Donald Trump i tet på nasjonal måling, ligger et hestehode foran Hillary Clinton

clinton-parkinson sykdomDen republikanske presidentkandidaten Donald Trump ligger nå an til 40 prosent oppslutning på de nasjonale målingene, mens hans rival, Hillary Clinton ligger an til 39 prosent. Det er   Rasmussen Reports som melder dette. Også på CNNs målinger ligger Donald Trump først. Det er de mange skandalene som er knyttet til Hillary Clinton samt hennes manglende evne til å snakke sant, som er årsaken til at hun er svært upopulær blant mange amerikanere. Hillarys helse er nå også tema i valgkampen og det spekuleres i om Hillary Clinton lider av Parkinson sykdom. Bakgrunnen for spekulasjonene om fru Clintons svekkede helse ligger i det faktum at hun får ukontrollerte rykninger, har lett for å falle og må støttes for å ikke segne sammen

Den amerikanske presidentkandidaten har store helsemessige utfordringer og har lenge slitt med en stygg hoste. En hoste som gjør at hun har store problemer med å fremføre sine budskap til tilhørerne som ser en kandidat som hoster og harker og hoster seg gjennom sine taler. (https://www.youtube.com/watch?v=v22wZMmqMnE) I videoen under som ikke har fått stor oppmerksomhet i pressen, truer Hillary Clinton med å ta i bruk militær makt mot enhver som driver cyberkrig mot USA. Som kjent har Clinton beskyldt Russland for å ha hacket seg inn på hennes og demokratenes epost-server. “Blir jeg valgt til president vil USA behandle cyber-angrep som ethvert annet angrep. Vi er klar til å svare både politisk, økonomisk og med militære virkemidler,” sa Clinton som lenge har hatt et anstrengt forhold til den russiske presidenten. Vladimir Putin skal tidligere ha sagt at dersom Hillary blir president, vil det bli krig. Å la en Parkinson rammet kvinne som i tillegg av og til kortslutter i hodet, bli sittende med fingeren på knappen, er et skrekk-scenarium jeg knapt kan forestille meg.

Spekulerer på Hillarys lidelse

At Hillary har en lidelse er noe stadig flere medier snakker om og flere teorier er blitt framsatt. Flere leger har med styrke hevdet at Clinton viser tydelige tegn på å ha langt fremskreden Parkinson. I videoen under snakker en lege om Parkinson som er sykdommen Hillary mest sannsynlig lider av.

Flere og flere har fått øynene opp for spørsmålet om fru Clintons helse, deriblant Mark Dice som her viser at Hillarys problem ikke er en kortvarig og tilfeldig hoste. Kanskje Hillary Clinton leiren bør åpne hennes medisinske rulleblad for offentlig innsyn? Host host

 

22 tanker om “Donald Trump i tet på nasjonal måling, ligger et hestehode foran Hillary Clinton

 1. Som jeg har skrevet flere ganger, så ligger det i tiden at Donald Trump blir USA sin neste president. Han har et utmerket program som nok vil bli gjennomført til punkt og prikke.
  Når det gjelder fru Clinton, så er hun nok ikke frisk. Jeg så et bilde hvor hun ble støttet opp en trapp, og så er det denne hosten da…
  Den nye presidenten i USA, Donald Trump og Russland sin president, Putin vil nok bli gode venner.
  Og jeg profeterer nok en gang, at gjennom disse 8 årene med disse to ved makten, blir EU borte, slik som romerriket ble det.
  Det var jo et godt forsøk å få på plass en ny verdensorden, men slik som Hitlers planer ikke ble noe av, slik også med EU…
  Hurra for en STERK høyre dreining med alt det innebærer…
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Du er ikke frisk Myhren. Jeg klarer ikke å ta deg helt på alvor. Du innbiller deg sikkert at ditt elskede FRP er tilnærmet Republikanerne?
   Det er de IKKE. Rep er erkekonservativt, mens FRP er liberalt. FRP ønsker å beholde velferdsstaten, helsevesenet; ting som republikanerne forakter. FRP er vel på mange måter mer rødt enn de amerikanske demokratene.

   Jeg tror du trenger å beskyttes mot deg selv; en mann som heier på FRP og Trump, og kaller seg kristen: da er det noe som er meget galt…

 2. Man bør være varsom med å diagnostisere noen man ikke har medisinske kunnskaper om.
  Videre er innlegget deres bare svada.

 3. Dette er et lavmål, Kjell. Å konstatere at noen har parkinson på bakgrunn av litt hoste, blir for dumt?

  I helgen ble det offentliggjort et resultat av et gjennomsnitt av ca 10 ulike målinger, som viste at Clinton leder med solide 7 prosentpoeng.

  Vil amerikanerne ha en president som hoster litt? Eller en usympatisk, brautende, uforskammet, kunnskapsløs, 100 % politisk uerfaren, fornærmende, nedlatende, uintelligent sosiopat?

  Etter alle solemerker blir det “hosteren”?

