Dr Michael Brown: Vi står med deg Kim Davis -kristendomsforfølgelsen er begynt i USA

michael-brownDr Michael Brown, den velkjente karismatiske messianske jøden som er kjent som en mann med stor integritet og som står klippefast på Bibelens ord, kaster seg nå inn i kampen for den kristne “County Clerken” som er kastet i fengsel fordi hun nekter å utskrive ekteskapsattester. Både Dr Brown og Franklin Graham uttrykker dypt engasjement i saken som nå har fått mange troende til å rase. “Det vi nå ser er den ventende kristenforfølgelsen som mange har sagt ville komme i kjølvannet av Høyesteretts kjennelse om homoekteskap. En rekke kristne røster slår nå ring rundt den fengslede kvinnen som risikerer å bli sittende fengslet lenge.

Som Søkelys i går kunne rapportere er kristendomsforfølgelsen nå begynt i Amerika. I første omgang rammer den alle dem som ikke går på kompromiss, og veien ut for kvinnen er å kompromisse med sin overbevisning. Alt som skal til for at hun slipper ut av fengsel kim-daviser at hun går på kompromiss med sin overbevisning og slår av på bibelens budskap, og mange lunkne liberale troende vil vel mene at dette er “Clerk” Jim Davis egen skyld, for hun kunne jo ha vært som litt for mange i vår tid er, slå av på sannheten og være snill og føyelig. I sitt budskap til Kim Davis (her avbildet med sin advokat)  og til Kristi legeme oppfordrer Dr Brown: La oss be for Kim Davis og la henne få vite at vi står med henne. I sitt budskap sier Dr Brown. Gå aldri på kompromiss og tiden er nå inne til å se realitetene i øynene, vi er nå klassifisert som fanatikere fordi vi holder fast på de holdninger amerikanere alltid har hatt. Hør hva Dr Brown har å si til Kristi legeme. Ikke uventet er den kristne presse i Norge helt tause om det faktum at en kristen kvinne er kastet i fengsel i USA fordi hun ikke vil bøye seg for de åndsmakter som har tatt kontroll over Amerika.

 

franklin-grahamOgså Franklin Graham, sønn av Billy Graham har kastet seg inn i kampen for den kristne kvinnen. I en post på Facebook skriver Graham at “han er glad og stolt over at amerikanere står opp mot ondskapen som blir påtvunget Guds folk. Vår religiøse frihet og rettigheter blir trampet på. …Vi trenger flere amerikanere som er villige til å stå opp for religiøs frihet og rettigheter i vårt samfunn,” sier Franklin Graham som lenge har markert seg som en av USAs tydeligste kristne røster. En annen røst som ikke er tydelig er Joel Osteen som så langt ikke har kommentert fengslingen av den kristne kvinnen med et eneste ord. Hans Facebookside er som vanlig fylt av typisk trosforkynnelses bla-bla. Men om viktige etiske spørsmål er Joel Osteen som kjent taus.

2 tanker om “Dr Michael Brown: Vi står med deg Kim Davis -kristendomsforfølgelsen er begynt i USA

  1. Akkurat, vi så det komme, det var bare snakk om tid. Homofili er en demonisk makt som nå gjennomsyrer og kontrollerer nasjonen og menneskene. Dem som våger å tale i mot galskapen blir fordømt. Er enig med Dr Brown. Vi må be for den kvinnen, at Gud skal styrke henne i denne kampen. Dette er ennå et bevis på at USA er under Guds forbannelse. California tørker og brenner, børsene skjelver men deres leder tar ingen hint. Den politisk korrekte religiøse presse i Norge tier for de er mer opptatt av å angripe Guds tjenere og de som advarer om at Gud er en hellig og rettferdig Gud. Jeg takker Gud hver eneste dag for at Han har reist opp Søkelys som sier i fra. Her finner vi en troskap mot Guds ord som er unik.

  2. Denne kvinnen er gift 3 ganger og tror visstnok ikke på treenigheten..Spørsmålet da blir om hun i det hele tatt er kristen. Fornekter hun treenigheten er hun ingen kristen.

Det er stengt for kommentarer.