Donald Trump supporter trakasseres fordi de har MAGA-Caps

Det voldsomme media-produserte hatet mot folk som støtter Donald Trump fortsetter og fortsetter. Det er dette hatet fra frustrerte tilhengere av Hillary Clinton som vi må gå i mot i Jesu navn. Den politisk korrekte og venstrevridde liberale presse har gjennom å formidle falske nyheter medvirket til at hatet har vokst i USA.

3 tanker om “Donald Trump supporter trakasseres fordi de har MAGA-Caps

  1. Orket ikke se hele seansen, får vondt langt inn i sjelen over hvordan venstresiden behandler mennesker med andre meninger. For å si det rett ut, det er for provoserende. For å skåne mitt eget sjelsliv ser jeg til tider bare overskriftene, og selv om jeg kjenner skrivekløen lever i beste velgående, er jeg best tjent med å minne meg selv på ordene i salme 37. Versene i denne salmen minner meg på at det er Gud som er dommeren og ikke jeg, selv om jeg har en laang vei å gå på min egen vandring i mitt før så mye mer brennende kristne liv.

    • Kloke ord Betina.
      Jeg husker hvor sjokkert jeg var da jeg så hatet i gatene i USA. Trump hadde vunnet og jeg ble sittende lenge å følge med på noen Y.Tube-kanaler som sendte direkte fra gatene på natta. Folk var i fare, det var kaotisk. Kaoset og hatet minnet meg om det vi ser fra et helt annet sted som nyhetene her stadig er innom. Etter hvert kom Madonna og damene… da ble det enda sykere.

    • Må si som sant er, visste ikke at USA var så venstrevridd før Trump entret arenaen. Da brøt det ut et spetakkel uten sidestykke, og siden har hatet og intensiteten nådd nye høyder. Kan ikke huske at noen president i USA er blitt så hetset som dette, og ikke nok med det, de som viser sin støtte blir angrepet uten å ha gjort noe galt.

Det er stengt for kommentarer.