Dr. Michael Brown advarer kristne mot å gi penger til Creflo Dollars jetfly

photo-brownDen amerikanske tros og velstandsforkynneren Creflo Dollar som før helgen gikk ut og oppfordret sine støttespillere med bønn om 500 000 000 kroner til et nytt privat jetfly av typen Gulfstream G650, som er et fly som er populært blant verdens mest velstående mennesker får ikke mye støtte av den karismatiske personligheten Dr Michael Brown kraftig avstand fra Creflo Dollars jetfly-prosjekt og kaller det uanstendig. “Jeg er for å gi generøst og jeg er for å ta vare på dem som forkynner evangeliet, men jeg vil ikke sende Creflo Dollar 300 dollar for å hjelpe ham å kjøpe et jetfly til 65 millioner dollar og bare tanken er uanstendig, skriver Brown i sin kommentar. Også den norske kristne avisen Dagen omtaler pastor Dollars bønn om 500 000 000 kroner i dag.

I en manipulerende video som nå er fjernet fra hans nettside, forklares det  hvordan Pastor
mugshot-creflo-dollarDollar`s tjeneste berører mennesker over hele verden og hvordan den gamle private jetflyet de har blitt brukt i årevis har blitt ubrukelige og farlig å fly. Nå, blir vi fortalt, for å reise rundt i verden, trenger han et nytt jetfly, og ikke bare et hvilket som helst ett. Det er det dyreste og flotteste jetfly Creflo Dollar sikler etter. og som er så ettertraktet at milliardærer står på venteliste for å få kjøpt et slikt. “Ja, Creflo Dollar ber om at 200 000 mennesker skal sende ham 300 dollar hver slik at han kan kjøpe dette ultradyre luksusflyet,” skriver Brown videre.  -Bare det aller beste er godt nok for denne enkle Herrens tjener, tenker jeg mens mine tanker går til de fattige gatebarna i India som ikke eier en eneste ting i livet. “Det som virkelig er trist er at det faktisk finnes mennesker som faktisk vil bidra,” skriver Michael Brown videre i sin kommentar du kan lese i sin helhet fra hans kommentar i Charisma-Magazine her

Dr Michael Brown er en aktiv og tenkende karismatiker som opererer på en rekke sosiale medier. Han har også sin egen You Tube kanal som kan sjekkes ut her

 

7 tanker om “Dr. Michael Brown advarer kristne mot å gi penger til Creflo Dollars jetfly

 1. Man trenger vel ikke å titulere seg som Doctor eller være en slags “åndelig rakettforsker”, for å kunne gå
  ut og advare mot å gi penger til en mildt sagt stormannsgal mann, som vil bruke en halv milliard kroner på
  et privatfly?????????

  • Du kan så si. Dr Brown er i hvert fall en av de karismatikere jeg personlig har sansen for. Sier i fra og refser når det går over stokk og stein, har sunn teologi og har en viss autoritet i det karismatiske miljøet i statene. Men strengt tatt burde det være unødvendig å advare mot slik absurditet som Creflo Dollar bedriver.

 2. Creflo Dollar (kan det virkelig være hans riktige navn?) er en megakjeltring som står fram frekk og freidig. Hvor finnes de som kan sette han på plass?

  • Det er i hvert fall navnet han bruker, Creflo Augustus Dollar, Jr. Some sources report that Dollar’s real name is Michael Smith,[3] which Dollar has called an “urban legend”.

 3. Malaki 4
  Se, dagen kommer,
  den brenner som en ovn.
  Alle frekke og alle som gjør urett,
  skal da være som halm,
  dagen som kommer, skal brenne dem opp,
  sier Herren over hærskarene.
  Verken rot eller grein blir igjen.

  Men for dere som frykter mitt navn,
  skal rettferds sol gå opp
  med legedom under sine vinger.
  Dere skal slippe ut og hoppe som kalver.

  • Sann forkynnelse av Carter Conlon. Ikke mye sukkersøtt her og hente. “Løp fra predikanter som lover suksess og velstand, løp -løp for ditt liv”. Jeg tror Guds folk må løpe bort fra det blodløse evangeliet mange i vår tid forkynner. Vist appellerer det til kjødet..men det er også alt det gjør..og mennesker som hungrer og tørster etter rettferdighet spytter straks ut slik bedervet åndelig mat mange av velstandsforkynnerne presenterer.

Det er stengt for kommentarer.