Selv CNN tror ikke på Michael Cohen som stort sett ikke hadde annet enn å servere enn skjellsord

President Trumps tidligere advokat hadde knapt annet enn skjellsord og løgn å servere til kongressen. (foto fra fox-news)

USAs president er vant med skjellsord. Og amerikanere flest er vant til å høre skjellsord om deres president på nyhetssendingene. Også her i Norge er vi vant med at folk tyr til skjellsord og karakteristikker når de omtaler president Trump.  I går gjennomførte kongressen en høring hvor den straffedømte advokaten Michael Cohen som tidligere jobbet for Donald Trump skulle avlegge forklaring. Bortsett fra at han serverte de tradisjonelle skjellsordene om Donald Trump var det lite nytt den forhenværende advokaten kunne bringe frem. At mannen i tillegg åpenbart snakket løgn var noe selv CNNs panel av eksperter og journalister var enige om.

“Damn, Cohen can not even get CNN on his side? That is when you know you are not at all credible, when CNN can not even get behind you bashing Trump!! What a freakin clown!,” skriver en av dem som fulgte høringen med den tidligere advokaten for Donald Trump.  Her oppsummere You Tube profilen Mark Dice som har nesten 1,5 millioner følgere på You Tube gårsdagens hørings-seanse

Her er noen andre klipp om gårsdagens seanse hvor Michael Cohen i hovedrollen som Lanny Davis, en nær venn av Hillary Clinton som har markert seg som en fiende av presidenten. Sjekk ut klippene fra gårsdagens seanse

 Congressman Mark Meadows And Michael Cohen

Vil vurdere Cohens troverdighet

Her oppsummere Tucker Carlson gårsdagens høring med Michael Cohen

 

7 tanker om “Selv CNN tror ikke på Michael Cohen som stort sett ikke hadde annet enn å servere enn skjellsord

 1. Husk at dette er en satire side på lik linje med Smyrna bloggen og den himmelske blogg.

  Ingen grunn til å gjøre noe annet enn å le av denne satiren til Kjell.

  2
  1
  • La meg minne Hannah om at hun som kvinne ikke har lov til å tale blandt menn og at hun som opprørsk kvinne derfor taler med djevelens røst.
   Dette sier bibelen. Og Hannah vet det. Og Hannah trosser gud.

   Ingenting av det Hannah har skrevet i dette forumet er kristelig. Det har djevelens ånd. Det sier den samme kilde som Hannah i sin satire og hån hevder hun representerer.

   1
   4
  • La meg minne aleks på at det er veldig godt for både ånd, sjel og kropp å komme seg ut i frisk luft å hogge litt ved hvis livet går mye i det samme…. Etter en hard økt blir man som ny igjen -og smilet kommer tilbake.
   Håper vi kan le sammen en annen gang da 🙂

 2. Intressant å få en annen side av denne saken enn den de politisk korrekte mediene i Norge presenterer.
  Heldigvis har vi andre nettsteder og sosiale medier nå, så folk behøver ikke å la seg hjernevaske av tv2, ARK og VG som forlengst har avslørt sin agenda.

Det er stengt for kommentarer.