Donald Trump: Joe Bidens svakhet og manglende støtte til Israel fører til nye angrep mot Israel

Tidligere president Donald Trump har i kveld kommentert volden i Israel og retter da skarp kritikk mot Joe Bidens manglende støtte til Israel og sier rett ut at Joe Biden er svak og at dette har ført til mer vold og ustabilitet. Bidens manglende støtte leder til nye angrep mot våre allierte sier Donald Trump som med dette retter en knallhard kritikk mot Joe Bidens lederskap eller manglende lederskap. Fredsperioden under Donald Trumps ledelse har så avgjort kommet til en ende.

“When I was in office we were known as the Peace Presidency because Israel’s adversaries knew that the United States stood strongly with Israel and there would be swift retribution if Israel was attacked,” he says. “Under Biden, the world is getting more violent and more unstable because Biden’s weakness and lack of support for Israel is leading to new attacks on our allies. Oppdatert 11.05.21-2130

KIlde: https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/trump-bidens-weakness-lack-of-support-for-israel-leading-to-new-attacks/

3 tanker om “Donald Trump: Joe Bidens svakhet og manglende støtte til Israel fører til nye angrep mot Israel

 1. Det kunne ikke gå annerledes med en senil klovn som president. Biden har gjort verden til et mye farligere sted. Den mannen aner knapt hvor han er og snakker i ørska slik demente gjør på pleiehjem.
  Det å sette Biden til en oppgave han helt åpenbart ikke er i stand til å håndtere er en form for mishandling av eldre.
  Denne klovnen skulle knapt styre ei pølsebu ei gang.
  Trump var oppegående, fremmet kristne verdier og brakte Gud tilbake til Det Hvite Hus. Biden er så forvirret at han knapt kan lastes for avkristningen av USA.
  USA avhold nylig den nasjonale bønnedagen og det ble påpekt at Joe Biden aldri brukte termen Gud når han snakket om den nasjonale bønnedagen.
  Amerikanske velgere skulle ta saken i egne hender, storme Det Hvite Hus og avsette denne klovnen.

  5
  4
 2. Enig med Arnt. Sleepy Joe er en skam for den ariske rase og seniorene blant oss! Trump hadde et helt annet “grep” på sakene!

  I egne øyne var Trump bedre enn Abraham Lincoln. En president som var elsket av alle gode kristne, som frimodig “tok hånd om” kvinners underliv og satte skapet på plass i Midtøsten. For Trump var ingen realityklovn!

  Ja, Trump stolte på egen intuisjon og Østkirkens Vladimir Putin, ikke sin egen gøbbelske etterretningstjeneste. Trump var en sanndru korsridder som bare rangerte sin egen bok høyere enn Bibelen! Han elsket den kommunistiske diktatoren i Nord-Korea, og alle nasjonalkonservative høyrepopulister som ikke lar seg lure av klimahysteriet! Og Trump kjempet alene mot de religiøst fordervede muhammedanerne i Den hellige stad!

  Biden arbeider dessverre bare i det fredelig, i det stille. Han ønsker å oppruste infrastruktur, ikke bygge en eneste mur! For en pyse! Biden er en siklende dement som ønsker å forandre fattigfolks kår og bedre livsbetingelsene på planeten! En tåpe som ligger på latsiden!

  Trump var energisk og aktiv! Han oppfordret rettroende kristne å drikke klorin i protest mot homomafiaens vaksinebedrag! Og han omga seg med pengegale advokater, fiksere, triksere og spyttslikkere, ikke fsktasøkende vitenskapsfolk og høyt utdannede forståsegpåere! Nei, Trump var ikke redd for å sparke alle som var uenig med seg! Slikt gjør bare en president som hever seg over skatteregler, innsetter sin nære familie i sitt politiske hoff, og holder Bibelen opp ned beskyttet av tåregass for å lage et propagandafoto.

  Trump var dessuten mann nok til å støtte alle som hatet de svarte villmennene. Selv om den verdslige verden og falske nyhetsmedier og den satanistiske pedofilkonspirasjonen stjal valgseieren fra ham, ga han ikke opp! Trump er ingen taper! Trump er en vinner! På golfbanen, i TV-sofaen og i ekte damers selskap!

  Dette er opplagt Guds plan og Guds vilje og Guds omnipotens. Vi syndige mennesker er alle bare er marionetter, små Maria-dokker. Bortsett fra Trump selvsagt. Han er vår tid Jesus!

  Halleluja.

  6
  3
  • En ariske rase? Nå babler du akkurat slik som Hitler gjorde. GOD BEDRING.
   Ellers er den ariske rase et folkeslag med opprinnelse fra det gamle persiske riket.

Det er stengt for kommentarer.