Donald Trump til jødiske forretningfolk: Jeg vil bli den beste vennen Israel noen gang vil ha”

donald-trumphDonald Trump til Israel -leder klart blant de republikanske presidentkandidatene og fosser nå frem til “triumf” på meningsmålingene. I følge CNN leder Trump trygt med 36 prosent oppslutning og nå skal Trump også besøke Israel. Under et møte med en gruppe jødiske forretningsfolk sa Trump at han vil bli den beste vennen Israel noensinne vil få. Dersom Trump blir den neste amerikanske presidenten, vil han etter eget sigende styrke relasjonene mellom Israel og USA. Som kjent har Obama administrasjonen et særdeles dårlig forhold til Israel, men med Trump i presidentstolen vil forholdet mellom de to allierte bli normalisert og kanskje bedre enn noensinne. 
Pastor Paul Begley har allerede kommentert nyheten om at Trump skal reise til Israel i nær fremtid. I følge Trump er Israel en veldig nær alliert av Israel.

https://www.youtube.com/watch?v=Ytem5o9Wbuc

4 tanker om “Donald Trump til jødiske forretningfolk: Jeg vil bli den beste vennen Israel noen gang vil ha”

 1. Hei Torstein.
  Mener du nå å si, at Donald Trump ikke burde bli president i USA?
  I så fall passer ikke dine skriftsted inn denne gangen. Med Trump som president, blir USA og Israel som to brødre, noe som de jo også er…

  • Trump vil helt åpenbart være helt ubrukelig som president! Han er stein stokk dum, mangler sosiale antenner, er fordomsfull, arrogant og tildels direkte ondskapsfull!

 2. Trump kan nok bli Israels beste venn, men han er en rabagast. Han virker som en litt “spesiell” , navlebeskuende person uten respekt for andre.
  Jeg tror Hillary blir den nye presidenten. Hun vil fortsette den avkristningen av USA som Obama står for. Denne damen har endret standpunkt i viktige saker og kan ikke stoles på.

 3. Du må gi deg med Bush nå, Langesæter. Gi slipp på han, slik at du ikke blir som komiske Ali som hardnakket klamret seg til troen på seier mens amerikanske stridsvogner rullet frem bak ryggen hans på direkte TV.
  Jeg tror vi også skal ta i betraktning at antikrist kan komme fra den muslimske verden. Du finner tidligere palestiner og terrorist Walid Shoebat på youtube. Han er kristen og har rimelig god kunnskap om det som skjer i Midtøsten. Åpne ditt sinn for andre tanker. ?

Det er stengt for kommentarer.