driv med Biden i førersetet. Amerika gjør som Europa og avkristner kontinentet og bare en liten del av den amerikanske kristenhet -ser ut til å søke Gud av hele sitt hjerte og all sin kraft, Et flertall av de store tros og kirkesamfunnene ser ut til å gå i liberal retning, mens andre fortsetter å vende seg til karismatiske lykkeprofeter som lover frelse, suksess og fremgang i en tid der tegnene på at USA er under dom blir sterkere og sterkere. Hva slags svar Gud vil gi på bønn om regn, gjenstår å se. Men ett av de svar Gud gir på bønn er også NEI.

Én tanke om “Dr Perry Stone om den historiske tørken som truer årets avlinger -USA under Guds dom

  1. “Send sigden ut for høsten er moden. Kom og tråkk vinpressen for den er full, pressekarene flyter over-deres ondskap er stor” (Joel 3:18).

Det er stengt for kommentarer.