 4. Vista Bella; jeg ser at hoste pga svelgeproblemer forekommer hos ca halvparten av de som er rammet av parkinson på et SENT stadie i sykdomsforløpet. Jeg hadde til liks med mange også litt hoste i formiddag. Jeg trodde det bare var litt rusk i halsen, men kanskje jeg bør bli utredet for parkinson??

 5. Igjen, lavmål av deg som har skrevet innlegget her. Å anta at en person har parkinsons bare fordi hun hoster litt. Har du i det hele tatt kjennskap til parkinsons? Nevrologisk bakgrunn? Arbeider du med nevrologiske sykdommer på noen som heldt måte? Skulle tro at du kunne ta deg tid til å svare konkret på disse spørsmålene, og ikke bare vise til en link.

  • Det er da flere vektige grunner til å antyde at hun kan lide av parkinson, balanse problemer, og klippet hvor hun kortslutter kan være bivirkningen av et medikament.
   Det spekuleres rundt forbi i media og på sosiale medier at hun kan være rammet av Parkinson, det er det denne saken dreier seg om.
   At det spekuleres, at folk undres og antyder nettopp den sykdommen.

 6. Kjell; fatter og begriper ikke at du lar deg rive med av amerikanske konspirasjonsteorier?

  Off-topic; jeg fant et par sanger på youtube av John Olav Larssen. I disse tider, der du ønsker og skriver om vekkelse, og tror det kan komme gjennom bedehusene, skulle jeg ønske du ville skrevet en liten hyggelig sak om ham. Kanskje du klarer å skaffe til veie link til noen taler?(jeg finner intet).
  Han er født og oppvokst på mitt eget hjemsted, Hellvik i Eigersund Kommune. Han var min farmors søskenbarn. Jeg fikk dessverre aldri anledning til å møte ham,

  https://no.wikipedia.org/wiki/John_Olav_Larssen

  https://www.youtube.com/watch?v=S9B32TMwwzw

  https://www.youtube.com/watch?v=gC-mKXtHZpk

 7. Venter fremdeles på svar på mine spørsmål av den som har skrevet innlegget om Clintons “sykdom”. Er du for feig til å svare?

 8. Fremdeles ingen gode argumenter. Dessuten skriver du (er det Kjell du heter?) at Clinton er parkinsonrammet. Hvordan kan du diagnostisere henne med en nevrologisk lidelse? Har du kompetanse til det?

  • Jeg skriver “mulig parkinson-rammet” og i teksten gjentar jeg at flere har spekulert i Parkinson sykdom. Skjermfotoet i saken er hentet fra Charisma news som faktisk spekulerte på det samme. Jeg kan heller ikke se at jeg skriver at hun er Parkinson rammet, men jeg bruker uttrykket “mulig Parkinson syke” Det er da en forholdsvis stor forskjell på å hevde at hun er Parkinson syk eller omtale henne som “en mulig Parkinson rammet”.

 9. Aiai. Søkelys fornekter seg ikke. Norske barnevern og bussjåfører er byttet ut med amerikanske presidentkandidater….

  • Vel, valget i USA er et viktig og aktuelt tema. Akkurat nå er ikke barnevernet det, og “bussjåføren” er ikke aktuell å skrive om før saken skal opp i Lagmannsretten.

  • Jepp, et viktig og aktuelt tema som bør debatteres. Men med et seriøst utgangspunkt, ikke mer eller mindre absurde internett-konspirasjoner.

   Referanse til de andre sakene gjaldt evnen (viljen ?) til å videreformidle saker uten noe form for seriøsitets-filter. Men om ikke annet så skaper det debatt i kommentarfeltene dine ?

 10. Da synes jeg du skal lese innlegget ditt på nytt.

  Det er lavmål å spekulere på denne måten, og spesielt filmen det er linket til med en person som hevder at hun viser tegn til dysfagi. Altså, det mannen sier om blant annet dysfagi og andre såkalte symptomer på parkinson stemmer ikke.

  Dersom hun hadde hatt langtkommet parkinson som det blir hevdet, ja da hadde hun ikke fremstått på den måten som hun gjør. Hun hadde hatt andre typer symptomer.

  En annen ting, det er tragisk at man skal diagnostisere en person man ikke liker. Voksne folk bør jo klare å diskutere og debattere mot andre ved å bruke saklige argumenter. Hvis ikke, så synes at du også burde slenge på et par innlegg om Trump sine mulige sykdommer. Det burde du vel også klare å finne noen saftige spekulasjoner om.

  • Enig; man trenger ikke være psykiater for å kunne fastslå at Trump lider av en personlighetsforstyrrelse; sannsynligvis sosioptati(men muligens narsissisme).
   Men, dette skriver ikke Kjell noe om. Dette kan vel forklares med at støtten til republikanerne sitter så langt inne rent prinsipielt, at han for enhver pris finner positive sider med Trump, og negative sider ved Clinton?

Det er stengt for kommentarer.