Profeti fra mai i år advarte USA om onsdagens terrorangrep -stadig flere amerikanere sier nå nei til ytterligere muslimsk innvandring

terror-usa-islamOnsdagens islamistiske terrorangrep mot et senter for handikappede som krevde 14 menneskeliv gjør at stadig flere amerikanere nå sier nei til å ta i mot flyktninger fra Syria. Det var lenge tvil om dette dreide seg om muslimsk terror, og den amerikanske muslimen, president Barack Hussein Obama formelig vred seg i stolen da han motvillig måtte innrømme at USA akkurat hadde opplevd et islamistisk motivert terrorangrep, slik mange har frykter.  Både Barack Hussein Obama og demokratenes president kandidat Hillary Rodham Clinton, hadde knapt hørt nyheten før de på Twitter tok til orde for strengere amerikansk våpenlovgivning og antydet at dette var bare en av mange typiske skyteepisoder.

Islamistisk terror og brutale mord utført av troende muslimer er nå nærmest blitt en daglig forseelse. Tallet på slik muslimsk motivert terror har formelig eksplodert og stadig blir det nå formidlet bilder av grusomme og blodige scener som har fått et møte jihadmed representanter for fredens religion. Det som burde slå oss etter slike angrep, er at terroristens nærmeste familie i etterkant av terrorangrepet, står frem i media og forteller hvor overasket og uventet det kom. “Jeg/vi er dypt sjokkert,” sier søsken og foreldre -og dette burde fortelle oss -at også vår “moderate” muslimske nabo som jobber i det offentlige, helt uten forvarsel, -kan vise seg å være en brutal og nådeløs terrorist. Ingen vet før i ettertid, og da er det som regel også for sent til å forhindre eller avverge terroren som hensynsløst og uten skånsel rammer ubevæpnede og uforberedte kvinner, menn og barn. I videoen nedenfor ser vi illustrert hvordan muslimsk motivert terror formelig har utviklet seg og eksplodert de siste 30 årene -samtidig som Vestens “åpne dører politikk” overfor muslimsk innvandring har fått fortsette i Europa. Det er kanskje grunn til å forstå at stadig flere amerikanere trosser sin president og sier nei til muslimsk innvandring.

 

Har advart mot terror i Amerika lenge

Mens en rekke republikanske guvernører har sagt tydelig nei til å ta i mot syriske Saudikoranflyktninger og dermed også potensielle terrorister, har USAs Barack Obama fastholdt ønske om å ta inn et relativt stort antall syriske flyktninger. Lokale representanter som har takket nei er blitt kalt smålige og hjerteløse av den amerikanske presidenten som har vist en langt større vilje til å ta inn muslimske flyktninger fremfor forfulgte kristne fra landene som er kontrollert av IS og andre jihadistgrupper. I USA har en rekke kristne røster advart om at muslimsk terror vil komme til Amerika og faktisk kom det i mai i år en profeti om at en kvinnelig muslim terrorist vil komme til å utføre et terrorangrep i USA om kort tid. Onsdag ble profetien oppfylt da en mann og en kvinne, begge etterfølgere av Allah og Koranen skjøt og drepte 14 mennesker og såret 21. Begge terroristene ble skutt og drept av politiet -mens venstrevridde amerikanske politikere prøvde å score billige politisk poeng for å fremme sin agenda om å frata amerikanerne sine våpen. Sjekk ut profetien i videoen nedenfor. (fra 0058 i videoklippet)

3 tanker om “Profeti fra mai i år advarte USA om onsdagens terrorangrep -stadig flere amerikanere sier nå nei til ytterligere muslimsk innvandring

 1. Enda viktigere enn å skylde på muslimsk innvandring er å gjøre noe drastisk med den ultraliberale våpenlovgivningen!

  • Tull Torfinn. Våpnene er ikke problemet, islam er problemet.
   Du vil frata ansvarsbeviste mennesker muligheten til å forsvare seg selv mot blodige terrorister? Også vi i Norge skulle vært bevæpnet så vi kan forsvare oss når terror rammer oss. Hadde Paris ikke vært en våpenfri sone og tilstrekkelig mange sivile hatt våpen, hadde terroristene kunne bli tatt ut før de rakk å drepe for mange.
   Også på Utøya ville tingene ha vært anerledes dersom noen av de unge hadde våpen og var trent i bruk. De kunne ha skutt ABB før han rakk å drepe så mange.
   Det er nok ikke en liberal lovgivning om våpen som er problemet, men islam

 2. Jeg så hva Donald Trump sa. Tenk om disse som var samlet til julefest hadde hatt våpen. Da hadde de effektivt kunne ta ut disse to islamistene før de fikk massakrert 14 ubevæpnede. Jeg skjønner godt at amerikanerene stormer butikkene for å skaffe seg våpen. Verden trenger en sterk leder. Verden trenger Trump

Det er stengt for kommentarer.