Budskap fra Student fror life etter at demokratene ikke ville hindre abort inntil fødsel

Abort dreper

Please read the message below from Students for Life Action…
Dear Kjell . I’ve been absolutely sickened by what took place on the floor of the U.S. Senate Monday evening. 44 Senators voted AGAINST protecting babies BORN ALIVE after botched abortions. And because nothing can get passed out of the Senate now without 60 votes to invoke cloture, S. 311, the Born Alive Abortion Survivors Protection Act, failed. Even President Trump tweeted “This will be remembered as one of the most shocking votes in the history of Congress.”

Meanwhile, Planned Parenthood and NARAL — who bankrolled many of the Senators who voted against the bill — fought it to protect their abortionists from legal action.Here are the facts: The Born-Alive Abortion Survivors Protection Act would have had simply forced doctors to treat babies born alive during an abortion or face criminal penalties. We know that this bill is much-needed because just two weeks ago, disgraced Virginia Governor Ralph Northam (D) outlined the very scenario in a radio interview in which a baby would be born alive then a doctor would “have a conversation” about whether to save the baby or let him or her die on the table.

Kristan@studentsforlife.org

5 tanker om “Budskap fra Student fror life etter at demokratene ikke ville hindre abort inntil fødsel

 1. Hva i all dager, ber de om unnskyldning for at de har talt hardt imot abort? Man snakker om biskopene, men hvor er alle de kristne pastorene/lederne i frimenighetene rundt om kring? Er det bare noen få modige som tør stå opp for det ufødte liv, og i USA altså helt frem til fødselen. Dette er rystende lesning, hvor er menneskeverdet?

  • Jeg er overrasket over hvor fort frafallet har kommet blant kristne ledere i Norge.
   De har gitt opp kampen for det ufødte liv, de sviktet når det gjaldt og viser det igjen og igjen.
   I 2014 mistet vi to store Guds menn og profetiske røster, Børre Knudsen og Emanuel Minos.
   Etter at disse to er gått bort har frafallet i kristen-Norge eskalert kraftig.
   Jeg følte en dyp sorg i meg når disse to Herrens tjenere gikk bort, og på mange måter tror jeg at det sanne åndelige lederskapet i Norge gikk bort med disse.
   I etterkant har den ene lederen etter den andre valgt den lette og politisk korrekte vei, og vi har i dag en kirke som velsigner det bibelen kaller synd. Dessverre ser vi nå tendensene til at frafallet vil bre om seg også blant kristne ledere i Norge.
   Jeg tror knapt det finnes en eneste kristenleder i Norge som har mot til å stå opp for sannheten og er villig til å stå fast på hva Guds Ord sier om abort.
   Både den norske kirke og frikirkene/organisasjonene har vært altfor tause når det gjelder abort.
   Det var det de burde ha beklaget. I stedet for ser vi at de beklager det bittelille de har sagt.
   Tragisk

  • De er ledere i Normisjon og Frikirken. Og de skal fortsette å lede? Hva skal de lære bort nå da…

   Jeg så en 11år gammel jente i USA stå på gaten i en demonstrasjon. Med en dukke trykket ned i asfalten under foten sin. Det river i hjertet… Så bra at studentsforlife er der da, og taler sannheten.

   Listen over norske kristenledere som i 2016 uttrykte støtte til Hillary Clinton kan også kanskje ta en titt på studentsforlife.org?

   Jeg tror Søkelys’ redaktør har rett ang. Emmanuel Minos og Børre Knutsen.

 2. Så dokumentaren om Børre Knutsen for en tid tilbake, og må si jeg fikk stor respekt for den kampen han tok for det ufødte liv. Noen mener nok det var en ekstrem måte å demonstrere på, men sannheten er alltid ubehagelig når man ikke vil innse at det er et liv. Kred til deg Kjell som ikke er redd for å publisere artikler som mange støtes av, synes du er modig.

  Det er ikke så mange som tør å fronte ubehagelige temaer lenger, man bakker heller unna og holder en lav profil. Det har skjedd så mye på kort tid i det kristne landskapet som du sier, det er nesten ikke til å kjenne igjen fra bare noen tiår tilbake. Det er også trist når det er splittelse i menigheter som før var ganske så fullsatt hver søndag, og som nå sliter med oppslutningen pga uenigheter. Vi lever i forvirringens tidsalder, det er hvertfall ganske opplagt.

  • Enig med Bettina. Kred til Kjell.

   Ja det er trist med splittelse som man hører om i menigheter.
   Og der det ikke er sann forkynnelse, forsvinner folk.

Det er stengt for kommentarer.